Sander is prettig in de communicatie, reageert snel, neemt de tijd om zaken uit te leggen en heeft de zaken altijd netjes op orde. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen.
La empresa ha respondido
Ik had een complex probleem met noodzaak voor correcties van mijn aangifte van afgelopen 4 jaren als zzp’er.Via een heel lastige zoektraject met allerlei varianten van adviseurs met hoge tarieven kwam... Ver más
La empresa ha respondido
Sander gaf altijd duidelijke uitleg als ik met vragen zat. Ook heeft hij voor mij altijd alles tot in de puntjes geregeld. Helaas moest ik door omstandigheden stoppen met mijn onderneming, anders was... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben nu ruim twee jaar klant bij Werk van Erk en ik ben nog steeds even enthousiast als in het begin. Vaak zie je dat de service na een tijdje verslapt, maar Sander is nog net zo scherp als in wee... Ver más
La empresa ha respondido
Als startende ondernemer wil jij je boekhouding simpelweg uitbesteden zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Het moet snel, het moet volledig digitaal en je wilt de absolute zekerheid dat alles tot in de puntjes is geregeld. Werk van Erk is de specialist voor de startende ZZP'er en de snelste boekhouder van Nederland. Onze klanten kiezen voor ons vanwege de unieke combinatie van ongekende snelheid en persoonlijke contact. Waar je bij traditionele kantoren vaak dagen moet wachten op een reactie, krijg je bij ons standaard binnen 2 uur antwoord op al je vragen. Daarnaast begrijpen we dat jij als ondernemer niet alleen van 9 tot 5 werkt; daarom staan wij ook in de avonduren en in het weekend voor je klaar via WhatsApp, e-mail of telefoon. Je hebt altijd direct contact met een vast contactpersoon die jouw dossier door en door kent. Naast het verwerken van je administratie en het regelen van je aangiftes, begeleiden we je stap voor stap bij alles wat je als starter nodig hebt. Van het instellen van spaarpotjes voor belastingen en het regelen van je ondernemerspensioen tot alle andere praktische zaken waar je tegenaan loopt. Zeker als starter heb je deze extra begeleiding nodig. Wij sturen je proactief herinneringen voor betalingen van de belastingdienst en wijzen je erop als er nog stukken ontbreken, zodat je administratie altijd compleet blijft. Probeer het nu uit met onze 30 dagen niet goed geld terug garantie
Dotterbloem 26, 2959 GD, Streefkerk, Holanda
Na lange tijd altijd zelf m’n boekhouding te hebben gedaan, eindelijk overgestapt naar werkvanerk. Alleen maar spijt dat ik het niet al eerder heb gedaan. Top service, vriendelijk, denkt goed mee en altijd heel snel antwoord.
Erg blij met de persoonlijke service en bereikbaarheid, de uitleg videos waren ook fijn en de gebruikte software is overzichtelijk

Respuesta de WerkvanErk
His high attention to detail and fast response time make WerkvanErk very trustworthy.

Respuesta de WerkvanErk
Ik kom uit het buitenland en was helemaal niet bekend met de belasting systeem in Nederland.
Ik dachte dat ik intilligent genoeg zou zijn om het me zelf aan te pakken.
Maar het ging niet en ik bevond mezelf in een situatie van vrees, want ik wilde niet op de verkeerde pad met mijn bedrijf beginnen.
Ik besloot om hulp te zoeken en komt Werk van Erc tegen die wiste de door mij gedane fouten met de belasting te corrigeren zodat ik me zelf nu gerust voel met mijn belastingzaken in goeie handen.
Werk van Erc is in mijn opinie door mijn ervaring, Top.
En ik heb geen twijfel dat het is dankzij de profesionalisme die in huis is, die voor ieder klant beschikbaar is.

Respuesta de WerkvanErk
Goede dienstverlening, niks op aan te merken

Respuesta de WerkvanErk
Geweldige service. Ik heb mijn volledige boekhouding uitbesteedt en alles verloopt vlekkeloos. De administratie wordt altijd netjes op tijd bijgewerkt en ik krijg super snel reactie op al mijn vragen. Wat een opluchting!

Respuesta de WerkvanErk
Direct contact en duidelijke uitleg over de te volgen weg.
Super tevreden met het resultaat in
E boekhouden.
Een aanrader als je als klein bedrijf een boekhouder zoekt.

Respuesta de WerkvanErk
Más información sobre otros tipos de reseñas.