Wij hebben in het verleden meer meubels gekocht bij Whoon, dus waren er al snel over uit dat we onze eettafel ook hier wilde kopen… opnieuw met resultaat! Super snel geslaagd voor onze nieuwe eett... Ver más
La empresa ha respondido
⸻ Wat een geweldige ervaring bij Whoon in Oisterwijk! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde de sfeer warm, stijlvol en inspirerend. Audrey heeft mij fantastisch geholpen bij het vinde... Ver más
Escrito por la empresa
Heusdensebaan 65, 5061 PN, Oisterwijk, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Super snel geslaagd voor onze nieuwe eettafel door de goede hulp van Cheryl! We zijn erg benieuwd hoe hij zal staan in ons nieuwe huis. Nog een paar weken wachten en dan kan het lange tafelen met familie en vrienden beginnen.

⸻
Wat een geweldige ervaring bij Whoon in Oisterwijk! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde de sfeer warm, stijlvol en inspirerend. Audrey heeft mij fantastisch geholpen bij het vinden van mijn twee echte eyecatchers in huis.
De eetkamerbank Olivia en de bank Oriane zijn absoluut prachtig en kan niet wachten om dat ze geleverd worden. Het is de uitstraling waar ik naar op zoek was. Audrey nam echt de tijd, dacht mee en gaf eerlijk en deskundig advies dat maakte het hele proces niet alleen makkelijk, maar ook echt een beleving.
De combinatie van de mooie collectie, de ontspannen sfeer en de persoonlijke aandacht maakt Whoon voor mij een absolute aanrader. Ik ben superblij met mijn aankopen!
Gr Femke wijgerde

Respuesta de Whoon Oisterwijk
Ik ben erg blij met mijn ervaring bij Whoon Oisterwijk. De collectie is uitgebreid en je kunt meubels helemaal naar wens samenstellen. Het interieuradvies was erg behulpzaam en gaf mij nieuwe ideeën voor mijn woonkamer. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn huis een upgrade wil geven.

Respuesta de Whoon Oisterwijk
Veel keuze in de winkel. Mooie meubels en bijpassende accessoires. Vriendelijk personeel.
Er was iets niet goed aan het meubel wat we gekocht hadden. Een monteur kwam het product omruilen. Heel netjes.

Respuesta de Whoon Oisterwijk
Het is jammer dat een bedrijf als Whoon de fijne eerste indruk zo snel tenietdoet. Onze bestelling is inmiddels veranderd in een langdradig proces vol fouten. Producten die fout uit de fabriek komen en gordijnen die na 8 weken wachten opnieuw moeten omdat de verkeerde stof is gepakt; het is onbegrijpelijk dat er vooraf geen kwaliteitscontroles plaatsvinden.
We zitten nu in week 12 en wachten nog steeds. Geen enkel gebaar vanuit Whoon, geen compensatie en geen proactieve service. Zelfs niet nadat wij extra hebben betaald voor een specifiek tweede inmeetmoment om fouten te voorkomen. De klantvriendelijkheid stopt hier blijkbaar zodra de handtekening onder de order staat. Erg teleurstellend.
UPDATE:
Terwijl Danique heel overtuigend hier heeft gereageerd dat ze er DIRECT in zou duiken blijft het tot op de dag van vandaag stil. Geen antwoord. Dit geeft wederom een stempel op deze hele ervaring met Whoon.
Ons advies is om echt ergens anders te gaan kijken en zaken te doen. Het stukje klantcontact / servicegerichtheid is echt heel ver te zoeken en dat is wel iets wat je nodig hebt bij een goede wooninrichting.
2e UPDATE:
Danique is wakker geworden met een excuus dat de reactie niet is verzonden. Daarnaast is er dus geen oplossing of klantgerichtheid. het probleem zit dus bij de leverancier en daarmee hebben we te dealen. "we kunnen er helaas niks aan veranderen" zoals we al eerder gehoord hebben.
Een reactie op een review met een antwoord dat er naar een oplossing gezocht gaat worden wordt dus ook niet waargemaakt. Keer op keer een klantgerichtheid van 0,0. Wij hebben ENORME spijt bij deze firma iets te hebben afgenomen. Nogmaals; koop hier niet!!!!!!!

Respuesta de Whoon Oisterwijk
Mega goed geholpen door Nicole met het inrichten en stylen van ons nieuwe huis. Van vloer tot behang tot meubels, echt geweldig. Ik raad het iedereen aan om je hier te laten adviseren! Ook het contact mbt de bezorging verloopt soepel en fijn.

Respuesta de Whoon Oisterwijk
We gingen “gewoon even kijken’’ en werden al bij binnenkomst super hartelijk ontvangen.
We werden heel fijn geholpen door Lindsay, ze nam ruim de tijd voor ons en haar advies heeft ons echt geholpen om out of the box te denken.
Daardoor hebben we keuzes durven maken die we zelf nooit hadden kunnen bedenken.
Een week later ben ik teruggegaan om ook nog een nieuwe tafel te bestellen, waar Lindsay nogmaals uitstekend heeft geholpen.
We zijn zo enthousiast en gaan zeker terug voor de accessoires zodra de nieuwe meubels zijn geleverd.

Respuesta de Whoon Oisterwijk
Whoon in Oisterwijk is echt een fantastische plek als je op zoek bent naar inspiratie voor je interieur. De showroom is groot en er zijn veel verschillende stijlen te zien. Het personeel is vriendelijk en denkt goed mee. Ik heb hier mooie meubels gevonden en ben erg tevreden met mijn aankoop.

Respuesta de Whoon Oisterwijk
Wat werden wij fijn geholpen door Audrey! Ze heeft ons in alles heel goed geadviseerd. Door haar hebben we een prachtige meubel samenstelling kunnen creëren☺️
We zijn super enthousiast en kijken er nu al naar uit om alles in te gaan richten!🤩
🏡Indy de Rooij

Respuesta de Whoon Oisterwijk
Samen met de interieursyliste Audry bij Whoon gekomen tot een prachtige inrichting van ons nieuwe appartement. Ze heeft ons enorm goed geadviseerd over oa materiaal en kleurkeuze. Wat een mooie winkel we gaan zeker nog eens terug voor het afstylen

Respuesta de Whoon Oisterwijk
Mooie zaak, goed ingedeeld, mag rustig rond kijken zonder opdringerige verkopers indien je iemand nodig hebt krijg je meteen goed en netjes advies. Leuk en kundig personeel.

Respuesta de Whoon Oisterwijk
In Mei 2025 hebben wij al onze meubels besteld bij Whoon. Inmiddels zijn we maanden verder en is de bestelling nog steeds niet compleet. Het grootste drama is het tv meubel. Dit werd geleverd met deurtjes die niet sloten. Er zijn zelfs twee monteurs langs geweest, maar pas daarna werd toegegeven dat het meubel simpel weg niet in orde was. Oplossing: een ander meubel besteld ...... en opnieuw wachten.
Nu lijkt ook de nieuwe toegezegde levertijd niet gehaald te worden. Wat deze ervaring ronduit schandalig maakt, is het totale gebrek aan inzet en communicatie. Whoon doet geen enkele moeite om navraag toe doen bij de leverancier. Zelfs een voorlopige afleverafspraak wordt niet ingepland. Het enige wat je hoort is: afwachten.
Als klant staat je voorledig in de kou. Geen updates, geen excuses, geen verantwoordelijkheid.
Maanden wachten en ondertussen totaal niet serieus genomen worden. Voor ons is Whoon absoluut geen aanrader.
UPDATE: naar aanleiding van de reactie van Whoon wil ik het volgende verduidelijken. Vanochtend heb ik gebeld. Tijdens het telefoon gesprek werd aangegeven dat het tv meubel nog niet binnen was
maar dat men het binnenkort verwacht. De reactie op mijn review komt niet overeen met wat mij telefonisch is meegedeeld.

Respuesta de Whoon Oisterwijk
Bank gekocht bij whoon binnen het jaar was het stof al uitgelubberd en ingezakt helaas. Na overleg met whoon kregen we als antwoord dat wij voor een loungebank gekozen hebben dus dat dit erbij hoort. Helaas kon er alleen een tijdelijke oplossing gedaan worden maar nu na 3 jaar is de bank in zon slechte staat nogmaals gebeld, whoon kan ons niet meer helpen want de garantie is verlopen.. dit is zeker niet voor herhaling vatbaar

Respuesta de Whoon Oisterwijk
Het was al een verrassing toen we binnenkwamen,zoveel keus en verschillende stijlen
We werden zeer goed en deskundig geholpen,en hebben mede daardoor de juiste keuze kunnen maken

Respuesta de Whoon Oisterwijk
We werden netjes te woord gestaan en een zeer goede uitleg en advies gehad
En dat gewoon vrijblijvend top
1 week later de zitbank gekocht
Mvg Roy Verstegen Nuland

Respuesta de Whoon Oisterwijk
Dit weekend alleen om inspiratie op te doen naar Whoon Oisterwijk gereden. En we waren verrast door de grootte van de winkel en het ruime assortiment. We zijn verliefd geworden op een bank en door de goede sfeer en adviseur zijn we overgegaan tot koop. We kunnen niet wachten tot hij binnen is. Een echte aanrader en zelf gaan we ook zeker vaker terug voor de rest van ons interieur.

Respuesta de Whoon Oisterwijk
Gisteren zijn onze nieuwe meubels geleverd en we zijn echt heel tevreden. In de winkel zijn we prettig geholpen en kregen we goed advies. Tijdens het hele traject zijn we netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. De levering verliep soepel en alles stond snel op z’n plek. Fijne ervaring van begin tot eind.

Respuesta de Whoon Oisterwijk
Más información sobre otros tipos de reseñas.