Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en gratis prøvepakke fra dem. Det sto ingenting der at det da ville bli startet et abonnement der man må betale over 2000 kroner for en pakke med sånn ti av blekningene man får i posten.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Scam. Svindel. Du tror du får en prøvepakke med abonnement med levering 2.hver måned. Men det du egentlig får er en startpakke og abo med levering 6. hver måned inkludert en saftig regning på over 200... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Burde ikke fått noen stjerner! Mitt barn på 13år har altså bestilt ett gratis prøveprodukt fra de, de sier tydelig på siden dems at de ikke selger produktet til personer under 18år. Og attpåtil så v... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de blanqueamiento dental

Escrito por la empresa

Vårt firma har blitt utsatt for trusler og utpressing til å betale løsepenger for å få slettet falske negative omtaler. Trustpilot bryr seg ikke om falske omtaler. De bryr seg kun om penger. #exp0s1ng #trustpilot Les mer her: https://www.telegraph.co.uk/business/2025/12/04/trustpilot-accused-running-mafia-style-extortion-racket https://grizzlyreports.com/trustpilot https://www.ft.com/content/5b0765ef-5a81-4388-8d0f-9f3cd2e04c3d https://www.thetimes.com/business/companies-markets/article/trustpilot-shares-dive-amid-100m-mafia-style-extortion-claims-l6z3kb3c8

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

En skam

En skam. moderne utpressing og utnyttelse av brukere.

21 de noviembre de 2025

Scammers

Scammers. Så irriterende og holder ikke løfter. Truer deg med innkasko

10 de noviembre de 2025

Minus minus stjerner

minus stjerner. Dritt selskap, scam. som de fleste andre fikk prøvepenn. 79 kr. plutselig 8 måneder senere ligger det 6 penner i postkassen med regning på 2,2k. jises. skjønte nada, trodde det var feilsendt. sender firma kopi av retur. Hjelper lite. de påstår jeg signerte abbo. De er vanskelig kommunisere med og sender standard svar. Etter 2 måneder gidder jeg ikke ha dette hengende over meg mer , betaler og får 7 nye penner. Som firmaet ønsker. greit nok. Scam hele dritten. skygg langt unna dette selskapet

7 de noviembre de 2025

Ren svindel

Ren svindel. Et raskt søk på nett bekrefter at det ikke er bare meg som har blitt svindlet. Hvordan de fremdeles kan holde på er intet annet enn et under og en bekreftelse på at det norske systemet for å beskytte forbrukere ikke fungerer.

2 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I never wanted or agreed Avoid this company – misleading subscriptions and false invoices!to any…

I never wanted or agreed to any subscription with WhiteBright. They keep sending me products and invoices that I never ordered. I told them clearly before that I wanted to cancel and that I did not want these ineffective items, but they continue to pressure me with invoices.

This is not the first time I’ve experienced something like this. A similar situation happened with LabPharma, where the case was even sent to debt collection, and out of fear I ended up paying nearly 2000 NOK for something I never ordered. Now WhiteBright is doing the same thing – sending invoices and insisting that I “agreed to a subscription” even though I was never properly informed of this.

Their communication is manipulative, and they try to make the customer feel guilty or legally bound when in reality no clear consent was ever given. I asked them to show me proof of where I accepted such a subscription – they cannot.

This feels like harassment and a scam. No one should be treated like this.

I strongly warn others: Do NOT order from WhiteBright!

2 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dette selskapet sender uoppfordrede…

Dette selskapet sender uoppfordrede pakker med tannblekingsmiddel til eldre. Etter min mors bortgang krevde de dødsattest for å avslutte kundeforholdet, til tross for at skriftlig oppsigelse og retur av pakke er tilstrekkelig. Forbrukerrådet har anbefalt å kassere eventuelle nye forsendelser, det samme vil jeg gjøre med eventuelle inkassokrav som måtte komme, noe jeg har gitt de skriftlig beskjed om.
Forbrukertilsynet har ilagt selskapet en tvangsmulkt på 1,8 millioner kroner.

3 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brightwhite/Diamond Dental sendte meg…

Brightwhite/Diamond Dental sendte meg en pakke jeg aldri bestilte, prøvde å saksøke meg da jeg nektet å betale, og krevde penger for å trekke saken. Jeg nektet, og de trakk seg før forliksrådet – fordi de ikke hadde en eneste fot å stå på. Klovner.

1 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dise folk fortjene ikke en stjerner de…

Dise folk fortjene ikke en stjerner de er svært uetisk og 0 imøte forståelse for kundene selv om ikke ble bestilt og ungene hadde det gøy må folk betale for feil bestille selv de er mindre åring . De purre folk i ett . Så forklare og og skreve selv du selv som voksne ha noe kontor der . De meiner at du skal logge deg på og da kan de utspekulert selskap argumentere at du er kunder er de som bestilte . Dritt selskap nytte ikke og snake skreve ellers anmelde ingen gjøre noe folk ble melka ut på noe ikke selv bestilte ! . Holde dere Una Svindle av en enorm skaler. Og eskalering med ulgift .

15 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service aldri ha snakte med noe…

Dårlig service aldri ha snakte med noe fysisk i tilleg ble usagt for tlf forsvinner fra skolen jeg er myndig men ikke elev ! Da fant de på kjøpe ting på min navn . Da forklarte situasjon måtte finne jeg fødselsattest fra de ?? Dise kreve dere firma saker burde være henlagt fra dere siden slett allikavel etter betaling dere meiner ikke er noe i mitt navn email men allikavel sende regning 💸 så alle ble melka ut når leste på dette etter tid stå 79 kr får 1 innsending jeg ha ikke fått noe ? Hva drive dere mer falske samantha . Aldri gjøre seg forstå . På andre uheldig omstendigheter . Dere kan ikke drive skikk er uetisk! Dere må ikke bestille her fra 2000 med engan ut etterhver sende flere de ha 0 forståelse få folk jeg skreve ikke kunder få kunder er ikke. Allikavel. De er lang fram for ok butikk . Du få aldri ble mer skitten få kampen møtt ikke vil skjønner saken de slett ikke de kreve og skal få anmerkning . Du rett slett skammelig handtere av ( kunder ) 🤮

23 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har kun negative erfaringer med White…

Har kun negative erfaringer med White Bright!
Kjøpte en "gratis' prøve. Skulle kun betale porto på kr 79,-Det kom ikke fram av annonsen at jeg samtidig tegnet et abonnement på 6 tannblekingspenner til kr 2000,!!! Deretter kravene og trusler om inkasdo. Styr unna dette firmaet!

5 de junio de 2025

Dette er ren svindel

Dette er ren svindel. Produktet virker ikke, og det er ikke mulig å få avsluttet det såkalte abonnementet siden de ikke er tilgjengelige på e-post eller telefon.

3 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

STYR UNNA. DETTE ER LURERI PÅ HØYT NIVÅ. DU KAN LIKE GODT PUSSE TENNA I COLA.

Jeg bestilte en prøvepakke som alle andre her. Kontaktet de 1 dag over fristen som var 08.05. Altså 09.05 og sa ifra at dette produktet ikke virket i det hele tatt. De sa at jeg måtte mota orderen som skulle sendes ut 20.05 så de hadde god tid til å annulere den om de hadde vært noe greie på. Også kommer det 4 stk penner og en regning på 2000 kr. Kjenner jeg er så forbanna at jeg nesten sprekker. Det er den dårligste kundebehandlingen jeg noen gang har vært borti og kjennes ut som jeg har blitt svindlet. Hva kan man gjøre? Jeg har absolutt ikke lyst til å betale 2000 kroner for denne driten. Er det noen som har forslag? Dette firma må jo stoppes før de har lurt til deg så mye penger for ett produkt som overhode ikke har noe for seg og som absolutt ikke står til forventningene etter reklamen som var på snapchat tror jeg jeg det var.
Skammelig og direkte frekt å lure folk på den måten. For det er lureri når produktet er sååå dårlig.De burde ikke fått 1 stjerne en gang,men man må vel trykke på en.
STYR UNNA FOR GUDS SKYLD!
DETTE FØLES SOM SVINDEL.

9 de mayo de 2025

Svindelforetak

Svindelforetak. Hvordan kan disse fortsette svindelen uten at myndighetene tar tak? De har jo svindlet uskyldige for for millioner. Disse må stoppes!

1 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dette er den sykeste svindelen jeg…

Dette er den sykeste svindelen jeg noensinne har vært borti. IKKE tro på noe de sier. Har kjempet mot det selskapet i 1,5 år. De oppdriver sitt eget inkasso selskap og sender syke krav om betaling ennå du har sagt opp abonomentet innen fristen. De burde anmeldes

1 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.