Voor het eerst besteld en uit geprobeerd, Levering uitstekend, product ( pure whey isolatie en tasty shots) werkt perfect! En hand geschreven kaart erbij TOP!!
Consulta las opiniones de los clientes
Mooie armband. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Ziet er prachtig uit. Veilig slot. Goede verpakking. Prima Dicky
La empresa ha respondido
Mooie armband van prima kwaliteit en afwerking . Levering heel correct en vlug uitgevoerd. Zeker voor herhaling vatbaar. Betaalbare prijs
La empresa ha respondido
Correcte afwikkeling en snel geleverd.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij verkopen sieraden voor zowel heren als vrouwen . Neem gerust een kijkje op onze prachtige webshop. Mocht u vragen hebben stuur gerust een e-mail. Groetjes , wjewelshome
Información de contacto
Wilgenstraat 41, 1731 sx, Winkel, Holanda
- 0625017361
- Wjewelshome@hotmail.com
- wjewelshome.com
Was toch niet wat ik verwachtte
Was toch niet wat ik verwachtte
Retour was geen probleem
Snelle reactie en afhandelen financiële kant
De levering waren snel binnen en de…
De levering waren snel binnen en de armbanden zijn zeer goede kwaliteit en zien er goed uit

Top product
Voor het eerst besteld en uit geprobeerd,
Hartelijk dank het keurig geregeld
Hartelijk dank het keurig geregeld. Ben er blij mee.

Respuesta de Wjewelshome
Perfecte armband goede sluiting en…
Perfecte armband goede sluiting en zalig en mooi om te dragen. Top!

Respuesta de Wjewelshome
Mooie armband van prima kwaliteit en…

Hoogwaardige kwaliteit
Hele hoge kwaliteit lederen armband besteld voor een verjaardag. Zeer blij mee!

Geweldig!
Goede kwaliteit en service, snelle levering en genoeg (kleur)keuze voor zowel man als vrouw!

Respuesta de Wjewelshome
Goede ervaring met mijn eerste koop bij…
Goede ervaring met mijn eerste koop bij WJewelshome! Je voelt duidelijk de kwaliteit in de armband die ik gekocht heb. Zit heerlijk om de pols.

Respuesta de Wjewelshome
Correcte afwikkeling en snel geleverd.

Helemaal top
Goede kwaliteit, prachtige armband!
Snelle levering en zeer klantvriendelijk!
Echt een aanrader!

Goede prijs-kwaliteitverhouding
Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering.

Respuesta de Wjewelshome
Más información sobre otros tipos de reseñas.