Banner for Wingtalks

Wingtalks Opiniones 4528

3,8

Anteriormente ya estaba suscrito, pero está ves tengo una mejor experiencia y veo mejor la oportunidad que ustedes me ofrecen Espero ser un buen ejemplo de su portal cuando consolide mi relación y... Ver más

No sé si seré constructivo, mi intención siempre es honesta......... no me puedo dar el gusto de conversar con mujeres que me gustan e interesan, porque en mi país la conversión de monedas no nos con... Ver más

Los créditos de inició son muy pocos, y los mensajes pocos, sería bueno dieran más, para saber también si estamos comunicando con alguien real. Y desafortunadamente, yo creo que dejare ésta aplicación... Ver más

Agradezco la oportunidad de conocer a una excelente persona, tal vez mi media naranja, tal vez a mi compañera ideal la Srta Svitlana. Muchas gracias.

1. Agencia de medios sociales

Sobre Wingtalks

Wingtalks

What is Wingtalks?

Wingtalks is a platform built for those who approach online communication with intention. At Wingtalks.com , we've created an environment where meaningful conversations may grow into something truly worthwhile. Our mission is to make online interaction feel safe, natural, and genuinely rewarding.

Main Features

We offer personalized profiles, interactive messaging tools, and a clean interface accessible via mobile website. Wingtalks is designed to give users everything they need for confident, purposeful communication.

With Safety in Mind

Our team takes active steps to minimize instances of unwanted content and to detect and remove suspicious profiles. Users are encouraged to report anything they find unacceptable, and our support staff is available to assist at every step.

Transparency & Trust

The question of is Wingtalks legit comes up often — and we welcome it. We operate transparently, and many users can be verified through our identity verification process, handled by an industry-leading third-party vendor. Read Wingtalks reviews from our community and discover what our users think of the platform.

Ready to connect with purpose? You are in the right place! Visit Wingtalks.com .

3,8

Muy bueno

5 mil opiniones

Suele responder en menos de 24 horas

Una experiencia bastante buena

Una experiencia bastante buena , encuentras lo que necesitas

29 de julio de 2025

Hi there,

Thanks so much for your feedback! We trust that you'll have a wonderful experience on our website.

Nia from Wingtalks

EN UN MUNDO con la humanidad cada vez…

EN UN MUNDO con la humanidad cada vez más separada por incongruencias,odio,envidia, codicia,amargura y ausencia de valores espirituales, WINGTALKS es el arquetipo de DAVID vs Goliath y une,suaviza,deleita,e impregna, cuál exquisita música de frecuencias vibracionales nivel cielo a los corazones de un hombre y una mujer que se comparten sus sentimientos uno al otro cuál libro abierto Y con un sincero agradecimiento en comunión íntima con DIOS

29 de julio de 2025

Hi Edward,

Thank you for your message. Have fun communicating with your pen pals!

Es muy entretenida

28 de julio de 2025

Hi Julian,

Thank you! We wish you an enjoyable experience on our website.

Nia from Wingtalks

He conectado muy bien y he conocido a la mujer d mi vida

La facilidad de uso es notable, el empleo de fotografías, intercambiarlas, es también positivo y escribir cartas muy bueno. Lo negativo la constancia teniendo que comprar créditos para poder comunicarte con quien te interesa. Gracias.

27 de julio de 2025

Hi Vidal,

It seems your review isn’t in English, but we’ve translated it and want to clarify: We use this credit system to help maintain a safe and secure environment for all members while supporting ongoing improvements.

If you have any questions, our support team is available at support@wingtalks.com.

Mi reseña

Ami me gustan las mujeres buenas sexys y de todo q tengan curvas.Soy español vivo en españa y juego a futbol a un equipo.

26 de julio de 2025

Hi there,

Your 5-star feedback just made our day. Thanks for being a part of our community!

Maravillosa

Maravillosa

25 de julio de 2025

Hi Danny,

We're thrilled to see your 5-star review — thanks a ton for being with us!

Me encanta

Muy buena aplicación

24 de julio de 2025

Hi there,

Thank you for taking the time to give us a 5 star rating!
We wish you an enjoyable experience on our website.

Asia from Wingtalks

Muy buena experiencia y gente muy…

Muy buena experiencia y gente muy amable y cordial.

23 de julio de 2025

Hi Martha,

Thank you for taking the time to give us a 5 star rating!

En prueba aun

22 de agosto de 2024

Hi Carlos,

We translated your message and appreciate you trying out the platform. Wishing you a great experience as you continue exploring.

Asia from Wingtalks

Bueno,soy de chile,para ser sincero me…

Bueno,soy de chile,para ser sincero me encanto, espero encontrar amiga. No quien poder platicar

21 de julio de 2025

Hi there,

Thanks for your feedback! We translated your review and we’re happy to hear you’re enjoying the experience and hoping to make new friends.

CHAT BOTS

este sitio con sus bots buscan que te agotes los creditos porque es el negocio, es tan falso que hice mi perfil sin fotos para probarlo y ocurrió lo que pensé, me querían contactar las chicas y con mucho interés casualmente los perfiles que visite ojala estos negocios respetaran la naturaleza de los encuentros

19 de julio de 2025

Hi Carlos,

We have noticed that your review is written in a language other than English, which makes it difficult for us to fully understand the specific details you wanted to share with us. To ensure we take your feedback into account appropriately, please provide us with an English translation or explain the key points you would like us to focus on.

Asia from Wingtalks

Es una buena experiencia con wingtalks…

Es una buena experiencia con wingtalks puedes chatear muchas chicas a la ves

19 de julio de 2025

Hi Manu,

Thanks for your review! We translated it and it’s great to know you're enjoying your time chatting with others. We're glad you're finding it fun to connect.

Asia from Wingtalks

creo que es una estafa y quisiera saber…

creo que es una estafa y quisiera saber como denunciar

18 de julio de 2025

Hi Domingo,

Thanks for reaching out. We translated your message and understand you’d like to know how to report something.

If you’ve encountered suspicious behavior or have concerns, please contact our support team at support@wingtalks.com. We take safety seriously and are here to assist.

Asia from Wingtalks

Al principio debería de ser gratis ya…

Al principio debería de ser gratis ya después si se cobra

16 de julio de 2025

Hi Leonardo,

We appreciate your feedback, but it seems your review isn’t in English. We have translated your review below based on the essence of your message. We understand that starting free can be important, that's why we always welcome new users with 20 credits so that you can familiarize yourself with our services. It's a good way to decide if you want to continue
Hope that helps! If you still have questions or need further assistance, please contact our support team at support@wingtalks.com.

Nia from Wingtalks

Excelente una aplicación k te desamarre…

Excelente una aplicación k te desamarre y te entretenida

22 de junio de 2025

Hi there,

We appreciate your feedback! Hope you keep enjoying!

Amistad sin fronteras

En alguna ocasión tuve una excelente amistad con chicas de Europa fue muy instructiva ya que ellas no tienen ningún Taboo para poder entablar una charla de cualquier tipo de tema.

23 de agosto de 2024

Hi there,

Thanks for sharing your story. We translated your review and loved hearing about your cross-border friendships — that’s exactly what Wingtalks is for!

Hasta funciona bien

Hasta funciona bien

12 de julio de 2025

Hi Norbe,

We're happy to hear things are working well for you so far. Enjoy your time connecting with others.

Asia from Wingtalks

Sería bueno que dejara chatear más…

Sería bueno que dejara chatear más tiempo con las posibles personas que quieren entablar un conversación.

10 de julio de 2025

Hi Hernan,

Thank you for your comment. Wingtalks works on a credit system that allows you to use features according to your preferences.

If you have any questions or would like to know more about the options available, please do not hesitate to write to us at support@wingtalks.com.

No sé ve muy real.

7 de julio de 2025

Hi Gustavo,

Thank you for sharing your thoughts. We strive to ensure the profiles you meet feel natural and genuine. If you have any concerns, please let us know so we can assist you.

Hi Alexzzz,

Thank you for your feedback. We are constantly working to improve the experience for all users. If you have specific issues, please reach out to us for assistance.