Door een uitstekende recensie van ‘Wijngekken’ ( Gouden Medaille) was levering van de bestelde wijn de volgende dag niet mogelijk, omdat de voorraad eerst aangevuld moest worden. Daar werd dezelfde da... Ver más
Ik ben tevreden klant geworden bij wijnwagentje. Zeer op tijd geleverd bij mij thuis en werd vriendelijk laten weten wat er mis was gelopen en vriendelijk personnel heeeft me tweede wijn aangeboden en... Ver más
Hadden verkeerd jaartal op de website vernoemd, was niet wat wij zochten. Telefoon gekregen en supervriendelijk, met verontschuldigingen en meteen ook de keuze of ander jaartal of geld terug. W... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Goede, ambachtelijke wijnen uit Italië voor een leuke prijs, van liefhebbers, voor liefhebbers. Wij delen graag onze passie met jou! Wijnen die prima zijn te drinken op een doordeweekse avond of heerlijk zijn te combineren met gerechten. Van familiebedrijven die soms al honderden jaren bestaan en veel zorg besteden aan de wijnen. Unieke wijnen, vaak ook prestigieuze wijnen, maar met productieaantallen die te klein zijn voor de grote ketens. Wijnwagentje richt zich op deze Italiaanse wijnen. Ze zijn te proeven op activiteiten die we regelmatig organiseren, zoals wijnproeverijen en culinaire evenementen.
Overspoor 55e, 1688 JH, Nibbixwoud, Holanda
- 0610115297
- info@wijnwagentje.nl
- wijnwagentje.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snel bezorgd, goed verpakt
Mooie wijnen!
Ik was op zoek naar iets specifieks (droge Marsala; fino, secco) en heb het bij Wijnwagentje gevonden. Het wijnaanbod spreekt mij zeer aan, met name Veneto en Toscane. Contact met Carlo was super bij het bestellen. Ik zal mij zeker laten adviseren!
Goede en informatieve website
Goede en informatieve website
Ruime keuze.
Goede verzending en verpakking
Super goede service gehad echt een…
Super goede service gehad echt een aanrader voor elke wijnliefhebber
Alles geheel volgens afspraak geleverd
Alles vlot verlopen ,tijdige levering
vriendelijke en snelle service
vriendelijke en snelle service, ik heb er een cadeau gevonden dat ik nergens anders kon vinden.
Excellent customer service from initial…
Excellent customer service from initial order through to a speedy delivery ! The item was very well packaged to avoid damage in the post and the items price was very competitive. Very pleased with this purchase and company. Thank You *****
tijd is geld! 1e en laatste keer
heb de wijn nog niet eens binnen maar denk dat het nu al de laatste keer is dat ik besteld heb . Vanmiddag een paar uur voor niks thuis zitten wachten omdat eerst de verwachte leverdatum en tijd zaterdag tussen 13-15u is. Krijg ik om 15.15u een mail dat de levering bij PostNL is ontvangen en pas Maandagochtend bij ons geleverd wordt. Dit is echt amateuristisch mensen. dit is echt heel goed in te regelen en kan ik ook bij helpen als je wil.

Respuesta de Wijnwagentje
Goed verpakt en snel verzonden.
Een snelle
Een snelle, eerlijke en persoonlijke benadering. Mooie site met mooie wijnen.
goed alles optijd geleverd
De wijn die ik besteld had was…
De wijn die ik besteld had was tijdelijk op, ik werd daar over gebeld of het een probleem was dat het een paar dagen later zou komen. Vond ik erg netjes van het bedrijf, heb wel eens anders mee gemaakt
Altijd top geregeld
Altijd top geregeld, mijn favoriete sparkle wijn.
Als enige bedrijf die het heeft.
Más información sobre otros tipos de reseñas.