Wit of Rood Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goede omschrijving van de wijnen, snelle verzending, perfecte verpakking en ook nog snel afgeleverd De wijnen zelf precies zoals gezocht, beschreven en gekozen, top

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levering was snel en netjes verpakt, contact was goed verlopen, prijs was concurrerend.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeie comunicatie Oplossing gericht Snelle verzending Zeer fijn bedrijf op zaken mee te doen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende zorg naar klant. Wijn keurig verpakt en toen de levering door Post nl een probleem werd, werd persoonlijk contact met mij opgenomen om te informeren of het probleem inmiddels was opgelo... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Escrito por la empresa

Wij hebben een breed assortiment heerlijke kwaliteitswijnen, persoonlijk geselecteerd door een gediplomeerd wijnexpert. We zijn maatschappelijk betrokken doordat de wijnen worden met zorg worden ingepakt door de cliënten van Propak (stichting de Passerel). Onze missie met Wit of Rood is om mensen blij te maken met een goed glas kwaliteitswijn. Vanuit Italië wijnen o.a. uit de regio Veneto, Toscane , Chianti, Puglia en Piemonte. Ook veel wijnen uit Frankrijk zoals de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Rhone, Champagne. De wijnen uit de nieuwe wereld blijven ook niet achter, uit Chili, Australië, Zuid-Afrika komen mooie pareltjes. Druivensoorten: Primitivo, Merlot, Carbernet Sauvignon, Chardonnay, Malbec, Sangiovese Nebbiolo, Albarino, Viognier Sauvignon blanc, Pinotage, Pinot grigio, Tempranillo, Rioja, enz. Bij ons kunt u gemakkelijk zoeken op witte of rode wijn. Droge of zoete wijn. Wijnen voor bedrijfsborrels, tuinfeesten, BBQ, relatiegeschenken of restaurants. Ook Vegan wijnen!

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

124 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

48 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Meedenken

Meedenken, flexibel, zeer vriendelijk. Ik ben goed geholpen. Het is een samenwerking geworden.

13 de marzo de 2026

Respuesta de Wit of Rood

Bedankt voor de mooie woorden! Wit of Rood staat voor goede wijnen maar ook voor dat stukje extra service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en voorzien van een l uk…

Goede service en voorzien van een leuk boekje over het wijngebied op mijn verzork. Goede, snelle communicatie en dito levering. Ben zeer tevreden

2 de marzo de 2026

Respuesta de Wit of Rood

Bedankt voor de mooie review! Jullie hebben een goede smaak! graag tot een volgende keer op witofrood.nl

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Выне на адрес прислали посылку я…

Выне на адрес прислали посылку я доячегт вписывал адрес чтоб вы мне прислали на мой адрес где я живу отвратительно

28 de enero de 2026

Respuesta de Wit of Rood

Dag, we zijn natuurlijjk niet blij met deze review maar weten ook niet wat me meer hadden kunnen doen. Het pakketje is verzonden naar uw huisadres, u was niet thuis dus heeft het het 2 weken bij een postNL punt gelegen. U krijgt daar een automatische mail van, daarnaast hebben we u in het Nederland en Engels gemaild en geappt dat het pakket bij een PostNL punt ligt en dat u het moet ophalen, dit bericht is gelezen maar u heeft geen actie ondernomen. Nu heeft Wit of Rood ook nog extra verzendkosten moeten betalen voor de retourzending omdat u het pakket niet opgehaald heeft. Het pakketje is nu weer bij ons terug en mag opgehaald worden bij ons in Apeldoorn. Hartelijke groet team Wit of Rood

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was op zoek naar een speciaal soort…

Ik was op zoek naar een speciaal soort wijn als verrassing voor mijn man, kreeg er toen een mooie cadeau verpakking bij.
Vriendelijk en bijzonder prettig app contact mogelijk.

4 de febrero de 2026

Respuesta de Wit of Rood

Leuk om terug te horen! bedankt voor de aankoop en hopelijk viel de wijn in de smaak bij u man.

Zeer tevreden

De bestelling werd snel geleverd, het aanbod van de wijnen is gevarieerd.
Zeker een aanrader om hier te kopen, het aanbod is ook nog tegen redelijke prijzen.

28 de noviembre de 2025

Respuesta de Wit of Rood

Daar staan we voor! Graag tot ziens op witofrood.nl

8 consejos para escribir buenas reseñas.