La empresa ha respondido
Heel vriendelijk te woord gestaan. Na aanschaf had ik nog wat meer uitleg nodig over bepaalde dingen. Gebeld, kon langskomen, wanneer het mij uitkwam. Vandaag geweest, onze contactpersoon bleek n... Ver más
La empresa ha respondido
Beste Wensink, Ik ben al 14 jaar klant geweest bij Ford dealer Almere. Ongeveer 3 weken geleden heb ik mijn Ford busje bij u gerepareerd. Alleen 2 slangen voor de besturingspomp moesten vervangen, he... Ver más
La empresa ha respondido
Officieel Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en Smart dealer voor aanschaf en onderhoud van uw personenwagen, bedrijfswagen en/of truck.
Lippestraat 2, 8028 PS, Zwolle, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Prima! Alles keurig geregeld; vooraf en na auto gereed keurig gebeld

Respuesta de Wensink Aangenaam
Super service. Nadat electrische motor problemen gaf is de hele motor en versnellingsbak vervangen onder garantie. Top service in Almere

Respuesta de Wensink Aangenaam
Onlangs mijn allereerste Mercedes gekocht bij Wensink Arnhem en ik ben ontzettend goed geholpen door Romian Stravers. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd, nam de tijd om onze vragen te beantwoorden en dacht echt met ons mee gedurende het hele proces. Het contact verliep laagdrempelig, waardoor we bij vragen of bijzonderheden altijd snel konden schakelen en het proces daardoor vlot verliep. Kortom, een hele fijne en prettige ervaring. Een tevreden klant rijker en ik ontzettend blij met mijn nieuwe auto!

Respuesta de Wensink Aangenaam
Zeer tevreden over een uitgevoerde onderhoudsbeurt van mijn auto. Alles wat ik had aangegeven keurig opgelost en auto was schoongemaakt! Een dingetje vergeten, de reset van de onderhoudsbeurt melding van het autosysteem. Anders was het een vijfster.

Respuesta de Wensink Aangenaam
Ik ben zeer netjes geholpen bij de dealer, echter zijn er 2 kleine min puntjes voor het Kia hoofdkantoor:
1) Kia moet beter comminuceren met de dealer m.b.t. de betaling.
2) als ze mails sturen doe dat dan van 1 email acount zodat ze niet in de spambox/ongewenst terecht komen en je ze over het hoofd ziet.

Respuesta de Wensink Aangenaam
Ze hebben mijn band verkeerd op auto gezet. Aircocheck gedaan zo goed zijn, nou ik kan je vertellen er komt echt geen koude lucht uit. Meerdere dingen verkeerd gegaan, zal niet snel terug gaan
16/4 we zijn gebeld, vandaag langs geweest. Keurig geholpen, airco doet het nu weer.

Oplichters !!!
Ik ben er achtergekomen dat ze fraude hebben gepleegd. Ga nu via andere verzekeraar hún aansprakelijk stellen. Ik hou jullie op de hoogte.

Respuesta de Wensink Aangenaam
We kwamen zonder afspraak, werd verteld dat er eigenlijk geen tijd voor ons was. Later bleek er wel tijd voor ons te zijn en werden we goed geholpen, tot het over de inruil van onze auto ging, deze werd afgekraakt, slechtste motor dieet was. Op onze opmerking dat het niet de 3 cilinder (nieuwe) motor was, maar de 4 cilinder bekend staand als een betrouwbare motor die nog nooit 1 druppel olie gelekt had werd smalend gelachen. Er werd door 2 medewerkers gekeken naar de motor en werd ons verteld dat het echt een 3 cilinder was. Het zou ook een schade auto zijn, waar wij niets van weten. Hier op werd de taxatie gemaakt die te laag was. Wij thuis nogmaals uitgezocht dat het echt de 4 cilinder was (kentekencheck) voelde ons niet serieus genomen en eigenlijk in de maling genomen. Verkoop auto afgezegd

Respuesta de Wensink Aangenaam
De aflevering was keurig verzorgd, auto werd als nieuw afgeleverd

Respuesta de Wensink Aangenaam
Weer zeer tevreden over service van Wensink Nijmegen, zeer vriendelijk en medenkende medewerkers en er word altijd gedacht in oplossingen. Snelle en correcte afhandeling. Tot de volgende.

Respuesta de Wensink Aangenaam
Goede service en prettig geholpen aan de balie.
Daarvoor bedankt.

Respuesta de Wensink Aangenaam
Netjes en goed geholpen alles duidelijk uitgelegd

Respuesta de Wensink Aangenaam
De verkoper vroeg als eerste waarom we de overstap naar een KIA wilde maken. Aan de hand van ons verhaal kregen we een advies op maat! Uiteindelijk weggereden in een zo goed als nieuwe e-Niro die ons qua rijgenot alles biedt wat we wilden, met een duidelijk kostenplaatje! We zijn heel tevreden!

Respuesta de Wensink Aangenaam
Alles correct en volgens afspraak afgehandeld.

Respuesta de Wensink Aangenaam
Wensink heeft ons uitstekend geholpen in het overstappen vanaf een ander merk naar Mercedes voor onze bedrijfsbussen. Vriendelijk contact, duidelijk en komt de afspraken na.

Respuesta de Wensink Aangenaam
Dit was ons tweede auto bij Wensink en we zijn super goed geholpen door Tjeerd. Wij zijn zeer tevreden.

Respuesta de Wensink Aangenaam
Zeer goede ervaring. Vriendelijk en professioneel geholpen, met eerlijk advies. Ik heb er veel rijplezier van. Zeker een aanrader!

Respuesta de Wensink Aangenaam
netjes afgehandeld ik werd gebeld voor er grote kosten werden gemaakt,goeie service

Respuesta de Wensink Aangenaam
Más información sobre otros tipos de reseñas.