Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super webshop & winkel!! Heb daar mijn adidas campus leopard besteld, bleek uiteindelijk te groot, dus omgeruild in een kleinere maat! Goed contact & behulpzaam dacht ook zeker mee! Nu schoenen voor m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Online besteld terwijl de schoenen niet op voorraad waren in de winkel. Ik kreeg feedback via sociale media over de stand van zaken wanneer de schoenen bij hen geleverd zouden worden en daarna bij mij... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

de schoenen waren voor mijn vader zijn…

de schoenen waren voor mijn vader zijn verjaardag en zouden binnen 24/48 uur verstuurd worden heb er uit eindelijk 2 weken op gewacht. ik had in tussen tijd contact opgenomen met klanten service zei vertelde me dat het pakketje al verstuurd was na 4 dagen van de bestelling tevens ontving ik het pakketje pas anderhalve week daarna.

7 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Helft snel bezorgd, helft later

Update, beide schoenen zijn ontvangen! Kwaliteit top.
En n.a.v. de review is er ook contact opgenomen. Fijn!

Originele review:
1 paar van de bestelde 2 paar ontvangen, 8 feb besteld vandaag, 2 maart nog niet het 2e paar ontvangen. Geen reactie op e-mail, maar wel gisteren een aanmeldingsemail van pakket bij PostNL ontvangen.

Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt, maar waarom weet niemand 😉

2 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Na bestelling van sneakers 3 december

Na bestelling van sneakers 3 december, nu 17 december nog niets ontvangen en zoals zchtbaar is inmiddels bij dhl

Ook na mail contact proberen te krijgen geen reactie.
06 nummer op site altijd in gesprek en geen terugbel actie.....

In de winkel altijd fijn geholpen, maar nu eigenlijk geen enkele service, om een klant die hoopt alsnog zn cadeau te krijgen voor de kerstdagen even te informeren

Jammer dit zo toch te moeten concluderen.

Neemt niet weg, dat ik zo maar weer zou kunnen bestellen. Maar dan moet je zeker geen haast hebben

15 de diciembre de 2025

Na bestelling duu-…

Na bestelling van mijn schoenen duurde het erg lang- ik kreeg maar geen bericht dat ze onderweg waren. Toen ik mailde met de vraag waarom het zo lang duurde, kreeg ik meteen een mail terug waarin ze vertelden dat de zending met mijn schoenen erin kwijt geraakt was en ze nieuwe voor me zouden bestellen als ik dat wilde, zodat ik niet zo lang meer zou hoeven wachten. En zo geschiede. Al bij al lang gewacht voor ze er waren, maar….keurige en fijne communicatie vanuit service desk en prachtige schoenen ontvangen! Dus heel blij en tevreden!

18 de agosto de 2025

bij WMI fashion schoenen besteld

bij WMI fashion schoenen besteld, levertijd 2 a 10 dagen. Na 10 dagen nog steeds niks ontvangen.
moeizaam contact gehad met WMI, gingen uitzoeken waar de schoenen bleven, helaas zijn zoek geraakt bij de post.. Nu zou ik mijn geld terug krijgen..maar tot op heden nog steeds niks..Waardeloze winkel om zo om te gaan met jullie klanten..

24 de julio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.