Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede service. Er was een fout gemaakt met levering verkeerde lengte binnenbandventiel. Na melding is dit zeer adequaat opgepakt en ik had de juiste produkten alsnog super snel in huis. Zo maak i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestelling werd, ook in de decemberdrukte, snel in orde gemaakt en de volgende dag bezorgd. Helaas paste het bestelde wielershirt niet en moest het retour gezonden. Dat ging eveneens heel snel met... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik moest last minute een wielershirt laten bedrukken voor een collega. De website was duidelijk. Het insturen van de tekst/afbeeldingen die ik wou laten drukken was gemakkelijk en ik kreeg zeer snel e... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik had geen bevestigingmail ontvangen. Ik heb een bericht gestuurd via de website maar helaas geen reactie op gekregen. Twee dagen later via eigen mail een mailbericht gestuurd. Geen reactie ontvangen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para bicicletas

Escrito por la empresa

Wielerkleding.nl is de specialist op het gebied van wielerkleding. Of u nu een (semi) professionele wielrenner bent of u wilt te starten met onze geweldige wielersport. Wij helpen jou op weg met een ruim assortiment wielerkleding!

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,6

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Deel van de kleding van niet meer…

Deel van de kleding van niet meer voorradig. Terwijl het op met moment van bestellen er wel bleek te zijn. Nu heb ik elders een andere broek moeten aanschaffen die niet bij het jasje passen

14 de febrero de 2021

Beste Anita,

Helaas is er een voorraad verschil geconstateerd in ons magazijn. De leverancier van de bestelde broek had de maat niet meer op voorraad en is het onbekend wanneer het weer geleverd word.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Van de 5 bestelde producten bleken er 4…

Van de 5 bestelde producten bleken er 4 niet leverbaar. Da's toch wel erg karig. In het contact daarna werd ik wel vriendelijk te woord gestaan maar er overheerste toch wel een kastje/muur-gevoel...
Volgende keer beter hoop ik !

1 de febrero de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na mijn bestelling te hebben geplaatst…

Na mijn bestelling te hebben geplaatst de volgende dag een bericht dat ze wat ik besteld had niet meer konden leveren. Hun systeem was helaas niet up-to-date. Ze toen even gebeld met de vraag wat ze mij adviseerden. Erg goed bij geholpen en de volgende dag kreeg ik het netjes thuis bezorgd.

28 de enero de 2021

Toch niet op voorraad

Volgens de site Rogelli handschoenen op voorraad, dus besteld. Volgende dag een mail dat door een voorraadverschil de handschoenen niet op voorraad zijn. Vervolgens moet ik 3 dagen wachten voordat ik mijn geld op de rekening terug gestort heb gekregen.
... en volgens de reviews ben ik niet de enige met deze ervaring.
Slechte zaak!

27 de enero de 2021

Beste Jan,

Helaas is er een voorraad verschil geconstateerd in ons magazijn. De leverancier van de bestelde handschoenen had de maat niet meer op voorraad en is het onbekend wanneer het weer geleverd word.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat ik besteld had stond als voorradig…

Wat ik besteld had stond als voorradig op de site.maar was er niet.

25 de enero de 2021

Beste Passie,

Helaas is er een voorraad verschil geconstateerd in ons magazijn. De leverancier van de handschoenen had de maat niet meer op voorraad en is het onbekend wanneer het weer geleverd word.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De actuele voorraad klopte niet met het…

De actuele voorraad klopte niet met het aanbod op de website, van de 4 bestellingen bleken er na 4 afzonderlijke e-mails van wielerkleding.nl geen enkele op voorraad..

21 de enero de 2021

Beste Chubber,

Wij hebben u meerdere keren gemaild, dit i.v.m verschillende bestellingen. Helaas is er een voorraad verschil geconstateerd in ons magazijn. Uw bestelde wielerkleding is helaas ook niet meer op voorraad bij onze leveranciers.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb de mogelijkheid om een artikel…

Ik heb de mogelijkheid om een artikel te bestellen waarbij ik de volgende dag bericht krijg dat deze niet leverbaar meer is noch leverbaar gaat worden. Alternatief wordt niet aangeboden. Vervolgens zal terugstorting van het overgemaakte bedrag teruggestort worden. Nu acht dagen na betaling nog immer ontvangen.

20 de enero de 2021

Beste Koen,

Helaas is er een voorraad verschil geconstateerd in ons magazijn. Wij werken niet met backorders dit omdat kleding seizoens gebonden is en in veel gevallen veranderd van collectie. Om deze reden hebben wij het artikel gecrediteerd.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Artikel op website aangegeven als…

Artikel op website aangegeven als voorradig en snel leverbaar. Bleek echter NIET op voorraad.

19 de enero de 2021

Beste Me,

Helaas is er een voorraad verschil geconstateerd in ons magazijn en bleek de leverancier de wielerkleding niet meer op voorraad te hebben.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De besteld spullen bleken niet…

De besteld spullen bleken niet aanwezig, maar twee dagen later wel weer

18 de enero de 2021

Beste B.M. Dolder,

Helaas is er een voorraad verschil geconstateerd in ons magazijn en stond de levertijd bij onze leverancier op onbekend. Hierdoor hebben wij uw order moeten annuleren.

Blijkbaar had de leverancier 2 dagen later het kleding stuk weer op voorraad, dit hebben wij niet kunnen voorzien.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

bestelde maat op de website niet leverbaar!

Op de website staan maten die niet leverbaar zijn. Dit bleek het geval pas toen de verzamelaar aan het werk moest en erachter kwam dat mijn bestelde maat er niet was. Zeer onzorgvuldig, overbodig om te zeggen dat je voorraad op de website moet kloppen met wat in het magazijn ligt. 1 ster zeer slecht

15 de enero de 2021

Site werkt slecht

Site werkt slecht, wat toch een beetje gek is voor een webshop. Kan niet inloggen door een glitch in een nieuw systeem, maar het duurt kennelijk weken voordat dit verholpen wordt. Wel zeer keurig geholpen door de mensen van de klantenservice via de chat.

Vervolgens meerdere keren een artikel besteld, wat niet leverbaar blijkt te zijn. Lijkt me redelijk te veronderstellen dat je als webshop datgene wat je aanbiedt ook op voorraad hebt. Een mail hierover werd niet beantwoord. Dit maakt dat ik in de toekomst liever elders bestel; jammer, want ik koop liever lokaal, en ik vind het assortiment wel mooi breed, maar er zijn meer aanbieders in de regio.

15 de enero de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestelde artikel was niet op voorraad

Bestelde artikel was niet op voorraad. Na 7 dagen heb ik zelf gebeld, toen bleek dat het geld was teruggestort maar ik had per ongeluk geen bericht ontvangen dat het niet leverbaar was.

14 de enero de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik heb alleen ervaring met bestellen en annuleren

Ik heb alleen ervaring met bestellen en vervolgens anuleren van de bestelling door dit bedrijf. De webshop heeft geen koppeling met de voorraad waardoor op voor mij onverklaarbare wijze alle bestelde producten niet meer op voorraad waren en de gehele bestelling geannuleerd werd. Het geld werd conform de voorwaarden binnen drie dagen teruggestort. Het proces van bestellen en annuleren werkt dus naar behoren. Dit was mijn tweede ervaring met dit bedrijf met dezelfde uitkomst. Ik ga hier voorlopig niets meer bestellen.

13 de enero de 2021

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.