Super snelle bezorging! Prachtig leren etui ontvangen met kappersschaar. Ligt lekker in de hand. Is licht en comfortabel. Heel blij mee.
Verkopen goeie kwaliteit sportartikelen. Ik heb de liftinghooks besteld en deze voelen fijn aan. De band is lekker dik waardoor deze niet snijd. Ik ga hier vaker spullen bestellen.
De noodradio is een mooi degelijk apparaat met een heel mooi geluid. Goed verpakt en snel geleverd. Ik had wel even moeite met het aanzetten van de radio. Blijkt dat ik te voorzichtig de aan/uit knop... Ver más
Het product doet echt zoals wordt beloofd , op tijd geleverd en zeer tevreden over alles Een aanrader
Raised by customers, whaled by fans.
Keizersgracht 520H, 1017EK, Amsterdam, Holanda
- info@whalebrands.com
- whalebrands.com
Suele responder en menos de 24 horas
Heel fijn apparaat met veel accessoires…
Heel fijn apparaat met veel accessoires en duidelijke handleiding
Super i love it
Good prices and fast delivery
Good prices, fast delivery! Just tried the razor and it works pretty good, especially for that price! Happy customer...
Very good company
Ik heb een kapperschaar gekocht
Ik heb een kapperschaar gekocht, ligt goed in de hand. hij knipt goed en voelt ook stevig aan.
100% recommended
Bought d Ring lifting straps from this company. It arrived in just a day and the material is really good. Im happy with my purchase
Ziet er goed uit
Ziet er goed uit! en wat een goede prijs met 22 stuks aan kappersartikelen. Kan niet wachten om te beginnen!
Lize Maes
The package arrived on time. I bought it yesterday and it’s already here. The quality is perfect and the golden ticket is a really nice touch. Would 100% recommend this company !!!
Fijne wristcuffs voor in de sportschool
Het zit goed stevig
Goeie wimpers fijn aan te brengen
Goeie wimpers fijn aan te brengen
Great experience
Very fast delivery and great feel in the hands
Fijne producten!
Top product