Información sobre la empresa

2. Mercado online
  3. Juguetería
  4. Tienda de grandes almacenes

Escrito por la empresa

Welkom bij WinkelvanHugo.nl, waar onze passie voor ondernemen en het aanbieden van eerlijke prijzen samenkomt. Hier vertellen we je graag meer over wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Onze missie is simpel: handel vinden en deze tegen de scherpst mogelijke prijzen aanbieden, zonder concessies te doen aan kwaliteit en klantenservice. Ons assortiment is breed en divers, bestaande uit producten die we niet alleen zelf nodig hadden, maar ook die op ons pad kwamen. We omarmen kansen uit restpartijen en faillissementen, waardoor we unieke deals kunnen aanbieden. Al onze producten zijn nieuw en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. We staan achter onze producten, en jouw tevredenheid is onze prioriteit. Mochten er ooit klachten zijn, dan kun je binnen de wettelijke termijn de artikelen retourneren. We streven ernaar om samen met jou tot een oplossing te komen, omdat jouw ervaring bij ons telt. Onze operatie is online, via diverse marktplaatsen, platformen én onze eigen website. We werken nauw samen met een toonaangevend fulfilmentbedrijf, waardoor we je bestelling nog dezelfde dag kunnen verzenden. Dit betekent dat je snel kunt genieten van je aankopen. We zijn bewust van onze impact op het milieu. Onze producten uit restpartijen krijgen een tweede leven, waardoor we verspilling tegengaan en bijdragen aan een duurzamere wereld. Dit is onze manier om verantwoord te ondernemen. We streven ernaar om de klanten zo tevreden als mogelijk te maken en dit kun je terugzien in onze reviews op diverse platformen. Mocht een klant onverhoopt ontevreden zijn, doen wij er alles aan om hier samen uit te komen. Ons team bestaat uit gedreven individuen met een gedeelde visie. Hugo Verburg, oprichter van WinkelvanHugo.nl, is gepassioneerd en toegewijd. Samen met de getalenteerde website creator Tim Hart en onze voortreffelijke fulfilment partners streven we naar perfectie.

4,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Vervanging defecte skates

Via bol.com skates voor kleindochter gekocht, gespje defect. Nog dezelfde dag stuurde Hugo vervanging. Zij blij en wij zeer tevreden met service van Hugo!!

4 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was iets aan de hand met een bestelling waar ik na de retourtermijn achter kwam. Dit bedrijf was zo schappelijk om me alsnog een goed artikel te sturen. Heel fijne service!

7 de octubre de 2024

Kinder rolschaatsen

Ik had rolschaatsen via bol besteld. Het duurde erg lang voor ze bezorgd werden dus heb ik contact opgenomen met winkelvanhugo.nl zelf. Het pakket van bol bleek kwijt… Hugo heeft mij toen super goed geholpen, de bestelling via bol geannuleerd en er voor gezorgd dat de rolschaatsen alsnog super snel bij ons binnen waren. Wat een top service! 👍🏻

29 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bata werksokken meerdere keren verkeerd geleverd gekregen

Bata werksokken verkeerde type en maat geleverd gekregen; de vervangende sokken weer de verkeerde maat gekregen.
En de derde levering is schijnbaar zoekgeraakt bij PostNL.

Wel mijn geld terug gehad.

Verder verliep de levering en verzending traag

6 de febrero de 2024

Hoi Richard,
Bedankt voor je review, helaas is deze bestelling goed misgelopen en daar hebben we veel contact over gehad.
Diverse factoren hebben er keer op keer toe geleid dat het mis ging. Daar balen wij natuurlijk ontzettend van, en doen ons uiterste best dat deze fouten niet meer voorkomen.

Hopelijk tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestelling was razend snel…

De bestelling was razend snel geleverdbinnen 2 dagen in huis.
Goede service en uitleg
De kwaliteit weet ik nog niet van de handschoenen.
Ik zal er zeker blij mee zijn voor warmte tegen reumavingers

27 de febrero de 2024

Respuesta de WinkelvanHugo.nl

Hi John, bedankt voor je goede review en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Hugo van WinkelvanHugo.nl

Snel en accuraat geleverd

Snel en accuraat

26 de enero de 2024

Respuesta de WinkelvanHugo.nl

Hi Henk, bedankt voor je goede review en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Hugo van WinkelvanHugo.nl

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.