Información sobre la empresa

4. Servicio de inversión
  5. Corredor de bolsa
  6. Edificio de la bolsa

Escrito por la empresa

Zmieniaj wiedzę w realne zyski! 💰 Na stronie Wiedza Bezcenna – Szkolenia Forex znajdziesz praktyczne wskazówki, strategie, analizy rynkowe i szkolenia, dzięki którym nauczysz się, jak skutecznie poruszać się po rynku Forex. 🚀 Dołącz do społeczności inwestorów, którzy stawiają na rozwój i świadomy trading!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA

Podpisuję się pod negatywnymi opiniami. Kurs piekielnie drogi a wiedzy praktycznie żadnej. Reklamuje się jak to ważny jest temat psychologii tradingu a w kursie na ten temat było może pół strony A4. Pierwszy tydzień fajnie. Dostałem lekcje już z 1 systemem. Wyglądało obiecująco. Drugiego tygodnia lekcja brzmiała „powtórz sobie pierwszy tydzień. Trzeciego tygodnia - powtórz sobie pierwszy tydzień. Już wtedy wiedziałem, że zostałem oszukany. Na lekcjach online, czyli na patrzeniu jak Robert sprzedaje, okazało się że to mega arogancki człowiek i ciężko jest go słuchać. Lekcje wyglądały tak że była godzina szukania sygnału. W ciągu miesiąca lekcji 1h dziennie od pon do pt sygnałów było może 6 - w całym miesiącu. Ciągle powtarzał jakie to dziwne, że tak mało sygnałów. Najbardziej zszokowany byłem jak usłyszałem „poczekajcie bo szukam sygnału, chce obstawić i zarobić” szok. 10 osób dało kupę kasy (10 tys od os) a on chce zarobić na sygnale i odkłada pytania uczniów na bok. Najważniejsze niby miały być strategie 5 i 6 ale była taka obsuwa, że 6 nie dotknęliśmy, bo się skończył miesiąc, a na 5ta poświęciliśmy niecały tydzień z całego miesiąca.

Ten kurs to oszustwo. Szkoda, że te opinie które tu są, pojawiły się już po tym jak zrobiłem ten kurs, inaczej bym się nie zdecydował.

Przestrzegam a osobiście będę kontynuował przygodę z wiedzawartamiliony, drogą prawną.

12 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam. Wiecej mozna nauczyc sie za darmo z internetu. Nie warte swojej ceny. Po roku nadal sie ucze bo to szkolenie nic mi nie dalo. Radze zaoszczedzic pieniadze i nie wydawac na ten kurs.

26 de septiembre de 2024

Wiedza warta milion kopiejek

Robert G. to kolejny pseudo guru od tradingu.
Jak większość tego rodzaju "mentorów" prawdopodobnie więcej zarabia na sprzedaży kursów niż na swojej grze. Natomiast w trakcie kursu dzieli się swoimi 5 tajnymi strategiami o egzotycznie brzmiących nazwach, z czego może jedna lub dwie mogą się od czasu do czasu przydać. Cały sekret polega na ustawieniu platformy MT5 i kilku wskaźników oraz żelaznej dyscypliny oraz cierpliwości, bo czasem trzeba czekać dniami lub tygodniami, aby strategię zastosować. Dla mnie to totalnie nie przydatne, sam prowadzący szkolenie ma problem z przekazywaniem wiedzy w sposób prosty i przyjazny dla odbiorcy. Miałem wrażenie, jakby albo cierpliwości mu brakowało, albo dyscypliny ;-P
Z przykrością nie polecam, bo reklamy wydają się obiecujące, natomiast koszt kursu nie tylko może się nie zwrócić lecz również narazić na dalsze straty i rosnącą frustrację. Polecam zrobić własny research przed podjęciem decyzji lub zapytać o gwarancję jakości (możliwość zwrotu pieniędzy).

28 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bylem na jego darmowym seminarze strach

Bylem na jego darmowym seminarze i to co slyszalem jest alarmujace. Kiedy zaczol mowic o dzwigniach bardzo sie wystraszylem o ludzi co wchodza w takie "strategie"tym bardziej kiedy sa nowi. Nie wazne czy ktos jest przy tobie czy nie to i tak trzeba miec duzo doswiadczenia i nerwy ze stali by bawic sie dzwingia. Zaprasza tez do uzywania brokera ktory jest licencjonowany przez fikcyjnego regulatora rynków. smiech na sali.

17 de marzo de 2025

Oszustwo

Oszustwo, nie działa żadna ze strategii.. Na szkoleniu byłem i sprawdziłem.. przez całe szkolenie weszła 1 czy dwie strategie powodująca wyjątkowych zarobków i odzyskania włożonego wkładu..
nie polecam!!!!!!

2 de marzo de 2025

Przestroga

Zacznę od tego że nie korzystałem z usług
Piszę tylko dlatego że zajmuje się tradingiem zawodowo od kilku lat … z tego powodu te reklamy ich mi wyskakują nagminnie
Na reklamach widoczne
MA SMA / Bolinger Bands
Dla mnie to już wszystko na temat i więcej pytań nie mam jeżeli to jest wybrane na prezentacje reklamową

23 de febrero de 2025

Oszustwo finansowe

Wszystkie strategie zawarte w kursie 'wiedza warta milion' mogą doprowadzić do ogromnych strat finansowych, żadna ze strategii na rynku forex nie działa, sprawa nadaje się do knf / prokuratury , przestrzegam każdego przed Panem Robertem G. pozbawionego ludzkiego sumienia i wartości etycznych.

28 de diciembre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.