Więcej niż Matura Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fajny kurs, biologia naprawdę jakościowa i dobrze zrobiona, mogę polecić. Z minusów to czasami odpowiedzi nauczycieli na pytania do zadań trochę nielogiczne ale to też zależy od kogo. Natomiast z mat... Ver más

Información sobre la empresa

1. Institución educativa

Escrito por la empresa

Więcej niż Matura to kompleksowe narzędzie do codziennej nauki do szkoły i do matury. Nasze kursy e-learningowe są zaprojektowane tak, aby umożliwić osiągnięcie wyników w TOP15% wyników w kraju. Dostępne przedmioty: Biologia, Chemia, Fizyka, Geografia, Język polski (postawowy i rozszerzony), Matematyka (podstawowa i rozszerzona). Na Więcej niż Matura zawsze zyskujesz dostęp do zasobów z wszystkich 8 przedmiotów. Portal WNM łączy w sobie elementy podręcznika, repetytorium, zbioru zadań, korepetycji i narzędzi AI. Uczniowie mają dostęp do interaktywnej bazy zadań maturalnych, gdzie mogą pracować z zadaniami w trzech trybach: samodzielnie, ze wskazówkami i z wyjaśnieniem krok po kroku. Dodatkowo na naszych kursach znajdziecie wbudowane korepetycje – nauczyciele i egzaminatorzy na bieżąco sprawdzają rozwiązania zadań i udzielają wsparcia. Na Więcej niż Matura znajdziesz wszystko, aby osiągnąć wymarzone wyniki– zarówno w codziennej nauce do szkoły, jak i na egzaminach maturalnych.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

91 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nauka z Więcej niż Matura

Nauka z portalem Więcej niż Matura była dla mnie bardzo przyjemnym doświadczeniem. Materiały są uporządkowane, rzetelne i przystępnie przedstawione w formie licznych prezentacji. Portal sprzyja usystematyzowaniu wiedzy zdobytej w szkole oraz uzupełnieniu braków. Bardzo polecam!

17 de septiembre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

W więcej niż matura można liczyć na szybkie odpowiedzi korepetytorów

W więcej niż matura można liczyć na szybkie odpowiedzi egzaminatorów, często zdarzało mi się że otrzymywałam odpowiedź na zadane pytanie nawet w ciągu 2 godzin. Nowa funkcja egzaminatora AI sprawnie ocenia większość zadań, równocześnie oferując uzasadniające punktację informacje.

11 de septiembre de 2026

Cześć Amelia!👋
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i za wspólną naukę, życzymy Ci dalszych sukcesów! 💛

xyzc

przejrzysta platforma, więcej niż wymagane na maturę - dla mnie to plus.

Cześć Xylene! 👋

Super kurs👍

Super kurs👍informacje i wiedza uporządkowane, wypunktowane, czytelne, co bardzo ułatwia naukę-nie trzeba czytać niepotrzebnych i nużących, długich opisów. Zadania maturalne dopasowane do tematu, nie trzeba ich szukać. Korepetytorzy udzielali mi odpowiedzi na pytania i sprawdzali zadania, co jest kluczowe w nauce do matury. Mega polecam👌

4 de septiembre de 2026

Cześć Karolina! 👋
Bardzo dziękujemy za wspólną naukę i Twoje polecenie. Życzymy powodzenia! 🩵

Matura po latach

Maturę zdawałam wiele lat temu. Wówczas nie podchodziłam do egzaminów z biologii i chemii. Nie byłam też w klasie z rozszerzeniem z tych przedmiotów. Rok temu w wakacje zaczęłam naukę z kursami Więcej niż Matura. W maju zdałam egzaminy z biologii i z chemii. A od października zaczynam dzienne studia na kierunku lekarskim. Kursy Więcej niż Matura są idealnym rozwiązaniem dla osób takich jak ja, które mają pracę, dzieci i mnóstwo innych obowiązków i nie mają czasu na błądzenie i szukanie podstawy programowej czy odpowiednich książek. Na platformie mogłam też bez obaw zadać dowolne pytanie i zawsze otrzymałam odpowiedź.
Świetna opcja dla osób, które chcą zmienić swoje życie w bardziej zaawansowanym wieku ;-)

20 de julio de 2026

Cześć Julia! 👋
Ogromnie gratulujemy i dziękujemy Ci za wspólną naukę! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i życzymy Ci dalszych sukcesów. ✨

Bardzo pomocny kurs!

Pomimo, że byłem w technikum na profilu nie związanym z biologią, udało mi się dzięki temu kursowi zdać maturę z biologii na super wynik. Świetnie nauczysz się na nim schematów rozwiązywania zadań maturalnych i możesz rozwijać swoją ciekawość zadając pytania nauczycielom.

Cześć Dominik! 👋
Ogromnie gratulujemy! Dziękujemy Ci za wspólną naukę i Twoją opinię! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i życzymy Ci dalszych sukcesów. ✨

nauka do matury

fajnie uporządkowane tematy z zadaniami ułatwiają nauke

Cześć Laura! 👋

Super

Świetne schematy, super fiszki!

Cześć! 👋

Wszystko w jednym miejscu

Wszystko w jednym miejscu. Aktualizowanie na bieżąco wszystkich zmian i dodawanie najnowszych zadań typu maturalnego.

Cześć Magdalena! 👋
Dziękujemy za Twoją opinię. Wszystkiego dobrego! 🩷

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tworzone prezentacje są bardzo czytelne…

Tworzone prezentacje są bardzo czytelne i zrozumiałe. Ogromnym plusem jest możliwość zadawania pytań oraz dostęp do asystenta AI.

Cześć Oliwka! 👋
Dziękujemy za Twoją opinię i wspólną naukę. Trzymamy za Ciebie kciuki! 🤍

Recenzja :)

Dokładnie wytłumaczone zagadnienia, dużo obrazków i schematów, baza zadań

Cześć Dominika! 👋
Dziękujemy za wspólną naukę i Twoją opinię. Wszystkiego dobrego! 🩷

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Najlepsza platforma do nauki jaką udało…

Najlepsza platforma do nauki jaką udało mi się znaleźć, dzięki niej uzyskałam fajny wynik z biologii! Aplikacja jest bardzo wygodna i podoba mi się, że uwzględnia różne sposoby nauki i angażuje też zmysł wzroku i słuchu (podcasty, filmiki). Polecam całym sercem :D

Cześć Adriana!👋

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ten kurs to absolutna petarda

Ten kurs to absolutna petarda! W 2 miesiące poprawiłam maturę z chemii na 82%. Zadania wytłumaczone w genialny sposób czasem wręcz łopatologicznie co jest bezcenne w tym kursie! Więc całym serduchem gorąco polecam

Cześć Agnieszka! 👋
Ogromnie gratulujemy! Dziękujemy Ci za wspólną naukę i Twoje polecenie! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i życzymy Ci dalszych sukcesów. ✨

Ogromna polecajka

Świetna platforma z możliwością monitorowania postępów w nauce oraz pomaga oszacować czas przygotowania do matury. Ilustracje są schludne, treściwe i przyjemne dla oka - bez niepotrzebnego nadmiaru tekstu, który potrafi zamieszać w głowie. Jedyne na czym bym się skupił to na dodaniu jak najwięcej ilustracji wyjaśniających poszczególne mechanizmy, anatomię elementów itp.
Gdybym, miał pisać maturę jeszcze raz, to na pewno wróciłbym do więcej niż matura!

Cześć Ksawier! 👋
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i polecenie. Życzymy Ci samych dalszych sukcesów! 🩵

Matura

Nauka matematyki stała się przyjemniejsza, materiał stał się dla mnie logiczny. Jeśli chodzi o chemię to nie polecam, ponieważ jest za dużo zbędnych informacji. Uważam, że materiały z biologii były przepełnione dodatkowymi informacjami, ale czasem się przydają.

Cześć Emilka! 👋
Dziękujemy za wspólną naukę i Twoją opinię. Wszystkiego dobrego! 🩷

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Platforma bardzo mi się podobała i…

Platforma bardzo mi się podobała i umożliwiła mi osiągnąć 75% z biologii i 94% z matematyki rozszerzonych. Największa różnica między WNM a innymi kursami jest taka, że faktycznie czułem zaangażowanie ze strony osób z kursu co bardzo mnie motywowało. Super były też częste poprawki kursu i nowe funkcje które tylko pomagały w osiągnięciu lepszych wyników.

Cześć Filip! 👋
Ogromnie dziękujemy za Twoją opinię i zaufanie. Życzymy powodzenia! 🩵

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jestem wzrokowcem więc możliwość…

Jestem wzrokowcem więc możliwość wizualizacji mojego progresu czy to przez prezentację czy zwłaszcza w bazie zadań dawała mi ogrom motywacji do nauki i pokazywała że ta praca którą wkładam w naukę nie idzie w las. Możliwe że niektóre prezentacje były dla mnie trochę za długie ale to zawsze można podzielić wg uznania

Cześć Wiktor! 👋

Szczere rozkminki

Cześć,
Zupełnie szczerze i tak jak uważam dzielę się opinią na temat nauki i pracy z kursami przygotowującymi do matury z biologii i chemii od Więcej niż Matura. Nie było zbędnych informacji, forma prezentacji jak i różnego rodzaju infografiki umożliwiały lepsze zapamiętanie różnych informacji. Możliwość zaplanowania zadań oraz możliwość rozwiązywania samodzielnie bądź z wskazówkami bardzo dobrze uczyła struktury oraz sposobu rozwiązywania zadań egzaminacyjnych. Bardzo przyjemna i przejrzysta platforma, która zachęcała do dalszej nauki gdy się na nią wchodziło. Szczerze polecam i powodzonka wszystkim, którzy mierzą się z tym dość ważnym etapem w życiu.

Cześć Lena!👋

Warte pieniędzy

Kurs zawiera wszystko co potrzebne w jednym miejscu. Fiszki, prezentacje, podcasty których można słuchać w trakcie robienia innych rzeczy. Polecam każdemu!!!

Cześć Zuzanna! 👋

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.