Top naverkoop service!
Er was een foutje in mijn bestelling en wielenoutlet heeft hier direct actie in ondernomen en me kostenloos het juiste stuk toegestuurd!
No consta que solicite reseñas
Zelden heb ik betere klantenservice meegemaakt, hierdoor kon ik zeer snel verder met mijn project.
Nadat bleek dat twee nieuwe wielen speling hadden bij de lagerplaat werd ik vriendelijk en vlot geholpen. De betreffende wielen zijn kosteloos vervangen voor nieuwe exemplaren.
Keurige service.
Set van 4 wielen besteld voor een Altrex kamersteiger. Goed product, zagen op de afbeelding wat goedkoop uit maar na de snelle levering van 1 dag vastgesteld dat ze toch niet zo goedkoop uitzien. Ik ben zeer tevreden over deze set wielen (kort, 125mm), passen perfect. Ik had even wat moeite met een deukje in de steiger maar opgelost. Ze schuiven er heel gemakkelijk in en zitten goed vast met de slotpennen. Zeer aan te bevelen het waren de goedkoopste wielen op internet. Verdient deze 5 sterren.
Super goede klantenservice. Fijn te woord gestaan. Producten snel geleverd. Vakmensen.
Gisteren om 14u47 besteld, vanmorgen om 08u36 geleverd. Eindelijk eens een website die zijn belofte van snelle levering kan waar maken.
Producten zijn ook goedkoper dan elders, en lijkt mij op't eerste zicht wel deftig materiaal. TOP!!!
Geweldig goede leverancier!
Gister besteld en vandaag al binnen.
Ik beveel deze verkoper zéker met volle overtuiging aan.