Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vriendelijk te woord gestaan. Na aanschaf had ik nog wat meer uitleg nodig over bepaalde dingen. Gebeld, kon langskomen, wanneer het mij uitkwam. Vandaag geweest, onze contactpersoon bleek n... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Beste Wensink, Ik ben al 14 jaar klant geweest bij Ford dealer Almere. Ongeveer 3 weken geleden heb ik mijn Ford busje bij u gerepareerd. Alleen 2 slangen voor de besturingspomp moesten vervangen, he... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Officieel Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en Smart dealer voor aanschaf en onderhoud van uw personenwagen, bedrijfswagen en/of truck.

4,3

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Prima

Prima! Alles keurig geregeld; vooraf en na auto gereed keurig gebeld

13 de abril de 2026

Goedemiddag Wim,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles keurig is geregeld en dat u de communicatie als prettig heeft ervaren.

Super service

Super service. Nadat electrische motor problemen gaf is de hele motor en versnellingsbak vervangen onder garantie. Top service in Almere

14 de abril de 2026

Goedemiddag Marc Mexsenaar,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u onze service als top heeft ervaren en dat het probleem netjes onder garantie is opgelost.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekend geholpen van begin tot eind

Onlangs mijn allereerste Mercedes gekocht bij Wensink Arnhem en ik ben ontzettend goed geholpen door Romian Stravers. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd, nam de tijd om onze vragen te beantwoorden en dacht echt met ons mee gedurende het hele proces. Het contact verliep laagdrempelig, waardoor we bij vragen of bijzonderheden altijd snel konden schakelen en het proces daardoor vlot verliep. Kortom, een hele fijne en prettige ervaring. Een tevreden klant rijker en ik ontzettend blij met mijn nieuwe auto!

9 de febrero de 2026

Goedemiddag Sibel,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat uw eerste Mercedes-Benz aankoop zo prettig is verlopen en dat u zo goed bent geholpen door onze verkoper. Mooi dat alles duidelijk werd uitgelegd en dat u het contact als laagdrempelig en persoonlijk heeft ervaren.

Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto!
En nog een aangename dag toegewenst!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over een uitgevoerde…

Zeer tevreden over een uitgevoerde onderhoudsbeurt van mijn auto. Alles wat ik had aangegeven keurig opgelost en auto was schoongemaakt! Een dingetje vergeten, de reset van de onderhoudsbeurt melding van het autosysteem. Anders was het een vijfster.

9 de abril de 2026

Goedemiddag Johan van Dijk,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over de uitgevoerde onderhoudsbeurt en dat alles netjes is opgelost. Jammer dat de onderhoudsmelding niet is gereset, onze excuses daarvoor.

Wij zullen de volgende keer zorgvuldiger zijn.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik ben zeer netjes geholpen bij de…

Ik ben zeer netjes geholpen bij de dealer, echter zijn er 2 kleine min puntjes voor het Kia hoofdkantoor:
1) Kia moet beter comminuceren met de dealer m.b.t. de betaling.
2) als ze mails sturen doe dat dan van 1 email acount zodat ze niet in de spambox/ongewenst terecht komen en je ze over het hoofd ziet.

12 de abril de 2026

Goedemiddag Jasper Duijvekamp,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u netjes bent geholpen bij onze vestiging. Uw aandachtspunten lijken gericht op het Kia hoofdkantoor. Omdat uw beoordeling nu aan onze dealer is gekoppeld, zouden wij het waarderen als u deze wilt herzien naar 5 sterren. Heeft u nog verbeterpunten voor ons? Dan horen wij dat uiteraard graag.

Gefeliciteerd met uw nieuwe auto en nog een aangename dag toegewenst!

Vriendelijk geholpen

8 de abril de 2026

Goedemiddag Rob Marcus,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u goed en vriendelijk bent geholpen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ze hebben mijn band verkeerd op auto…

Ze hebben mijn band verkeerd op auto gezet. Aircocheck gedaan zo goed zijn, nou ik kan je vertellen er komt echt geen koude lucht uit. Meerdere dingen verkeerd gegaan, zal niet snel terug gaan

16/4 we zijn gebeld, vandaag langs geweest. Keurig geholpen, airco doet het nu weer.

19 de marzo de 2026

Goedemiddag Sandra,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat er verschillende dingen niet goed zijn gegaan bij ons. Ik begrijp inmiddels dat u donderdag bij ons langskomt, fijn dat u daar voor openstaat.

Onze excuses voor het ervaren ongemak!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters !!!

Oplichters !!!
Ik ben er achtergekomen dat ze fraude hebben gepleegd. Ga nu via andere verzekeraar hún aansprakelijk stellen. Ik hou jullie op de hoogte.

8 de abril de 2026

Goedemiddag Edwin,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u dit zo ervaart. Mocht u nog in gesprek willen ontvangen wij graag uw informatie zodat wij dit intern kunnen herleiden.

Excuses voor het ongemak!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We kwamen zonder afspraak

We kwamen zonder afspraak, werd verteld dat er eigenlijk geen tijd voor ons was. Later bleek er wel tijd voor ons te zijn en werden we goed geholpen, tot het over de inruil van onze auto ging, deze werd afgekraakt, slechtste motor dieet was. Op onze opmerking dat het niet de 3 cilinder (nieuwe) motor was, maar de 4 cilinder bekend staand als een betrouwbare motor die nog nooit 1 druppel olie gelekt had werd smalend gelachen. Er werd door 2 medewerkers gekeken naar de motor en werd ons verteld dat het echt een 3 cilinder was. Het zou ook een schade auto zijn, waar wij niets van weten. Hier op werd de taxatie gemaakt die te laag was. Wij thuis nogmaals uitgezocht dat het echt de 4 cilinder was (kentekencheck) voelde ons niet serieus genomen en eigenlijk in de maling genomen. Verkoop auto afgezegd

4 de abril de 2026

Goedemiddag Johannes,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw bezoek zo is verlopen. We begrijpen dat u zich niet serieus genomen voelt, zeker als er twijfel ontstaat over de beoordeling van uw auto en de manier waarop dit is gecommuniceerd.

Graag nemen uw feedback mee en gaan hier intern mee aan de slag, bij welke vestiging bent u geweest? Mocht u dit nog met ons willen bespreken, dan staan we uiteraard voor u klaar en ontvangen wij graag extra informatie.

Onze excuses voor de teleurstellende ervaring!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De aflevering was keurig verzorgd

De aflevering was keurig verzorgd, auto werd als nieuw afgeleverd

26 de marzo de 2026

Goedemiddag Rob,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat de aflevering keurig is verzorgd en dat de auto als nieuw aan u is afgeleverd.

Gefeliciteerd en nog een aangename dag toegewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Weer zeer tevreden over service van…

Weer zeer tevreden over service van Wensink Nijmegen, zeer vriendelijk en medenkende medewerkers en er word altijd gedacht in oplossingen. Snelle en correcte afhandeling. Tot de volgende.

1 de abril de 2026

Goedemiddag Peter Paardekooper,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u opnieuw zo tevreden bent over onze service en dat u onze medewerkers als vriendelijk en meedenkend ervaart. Mooi dat ook de afhandeling naar wens en snel is verlopen.

Nog een aangename dag toegewenst en tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en prettig geholpen aan…

Goede service en prettig geholpen aan de balie.
Daarvoor bedankt.

3 de abril de 2026

Goedemiddag Paul van IJzendoorn,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u prettig bent geholpen aan de balie en onze service zo waardeert.

Super

Super! Zoals verwacht wordt.

1 de abril de 2026

Goedemiddag Michel Ernst,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat alles naar verwachting is verlopen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netjes en goed geholpen alles duidelijk…

Netjes en goed geholpen alles duidelijk uitgelegd

25 de marzo de 2026

Goedemiddag Kees,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u netjes en goed bent geholpen en dat alles duidelijk is uitgelegd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed advies met helder kostenplaatje

De verkoper vroeg als eerste waarom we de overstap naar een KIA wilde maken. Aan de hand van ons verhaal kregen we een advies op maat! Uiteindelijk weggereden in een zo goed als nieuwe e-Niro die ons qua rijgenot alles biedt wat we wilden, met een duidelijk kostenplaatje! We zijn heel tevreden!

24 de marzo de 2026

Goedemiddag Anne Visser,

Bedankt voor uw review. Wat mooi om te lezen dat u goed advies op maat heeft gekregen en dat het kostenplaatje helder was. Fijn dat de Kia e-Niro zo goed aansluit bij uw wensen en dat u met een tevreden gevoel bent weggereden.

Gefeliciteerd en nog een aangename dag toegewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles correct en volgens afspraak…

Alles correct en volgens afspraak afgehandeld.

31 de marzo de 2026

Goedemiddag Edward Schaap,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat alles correct en volgens afspraak is verlopen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wensink heeft ons uitstekend geholpen…

Wensink heeft ons uitstekend geholpen in het overstappen vanaf een ander merk naar Mercedes voor onze bedrijfsbussen. Vriendelijk contact, duidelijk en komt de afspraken na.

2 de abril de 2026

Goedemiddag Rick Witteveen,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen bij de overstap naar Mercedes-Benz voor uw bedrijfsbussen en dat u onze service als duidelijk en betrouwbaar heeft ervaren. Daar doen we het voor!

Welkom en nog een aangename dag toegewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit was ons tweede auto bij Wensink en…

Dit was ons tweede auto bij Wensink en we zijn super goed geholpen door Tjeerd. Wij zijn zeer tevreden.

21 de marzo de 2026

Goedemorgen Joeke,

Bedankt voor uw review. Wat mooi om te horen dat u opnieuw voor Wensink heeft gekozen en zo goed bent geholpen door onze verkoper.

Gefeliciteerd en nog aangename dag toegewenst!

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Vriendelijk en professioneel geholpen, met eerlijk advies. Ik heb er veel rijplezier van. Zeker een aanrader!

31 de marzo de 2026

Goedemiddag Ana Raquel Carvalho,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo’n goede ervaring heeft gehad en dat u vriendelijk, professioneel en met eerlijk advies bent geholpen.

Geweldig dat u zoveel rijplezier ervaart. Dank voor uw aanbeveling! En nog een aangename dag toegewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

netjes afgehandeld ik werd gebeld voor…

netjes afgehandeld ik werd gebeld voor er grote kosten werden gemaakt,goeie service

27 de marzo de 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles netjes is afgehandeld en dat u vooraf bent gebeld voordat er grotere kosten werden gemaakt. Dat is de service die u van ons mag verwachten.

Shirley van Wensink

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.