Welvaere - Nederland Opiniones 686

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Amersfoortseweg 96, 3862NE Nijkerk, Gelderland, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben al 7 jaar trotse eigenaar van een hottub van Welvaere en nog steeds zeer tevreden over mijn aankoop. Na al die jaren begon er door normale slijtage een probleem op te duiken met de filter... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat onze mooie en degelijke tonsauna geplaatst is door zeer vriendelijk en vakkundig personeel . Liep de zandloper niet meer door en we hadden een vraag over de plaatsing wat uiteindelijk gewoon... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wir haben seit kurzem einen Hot Tub Extern in unserem Garten stehen. Von de Beratung im Showroom in Werdohl bis zur Anlieferung und Aufbau mit anschließender Einweisung hat alles sehr gut funktionier... Ver más

• Amersfoortseweg 96, 3862NE, Nijkerk, Gelderland, Holanda

Suele responder en menos de 1 semana

Komen afspraken na

12 de febrero de 2026

Hi Remco,

Fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst.

Mangelhafte Lieferung

Der Hottub wurde mit einer undichten Filteranlage geliefert, was dazu führte, dass ich zuerst einmal das gesamte System zerlegen und wieder neu zusammen setzen musste (2,5 Stunden). Hierzu nur eine lapidare Entschuldigung von Welvaere (für ein solch hochpreisiges Produkt). Generell sind alle Anschluss- und Serviceanleitungen nur online verfügbar, schwer auffindbar und schlecht verständlich beschrieben.

18 de abril de 2026

Hallo,

das tut uns leid. Das war natürlich nicht beabsichtigt, und wir möchten uns dafür aufrichtig entschuldigen. Wir schicken dir heute eine E-Mail.

In letzter Zeit haben wir daran gearbeitet, die Anleitungen anzupassen. Mein Kollege hat dein Feedback sofort aufgegriffen und entsprechende Änderungen vorgenommen.

Vielen Dank für dein Feedback und nochmals unsere Entschuldigung. Wir hoffen, dass du den Hot Tub nun in vollen Zügen genießen kannst.

Herzliche Grüße,
Im Namen des gesamten Teams,

Super goede service

Super goede service, monteur (Jesse) is zeer deskundig en vriendelijk.

26 de febrero de 2026

Hi!

Wat fijn om te horen! Ik zal de complimenten doorgeven aan mijn collega. Bedankt voor de mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst!

Blij met jullie

Het product en de service van Welvaere zij top. Veel aandacht, veel uitleg en begeleiding en goede nazorg. Ben blij met jullie!

5 de febrero de 2026

Hi Christian,

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie review en we wensen je veel ontspannen momenten in jouw eigen wellness.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, heldere afspraken en uitstekende kwaliteit.

31 de enero de 2026

Hi Marcel,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, daar worden we blij van! Bedankt voor je mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service na jaren gebruik

Wat mij vooral positief verraste, was de service. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vragen en werd stap voor stap geholpen met gerichte tips en extra uitleg. Dankzij hun begeleiding en de instructievideo’s heb ik het probleem uiteindelijk zelf kunnen oplossen.

De communicatie was vriendelijk en behulpzaam, en er werd echt meegedacht naar een oplossing. Dat geeft veel vertrouwen, zeker na zoveel jaren gebruik.

Kortom: niet alleen een kwaliteitsproduct, maar ook een service die blijft staan, zelfs jaren na aankoop. Zeker een aanrader!

8 de abril de 2026

Hi Bart,

Wauw, wat een mooie review zeg! Fijn om te horen dat zowel de hottub als de service zo goed bevallen, daar worden we blij van.

Bedankt voor de mooie complimenten en we hopen dat je nog heel veel jaren gaat genieten van de hottub.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Opstart pakket zou handig zijn om erbij te geven

Meerdere sauna’s en hottub aangeschaft. Zou handig zijn en netjes als je start pakket erbij krijgt, water test strips en aqua clean bijvoorbeeld zodat je meteen kan opstarten. Voor dit bedrag is het netjes om dit erbij te doen en niet dat je apart nog een fles aqua clean moet kopen en dan pas je hottub aan kan zetten. Ook een korte handleiding zou handig zijn.

18 de marzo de 2026

Hi Nynke,

Bedankt voor je review en je feedback. Dat zullen we zeker meenemen. Mijn collega Danny heeft nog even kort contact met je gehad, hopelijk heeft dat voor duidelijkheid gezorgd. We hopen dat er veel van de sauna's en hottub genoten gaat worden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Es war einfach alles perfekt!

4 de febrero de 2026

Hallo Joerg,

Das freut uns zu hören! Vielen Dank für deine tolle Bewertung und wir wünschen dir noch viele entspannte Momente.

Mit freundlichen Grüßen,
das Welvaere-Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super bedrijf heb je een probleem of is…

Super bedrijf heb je een probleem of is er iets niet goed dan lossen ze het voor je op! We genieten van de mooie tube 🩷

28 de enero de 2026

Hi Paulien,

Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn! We zijn blij dat we jullie goed hebben kunnen helpen en we wensen jullie nog veel meer ontspannen momenten in de hottub.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Uitgebreide antwoorden op vragen en…

Uitgebreide antwoorden op vragen en niets was te doen om te vragen hele goede uitleg bij de plaatsing Er werd echte tijd voor je genomen en goed doorverwezen naar anderen informatiepunten

20 de enero de 2026

Hi Bertine,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, daar worden we blij van! Bedankt voor je mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed service van de monteur

Ik had een technisch probleem en de service-monteur kwam snel. Hij kon alleen "het lek" niet vinden. Later dit nog in goed overleg met Welvaere opgelost. En daarnaast heeft de service-monteur nog meer gefikst dan waarom ik vroeg. Al met al goede service

16 de enero de 2026

Hi Hein,

Wat fijn om te horen dat dit goed is opgelost en dat je tevreden bent met onze service! Bedankt voor je mooie review en we hopen dat je weer volop geniet van e hottub.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima en snelle oplossing geboden toen…

Prima en snelle oplossing geboden toen er wat problemen waren met de kachel.

24 de noviembre de 2025

Hi Arnoud,

Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen! Bedankt voor je mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst.

Echt een aanrader

Echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel!

16 de marzo de 2026

Hi,

Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review!
Nog veel ontspannen momenten gewenst.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ongelooflijk stalk bedrijf

Ongelooflijk stalk bedrijf. Ik heb 1 offerte aangevraagd en ze stoppen ondanks meerdere verzoeken (per mail en telefoon) maar niet met mij benaderen op allerlei manieren. Nu zelfs per whatsapp (op zaterdag nota bene!). Ze luisteren niet naar verzoeken hiermee te stoppen.

Ik wil nog steeds een hottub maar no way dat ik hem hier ga aanschaffen.

14 de marzo de 2026

Hi Gaia,

Wat vervelend om te horen. Ik heb dit nagevraagd bij mijn collega’s. Er is eenmaal telefonisch contact geweest, maar er werd aangegeven dat dit niet uitkwam. Vervolgens hebben we op een ander moment geprobeerd te bellen, toen dit niet lukte hebben we een mailtje en een Whatsappje gestuurd. We vinden het erg vervelend dat je dit als overlast hebt ervaren.
Het verzoek tot geen verdere opvolging hebben we daarna ontvangen. We zullen nu dan uiteraard ook geen contact meer met je opnemen.

Mooie hottubes en sauna’s

Mooie hottube en combi douche in onze tuin geplaatst. Vriendelijk bedrijf.
Wel wat slordigheden in de uitvoering (te korte stang bij de stortdouche en een aansluiting die vergeten was te kitten) maar prettig en correct verholpen door Welvaere.

9 de enero de 2026

Hi Edward,

Wat fijn om te horen dat dit goed is opgelost en dat je tevreden bent. Bedankt voor je review en nog veel ontspannen momenten in jullie wellnesstuin gewenst!

Hallo Rene,

Es freut uns sehr, dass Sie mit unserem Kundenservice zufrieden sind. Vielen Dank für Ihre positive Bewertung!

Mit freundlichen Grüßen,
Das Welvaere-Team

Goed geholpen, aftersales slecht

In de showroom goed geholpen bij aanschaf van een sauna. Na aanbetaling en dag later 2e termijn word het muisstil.

Aangegeven dat de week van 9 februari de houtkachel in de Kube sauna aangebracht zou worden en die mogelijk nog later de week, of week erop uitgeleverd zou worden.

Na telefonisch contact van mijn kant in de week van 16 februari werd aangegeven dat de houtkachel die week binnen zou komen.

Tot op heden nog steeds niks vernomen.

Na mijn review contact gehad met het bedrijf. Er bleek iets mis gegaan te zijn in de communicatie.

Dit is netjes opgelost, en ik ben ondertussen aan het genieten van mijn Kube sauna.

Bij afleveren waren er netjes 2 man van Welvaere aanwezig voor het begeleiden van de takelwerkzaamheden en rookgasafvoer plaatsen.

24 de febrero de 2026

Hi Leo,

Wat vervelend om te horen. We hebben dit direct uitgezocht en het is inderdaad intern niet goed gecommuniceerd, waardoor jij niet goed op de hoogte bent gehouden. Nogmaals onze excuses hiervoor!

Inmiddels heb je contact met mijn collega Danny en donderdag wordt de sauna geleverd.

We hopen dat je snel volop kan gaan genieten van de sauna. Mocht je nog ergens vragen over hebben, neem dan vooral contact met ons op.

Goed geholpen

12 de diciembre de 2025

Hi Manon,

Fijn om te horen! Bedankt voor je mooie review.

Babette

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.