elinize saglık
elınıze kolunuza saglık super bılısım arkadaslar tavsıye ederım herkese formatı bıle kendın atabılıyorsun bı hata vs yaptında

Respuesta de White Bilişim Teknolojileri
At White Bilişim, we offer reliable, high-performance virtual server solutions for everything from personal projects to game servers and the business world. We open a new page in your IT life, ensuring your work stays uninterrupted with a 99.9% uptime guarantee. We offer lightning-fast service with next-generation processors and 10 Gbps connection capacity. We help our customers stay ahead of their competitors.
FENERBAHÇE MAH. IGRIP SK. NO: 13 IÇ KAPI NO: 1, 34726, Kadıköy, Turquía

Respuesta de White Bilişim Teknolojileri
Since it's a company I've been using for a long time, they are very attentive and offer fast technical solutions.

Respuesta de White Bilişim Teknolojileri
It is a legendary VDS brand. I loved it so much. We will buy all our VDS from here from now on.

Respuesta de White Bilişim Teknolojileri
Whibe IT is a very good quality and beautiful place.

10 Aydır vds hizmeti alıyorum cok memnunum hızlı ve güvenilir