Ordered a bunch of traffic signs and cones for a job we were starting, and the stuff arrived the next day - proper impressive. The website was easy enough to use, prices were competitive, and everythi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Zeer tevreden over de klantenservice. De levering was snel en bij een vraag werd alles meteen professioneel en klantvriendelijk opgevolgd. Er werd snel gereageerd en een passende oplossing aangebode... Ver más
Ben heel snel geholpen, zowel fysiek als aan de telefoon. Specifieke vraag werd direct opgelost en op maat gemaakt. Snelle levering ook.
Alles liep vlot bij bestelling. Nadeel is wel dat je niet met eigen transport werkt en de leverdatum daardoor niet zeker was.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Werfonline BV is een B2B online catalogus in bouw-, weg- en werfsignalisatie. Een totaalleverancier in het uitrusten en signaleren van alle werk en werf. Gevestigd in Dessel in het noordoosten van de provincie Antwerpen, vlakbij de snelwegen E34 en E313. Vandaag is Werfonline bvba toonaangevend in zijn sector met een uitstekende service, grote voorraad en korte levertermijnen. De afzetmarkten zijn België en Nederland. Transport en levering gebeuren in eigen beheer of met betrouwbare transportpartners. Zelf afhalen is ook mogelijk na afspraak met het magazijn.
Uw nr.1 partner in verkoop en verhuur van werfsignalisatie en werfinrichting!
Escrito por la empresa

- Werfonline BV - Signaliseren en uitrusten van werk en werf
- Wij houden voldoende voorraad waardoor snel leveren mogelijk is, afhalen kan u ook. Alles aan scherpe prijzen zonder in te boeten op kwaliteit of service. Vragen of opmerkingen? Ons ervaren team staat altijd voor u klaar. Geef ons gerust een seintje!
Información de contacto
Turnhoutsebaan 171/009, 2480, Dessel, Bélgica
- +32-(0)14-728 368
- info@werfonline.be
- werfonline.be

NEW! Werfonline Connect Verkeersdrempels
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
duidelijke en vlotte service
Vriendelijke personeel en perfecte…
Vriendelijke personeel en perfecte service. Ik heb zelf mijn materiaal komen halen in Dessel en was snel geholpen. Ook met verzending van andere bestelling liep alles goed. Bedankt
Fijne samenwerking met Werfonline!
Veel artikelen op stock dus een snelle afhandeling van onze bestelling. Behulpzame richtlijnen. (plaatsing door onze medewerkers)
Zeer snel wat oplossing betreft en zeer…
Zeer snel wat oplossing betreft en zeer vriendelijk
Geweldige klantendienst met snelle…
Geweldige klantendienst met snelle service.
En kwaliteitsvolle producten.
Klantvriendelijke service
Ondanks relatief late bestelling, toch een vlotte afhandeling bestelling, en ophaling.
In het verleden en nu bij speciale…
In het verleden en nu bij speciale bestelling snelle hulp en correcte prijzen.
Correcte info
Perfecte zeer snelle levering!
Ze hebben mij zeer goed geholpen en advies gegeven. Daarna lagen alle gevraagde verkeersborden mooi klaar.
Duidelijk, correct en snel
Heel duidelijke offerte, de levertermijn was ook heel snel. Wij zijn super tevreden.
Goede service voor een goede prijs
Goede service voor een goede prijs!
Reageert snel en voert werken keurig uit. Prettige samenwerking.
Vlotte afhandeling!
Vlotte afhandeling vanaf offertevraag tot en met de effectieve plaatsing van het parkeerverbod op locatie.
Vlotte afhaling
Bij afhalen van de goederen bleek dat er drie beugels te weinig besteld werden door ons. Het was geen probleem om de bijkomende beugels mee te krijgen zonder deze (voorafgaand) te betalen.
Het product werd snel geleverd
Het product werd snel geleverd, wat ik erg waardeer. Wel jammer dat de borden, die op de website allemaal als dezelfde maat vermeld stonden, in werkelijkheid verschillende afmetingen hebben.
Blijkbaar heeft dit te maken met de vorm van de borden: een rond bord met afmeting 400 is bijvoorbeeld niet even groot als een driehoekig bord met diezelfde maat. Dit onderscheid was voor mij niet duidelijk weergegeven op de website.
Desondanks ben ik tevreden over de snelle levering en de goede kwaliteit van de borden. Daarom krijgt Werfonline van mij alsnog een positieve beoordeling.
Ideale partner voor een bouwbedrijf
Uitgebreid assortiment voor een bouwbedrijf, prijs/kwaliteit correct en snelle levering

Respuesta de Werfonline BV