WEV Taxatie Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

taxatie verliep soepel. het taxatierapport was zeer duidelijk en 1 dag na taxatie al ontvangen. heb al meerdere taxaties door wevtaxatie laten doen.altijd tot volle tevredenheid.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via website een reservering voor op de zaterdag gemaakt. Goed ontvangen met duidelijke uitleg over het proces en de vervolgstappen. Nu afwachten op het taxatie rapport. Gaat zeker goed komen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

WEV Taxatie reageerde binnen 1 dag op mijn vragen. De daadwerkelijke taxatie was exact wat ik ervan had verwacht en binnen de gestelde tijd.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snel en makkelijk maar niet in 1x goed. In 2x en de correctie kwam supersnel 👍. De weken ervoor 3 anderen gevraagd, ze reageren niet eens ! WEV heeft denk ik erg veel ervaring. Mooi dus. Dank

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tasador

Escrito por la empresa

Fiscale waardebepaling voor je auto of youngtimer, snel en notarieel beëdigd. Binnen 24 uur geregeld. WEV taxatie voor elk type voertuig. Ons team combineert diepgaande kennis met een scherpe marktanalyse, zodat je altijd verzekerd bent van een eerlijke en nauwkeurige taxatie. We gaan voor helderheid en top service, omdat jouw tevredenheid voor ons op nummer één staat.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

74 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

51 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Duidelijke instructies

Het was een duidelijke website met duidelijke instructies. Daarnaast was de afhandeling vlot.

6 de noviembre de 2025

Respuesta de WEV Taxatie

Dank voor deze review! Graag gedaan en graag tot ziens!

Zorgvuldig

Zorgvuldig

4 de noviembre de 2025

Respuesta de WEV Taxatie

Dank, we doen het graag goed, met onderbouwing! :)

Taxatie online snel geregeld

Taxatie online aangevraagd en foto's digitaal toegezonden. Binnen enkele dagen het WEV rapport netjes in de mail ontvangen.

31 de octubre de 2025

Hartelijk dank! Graag gedaan

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen enkel bericht na betaling

Ik heb een betalingsbevestiging, maar verder niks meer gehoord

27 de julio de 2025

Geachte heer Kievit,

Hartelijk dank voor uw opdracht! & We staan altijd open voor feedback.

Net als vele (vaste) gebruikers van ons platform is er een bevestiging en betalingsbevestiging aan u gezonden.

Als u vragen heeft kunt u eenvoudig via mail of whatsapp uw vraag stellen. Dat is eenvoudiger dan via Trustpilot.

Ondanks onze vakantie tot 9 augustus, ( op de site op diverse plaatsen vermeld, wellicht heeft u dat gemist.

Vakantiemelding. Ook als u belt, mailt of een app stuurt geven we aan dat we op vakantie zijn.

Van wege de vakantie melden we om vragen te mailen of te appen. Via beide kanalen hebben wij van u geen vraag ontvangen.

Ook in de vakantie beantwoorden we mail en app op dagelijkse basis. We zitten in Thailand, daarmee is er wel een tijdsverschil met Nederland.

U heeft gekozen voor de standaard doorlooptijd ca 8 a 10 werkdagen.

Net als andere opdrachtgevers die in onze vakantie bestellen, is er een mail verzonden met de te verwachten datum van verzending van het rapport.

Wilt u met deze Trustpilot melding aangeven dat u liever van uw aanvraag afziet, dan is dat ook mogelijk. En ontvangt binnen 7 werkdagen uw bedrag weer retour via Molliepayment.

Heeft u nog verdere vragen dan ontvangen wij deze van harte via mail op whatsapp.

Ook aan u een fijne vakantie gewenst!

Met hartelijke groet,

Niet te duur.
Dus gewoon goed. 👍

10 de junio de 2025

Respuesta de WEV Taxatie

Dank voor deze review Graag tot ziens!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Duidelijk en overzichtelijk taxatie…

Duidelijk en overzichtelijk taxatie rapport. Alleen zou 5 sterren zijn als ook de BPM vermeld zou zijn.

5 de junio de 2025

Respuesta de WEV Taxatie

Hartelijk dank voor deze feedback!
Het (rest) BPM bedrag staat in het rapport. In uw geval: € 976,-.
Inderdaad nodig om de BTW uit te rekenen.

We nemen deze tip mee en gaan de rest BPM ook vermelden op de 1e pagina als het een BTW auto betreft.

8 consejos para escribir buenas reseñas.