Alt fungerte som det skulle. Bestilling ,betaling og levering. Ble oppdatert underveis. Hyggelig person som ringte og spurte hvor kolli skulle settes ut fra leverings kriteriene. 😁
La empresa ha respondido
Billige hvitevarer på nett Gratis levering og prismatch Få oppbæring og montering
Escrito por la empresa

Noruega
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 16% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Whiteaway
Rask tilbakemelding og levering. Alle ledd i handelen var meget bra, anbefales

Respuesta de Whiteaway
Alltid utrolig god og profesjonell kundeservice. Jeg har handlet her ved flere anledninger, og kommer til å fortsette med det.

Respuesta de Whiteaway
Enkelt å bestille. Varen kom fort. Og veldig god kvalitet på grillen jeg bestilte.

Respuesta de Whiteaway
Rask levering (virkelig), hadde en annen farger på produktet enn alle andre (mye finere farger hos whiteaway), rimelig pris på tilbud iallfall, mens alle andre tar skamhøykpris på luftfilteret jeg kjøpte (coway 150)

Respuesta de Whiteaway
The comunicate was very good with all people i contact and I get the best help i need

Bestilte vare 28.05....
Skriver dato 11.06.
Varen har enda ikkje komt!
Ingen kommunikasjon ang dette

Respuesta de Whiteaway
Er meget fornøyd med kjøpet og rask levering

Respuesta de Whiteaway
Når man kjøper ett produkt på de vanlige butikkene som Elkjøp og Pawer så har man open kjøp på 30 dager så kan levere tilbake produktet uten fratrekk i prisen. Men ikke her. Her blir det fratrekk 40-60%. Produktet holder ikke mål.

Respuesta de Whiteaway
Det tok fryktelig lang tid å få varene levert. De forsøkte også å få meg til å bytte varer underveis til ukjente merker som de mente var mye bedre enn Siemens, som jeg hadde valgt. Meget dårlig total opplevelse. Heldigvis kjøper man ikke hvitevarer så ofte
fikk ilagt omdirigering gebyr på 299 nok, selv om jeg avbestilte varen før den ble sendt ut. spørmål om det er lovlig..
Hei, veldig mye meldinger på levering, først 18.mai så 15.mai og så 19.mai. Da fikk jeg en melding rundt kl.11 den 19. mai at varen ble levert om 15-30 minutter. Meldingen hadde jeg ikke sett med det samme da jeg underviste på jobb. Prøvde å ring uten svar. Sendte da melding ca.11.30 om at jeg var på jobb og hjemme fra 14.30. Hørte ingen ting, fikk så melding om å hente pakken på et hentested noe som er vanskelig for en gammel dame når den er 24 kg. Her burde jeg ha fått et alternativt i løpet av dagen .
Gode priser på kvalitetsvarer. Lett å komme til kundeservice og levering som avtalt.
Trekker ei stjerne fordi tørketrommelen vi bestilte ikkje kunne leverast. Fekk valget om vi ville heve kjøpet eller bytte til eit anna merke. Vi valgte eit anna merke. Trommelen vi fekk tilbud om hadde ein høgare utsalgspris enn den vi hadde bestilt, det sjekka eg hos Elkjøp og Scousen, sjølvsagt utan at eg måtte betale meir.
Tørketrommelen blei levert på døra til avtalt tid. Godt fornøyd,.
Jeg er utrolig fornøyd med både produktet og handelen! Dette er faktisk butikken jeg alltid velger når jeg skal kjøpe hvitevarer. De leverer hver eneste gang. God service, hyggelige og hjelpsomme ansatte, konkurransedyktige priser og ikke minst rask levering. Det gjør hele kjøpsopplevelsen enkel og trygg.
Kaffemaskinen har virkelig falt i smak hos meg som drikker mye kaffe til daglig. Den er både brukervennlig, rask og lager skikkelig god kaffe. Perfekt både til hverdags og når man vil unne seg en ekstra god kopp. Veldig fornøyd med kjøpet, og anbefaler både produktet og butikken på det varmeste!
Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min hos Whiteaway. Kundeservicen var hyggelig, profesjonell og hjelpsom fra start til slutt. Leveringen gikk raskt og produktet var akkurat som beskrevet.
Jeg satte spesielt pris på den gode kommunikasjonen og hvor seriøst de tok kunden. Anbefales virkelig😊
Rask og problemfri levering. Gode priser sammenlignet med andre også. Ville absolutt handlet her igjen!
Más información sobre otros tipos de reseñas.