Geweldig product, verpakking perfect, mesje erbij om zo de verpakking schadevrij te openen, zelfs opschudden was niet nodig de kussen vormde al na enkele minuten een pracht product, en daarbij slaapt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Op 6 december 2025 willsleep kussens besteld en betaald . nu is het 15 januari 2026 en nog steeds geen kussens ontvangen. vele emails verstuurd met betalingsbevestiging naar reactie : bedankt dat... Ver más
5 mei een kussen besteld. Daarna is 2 x mijn huisnummer gevraagd. Niet ontvangen. Gemaild. Geen antwoord. Telefoonnr van het bedrijf Outlet: niet ingebruik en Willsleep zelf heeft geen tel.Opmerkin... Ver más
Na een lange zoektocht naar een fijn hoofdkussen toch de beslissing gemaakt om de kussens van Will sleep te bestellen. De eerste paar dagen was het even wennen, nog getwijfeld om het kussen kleiner t... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Het perfecte afstelbare hoofdkussen ! Gevuld met origineel memory foam, dat voel je ! Will Sleep ☁️
Información de contacto
Goes, 4462GT, Goes, Holanda
- Info@willsleep.nl
- willsleep.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Oplichters!!
Let op: betreft zwendel praktijk. Als je al een product opgestuurd krijgt en je daarna een klacht hebt nemen ze geen moeite om contact op te nemen. Het terug sturen van een kapot geleverd product is daardoor niet mogelijk.
Heel vlug heel goed ziet er goed uit…
Heel vlug heel goed ziet er goed uit ben een hele slechten slaper hoop dat het goed gaat hebben er 2 gekocht op aan raden van mijn kleinzoon heb al veel gehad
was wat sceptisch over hoe goedkoop…
Ik was wat sceptisch over hoe goedkoop het kussen werd aangeboden. Uiteindelijk toch gekocht en ik was erg content met het kussen wat ik zag. Erg comfortabel en dik kussen, zag er erg goed uit en het ligt echt heel erg prettig. Echt ben meer dan tevreden en super blij met deze aankoop.
Een kussen zoeken is niet makkelijk
Een kussen zoeken is niet gemakkelijk, maar wow wat een heerlijke kussens. Stevig genoeg en je zakt er ook heerlijk in weg
Deze kussens zijn echt een aanrader
Daarbij werden de kussens meteen de volgende dag geleverd dus ook nog eens top service
Twee weken geleden een kussen besteld…
Twee weken geleden een kussen besteld en betaald tot nu toe geen reactie van de klantenservice , ze zijn niet telefonisch te bereiken alleen per email maar daar word niet op gereageerd.
Fantastische kussen met koud/warm…
Fantastische kussen met koud/warm optie, en betaalbaar.
Mijn nek voelt minder stijf sinds ik…
Mijn nek voelt minder stijf sinds ik dit kussen heb, fijn product!
Oma en opa slapen heerlijk nu
Eindelijk een geweldig kussen om te slapen jaja deze opa en oma gaan met hun tijd mee. Een enorme vooruitgang deze willsleep kussens
Twee kussens gekocht voor onze…
Twee kussens gekocht voor onze mobilhome.
Slaap nu beter want de vorige kussens uit de Weba waren veel te laag en daarom legden we twee kussens op elkaar wat ook niet zo handig is.
Perfect, Voorlopig in orde en we testen nog even en misschien kopen we dan voor thuis nog vier kussens op termijn.
Voorlopig dus vier sterren maar dat kunnen er vijf worden.
Onbereikbaar bedrijf
Na het overlijden van mijn man wilde ik de kussens terugsturen, echter op geen enkele manier contact kunnen maken met hen. Uiterst frusterend in deze toch al verdrietige periode waarin ik mijn man moet laten gaan.
Ik merkte meteen verschil toen ik mijn…
Ik merkte meteen verschil toen ik mijn nieuwe kussen gebruikte, slapen gaat veel beter.
Nog steeds geen oplossing na een week
Nog steeds geen oplossing na een week – zeer teleurgesteld
Ik ben zeer ontevreden over mijn ervaring met Will Sleep. Bij mijn bestelling (#5903) heb ik twee kussens besteld, maar slechts één ontvangen. Ondanks het aanleveren van duidelijke informatie (waaronder het gewicht van het pakket en foto’s als bewijs dat er maar één kussen geleverd is), heb ik nu, een week later, nog steeds niets vernomen.
Ik heb netjes contact opgenomen en gevraagd om het ontbrekende kussen alsnog te leveren, maar ik krijg simpelweg geen reactie. Dit is voor mij onbegrijpelijk en onacceptabel voor een webshop die betrouwbaarheid en comfort zou moeten uitstralen.
Hopelijk komt er alsnog snel een oplossing, maar tot die tijd kan ik dit bedrijf helaas niet aanraden.
Raoul
Geen contact
Het kussen was niet mijn smaak, het lag gewoon niet lekker hoeveel ik er ook uithaalde. Dus ik wil het graag retourneren, maar willsleep reageert niet op mijn mail...
Top ervaring
Super aangenaam kussen.
Verkoelend, zacht en toch ondersteunend.
Levering 2 kussens binnen 48u in België.
Ik heb een kussen besteld bij…
Ik heb een kussen besteld bij Willsleep, maar er zat geen pakbon bij zoals beloofd. Daardoor kan ik het product niet retourneren, terwijl ik er nekklachten van krijg.
Ik heb meerdere keren geprobeerd te bellen en e-mailen, maar krijg geen enkele reactie. Het voelt heel onprofessioneel en onbetrouwbaar.
Zonder pakbon en zonder antwoord kan ik er nu niets mee doen. Koop hier niet, tenzij je zeker weet dat je niets hoeft te retourneren.
Besteld en de volgende dag geleverd
Besteld en de volgende dag geleverd. Prima kussen, makkelijk aan te passen.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, dag na bestelling bezorgd. Kussens slapen heerlijk, bij alle 2 3 handjes vulling eruit gehaald.
Mooi aanpasbaar kussen
Het is een fijn kussen voor een mooie prijs
Bij mijn partner wat vulling er uit gehaald die is nu ook tevreden.
Zeker een aanrader
Het is toch raar dat WillSleep totaal…
Het is toch raar dat WillSleep totaal niet reageert op reviewers?! Positief of negatief.
Vrijdag besteld nog niks verzonden of…
Vrijdag besteld nog niks verzonden of binnen krijg geen reactie op de mail....
Vandaag verzonden ondanks ik om annuleren vroeg,
Ali kussen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.