Wijnproevenaanhuis Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen goede wijn + oplichters

Geen goede wijn, karig ingeschonken en borrelhapjes 12,5 per persoon stelde geen reet voor. Je kan beter zelf borrelhapjes in huis halen, lekkerder en niet zo karig als zij het doen. Oplichters zijn dit gewoon. Je betaalt te veel geld voor wat je krijgt.

10 de diciembre de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de Wijnproevenaanhuis

Respuesta de Wijnproevenaanhuis

Nep review nooit een klant van ons geweest.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedrijf komt hun algemene voorwaarden niet na…

Dit bedrijf verzorgt een wijnproeverij aan huis. Daarbij kun je achteraf wijn bestellen. Dat hebben we ook gedaan, maar al snel kwamen wij erachter dat we de wijn toch niet wilde hebben. Dus gelijk de volgende dag gemaild dat we van de koop af wilden zien, zoals ook vermeld staat in hun eigen algemene voorwaarden. Lang verhaal kort: ze willen de wijn niet terugnemen en komen met allerlei vage voorwendsels om maar niet aan hun wettelijke plicht te voldoen. Advies: koop hier geen wijn

2 jaar na datum probeert dit bedrijf mijn review te verwijderen via Trustpilot met de opmerking dat het persoonlijke data zou bevatten. Dat doet het dus niet.
Blijkbaar kunnen ze niet tegen negatieve feedback. Ook hun uitleg waarom zij niet bereid waren voor een terugbetaling snijdt geen hout. Heel erg jammer dat dit bedrijf zo in de wedstrijd zit. Mijn review blijft staan en dit bedrijf is gebleken onbetrouwbaar.

20 de noviembre de 2023
Opinión espontánea
Logotipo de Wijnproevenaanhuis

Respuesta de Wijnproevenaanhuis

Geachte heer van der Meyde,

Dank voor je review. Jammer dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren.

Ter verduidelijking: je was zelf niet aanwezig bij de wijnproeverij; deze is gevolgd door je dochter, Lana. Na afloop is er wijn besteld en vervolgens is verzocht om annulering. Volgens onze Algemene Voorwaarden is annuleren in dit geval niet mogelijk. Dit is tevens bevestigd na overleg met een juridisch adviseur, waarbij is vastgesteld dat wij hebben voldaan aan onze informatieplicht.

Uit coulance hebben wij aangeboden de wijnen om te ruilen, zoals ook eerder met Lana is gecommuniceerd. Helaas is van dit aanbod geen gebruikgemaakt.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, maar wij handelen conform de gemaakte afspraken en geldende wetgeving. Mocht je alsnog gebruik willen maken van het omruilvoorstel, dan staan wij daar nog steeds voor open.

Met vriendelijke groet Goed Glas Wijn

8 consejos para escribir buenas reseñas.