Wij hebben hier een trampoline gekocht, echter bij het uitpakken kwamen we er achter dat er een paar kleine onderdelen misten. We hebben hier melding van gemaakt en binnen de kortste keren werden de... Ver más
Een krabpaal gekocht net iets minder dan een jaar geleden, helaas is 1 van de onderdelen kapot gegaan. Na kort contact hebben ze me geholpen aan de onderdelen, zo kunnen mijn katten langer van hun fav... Ver más
Toen ik een afgeprijsde pedaalemmer bestelde, is er een gestuurd die was geretourneerd vanwege transportschade (deuken)! Ik heb gelijk een foto gestuurd en een foto van het plaketiket waarop stond v... Ver más
Ik had een serviesset besteld, helaas waren een aantal borden onderweg gebroken. Na contact met de verkoper heb ik een volledige set kosteloos opnieuw ontvangen. Dat noem ik pas service!!Ze zijn bij w... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vol vondsten en voordelen. Uiteenlopend als het echte leven. Ieder z'n warenhuis. Een adres waar alles samenkomt. Dat is WOHI.NL. Echt iets voor jou.
De Steenberg 8, 7678CN, Geesteren, Holanda
- 085 - 065 61 10
- info@wohi.nl
- wohi.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snelle service en mooie producten
Bestelde artikelen goede kwaliteit, snel opgestuurd en vriendelijk contact.
Snelle communicatie, goede kwaliteit
Snelle communicatie, goed product ook al was het een retour product. Alleen de doos was een beetje beschadigd (daardoor korting) maar het product 100% ok. Snelle levering. Goede kwaliteit. Track and tracé ook top.
Makkelijk in elkaar te zetten
Mijn zoons hebben de kast in elkaar gezet. Ze hebben het met niet al teveel moeite gedaan.
Leuk kastje voor in de badkamer
Mooi luchtbed
Mooi luchtbed die snel geleverd is in goede conditie
Snelle levering. Voor vragen kun je makkelijk terecht.
Ze waren heel behulpzaam en snel
Ze waren heel behulpzaam en snel, de bestelling ging goed en het product was naar verwachtingen.
Betrouwbaar
Betrouwbaar, vriendelijk en snelle levering,het product is ook naar wens!
Top service!
Top service!
Ik miste onderdelen voor mijn bestelling, maar dit is gelijk opgelost en de volgende dag geleverd!
Snelle reactie op mijn vragen!
Prettige verkopende partij.
Kloppende beschrijving, goed contact en snelle levering.
Vlotte reactie mooie prijs en goed…
Vlotte reactie mooie prijs en goed product
Top service
twijfels volledig onterecht!
Ik was in het begin wat terughoudend, een mooie grote krabpaal voor 65 euro?? maar na het lezen van alle revieuws was ik toch om.
En WAUW! wat een waar voor je geld.. super mooi, makkelijk inelkaar te zetten omdat alles goed genummerd is.
Twijfel niet en ga voor deze shop!
wat een mooi keukeneiland
wat een mooi keukeneiland. Veel mooier dan ik verwacht had.
De bezorging was uitstekend en het in elkaar zetten ging makkelijk.
Waardeloos bedrijf, constant smoesjes
Waardeloos bedrijf! Tafel besteld 5 april…… levertijd 4 werkdagen. Een maand verder en nog steeds NIETS. Smoesje na smoesje…. Mail gekregen dat gisteren, uiterlijk vandaag geleverd wordt….. weer NIETS! Nu zou plots Bol.com moeten uitleveren wat totaal gelogen is! Nooit meer hier iets bestellen! Ze liegen en proberen je gewoon zoet te houden , terwijl ze niets leveren!
UPDATE; inmiddels de belofte gekregen dat er vlgd week een tafel met korting ter compensatie geleverd gaat worden. We wachten in spanning of dit werkelijk gaat lukken.
Update 8 mei, tafel eindelijk geleverd! En nu deze in elkaar staat, is het een mooie tafel. Het hele proces heeft wel enorm lang geduurd, maar eind goed al goed. Drie ster is het bedrijf door de enorme lange levertijd niet echt waard, maar wel van 1 naar twee gezet.

Respuesta de Wohi.nl
Erg fijn bedrijf
Erg fijn bedrijf. We kochten een tweede kans product waarvan het handvat kapot was (dat was ook duidelijk aangegeven). Helaas bleek dat er meer kapot was dan vooraf bekend, we kregen meteen reactie op ons bericht en het is super netjes opgelost! We kregen (zonder bijbetalen) een geheel nieuw product en zijn steeds goed op de hoogte gehouden. Aanrader!
Goed product en goede service
via mp een krabpaal gekocht voor een mooie prijs. de doos zou beschadigd zijn en product nieuw. ook van een beschadigde doos was weinig te zien. snelle reactie en snel verstuurd. erg blij mee!
Super service en top bedrijf.
Mooie lamp, bestellen en volgende dag in huis.
Top service en vriendelijke after sales. Kreeg een berichtje van de firma of het in goede orde was ontvangen en of het naar wens was. Echt top super blij met de firma en de lamp. Ga hier zeker vaker wat bestellen.
Bureau
We hebben een bureau gekocht bij Wohi. De communicatie was goed en alles is netjes en op tijd geleverd.
Bureau ziet er goed uit.
Prima !