Wij hebben hier een trampoline gekocht, echter bij het uitpakken kwamen we er achter dat er een paar kleine onderdelen misten. We hebben hier melding van gemaakt en binnen de kortste keren werden de... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Een krabpaal gekocht net iets minder dan een jaar geleden, helaas is 1 van de onderdelen kapot gegaan. Na kort contact hebben ze me geholpen aan de onderdelen, zo kunnen mijn katten langer van hun fav... Ver más
Toen ik een afgeprijsde pedaalemmer bestelde, is er een gestuurd die was geretourneerd vanwege transportschade (deuken)! Ik heb gelijk een foto gestuurd en een foto van het plaketiket waarop stond v... Ver más
Ik had een serviesset besteld, helaas waren een aantal borden onderweg gebroken. Na contact met de verkoper heb ik een volledige set kosteloos opnieuw ontvangen. Dat noem ik pas service!!Ze zijn bij w... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vol vondsten en voordelen. Uiteenlopend als het echte leven. Ieder z'n warenhuis. Een adres waar alles samenkomt. Dat is WOHI.NL. Echt iets voor jou.
Información de contacto
De Steenberg 8, 7678CN, Geesteren, Holanda
- 085 - 065 61 10
- info@wohi.nl
- wohi.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Makkelijk in elkaar te zetten
Makkelijk in elkaar te zetten . Stevige krabpaal. Stof kon iets dikker zijn maar voor de prijs oke
Beschadiging levering> top service!
Product (tafel) was beschadigd tijdens de levering. Contact opgenomen en vrijwel direct reactie terug dat er een nieuwe tafel mijn kant op kwam. Echt top service! De volgende dag had ik de tafel al thuis.
Zeer snelle
Zeer snelle, bezorging en top service.
Echte aan rader
Top ervaring
Top ervaring, keurig verpakte zending. Snel en netjes afgeleverd en een prettige communicatie.
En de tent voldoet helemaal aan hetgeen is beschreven en aan onze wensen. Een aanrader om met dit bedrijf zaken te doen.
Kleine beschadiging bij bezorging
Kleine beschadiging bij bezorging. Dit word meteen opgepakt en binnen no time een nieuwe blad binnen. Wij kregen letterlijke alle updates mbt bezorgen en waren super transparant in alle communicatie
Goed bureau voor een scherpe prijs met goede service
Voor een scherpe prijs vond ik een nog zelf te monteren bureau in zeer goede staat. Vermeld was dat de verpakking niet intact was, echter niet dat het bureau in twee delen zou worden verstuurd voor zover ik me kan herinneren. Eén onderdeel was gebroken, maar werd na enige tijd uiteindelijk wel verstuurd. Uitstekende kwaliteit en een goede communicatie!
Betrouwbaar
Snelle reacties op vragen, snelle verzending en product als beschreven. Top!
Wauw, wat een top sevice!
Wauw! Wat een super service van Wohi!
Een super mooi, compleet servies zonder schade mogen ontvangen. Toen ik na een aantal dagen zelf klunzig wat borden heb laten vallen hebben ze voor mij kosteloos nieuwe borden toegestuurd. Wat een top service!
Super product
Super snelle service. Snelle verzending. Product is zoals verwacht.
Uitstekende service en aftersales
Reageert snel en koop was snel gesloten. De spiegel was keurig verpakt om schade te voorkomen. Ook de aftersales is geweldig! Aanrader!
Snel, mooie prijs en mooie product.
Snel geleverd, mooi product en mooie prijs.
Een fijne krabtoren
Een fijne krabtoren, goed in elkaar te zetten met duidelijke instructies.
Snel geleverd
Goede prijs
Conform afspraak geleverd
Zoals er is afgesproken, is het ook geleverd en compleet! 😊
Snelle levering en snelle reacties
Snelle levering en snelle reacties
Top!
Top bedrijf
Op contact werd snel gereageerd. Meteen product opgestuurd en verzonden. Snel ontvangen. Prima instructie aanwezig. Daarna werd nog gecheckt door leverancier of ik alles goed ontvangen had!
goede kwaliteit prijsverhouding
goede kwaliteit prijsverhouding, snelle levering
Mooi artikel ontvangen en goede klantenservice
Mooi artikel ontvangen, maar helaas wel beschadigd. Na dit te hebben gemeld, werd er meteen een oplossing aangeboden en is het ook opgelost.Super service.
Super snelle verzending van een…
Super snelle verzending van een prachtige stevige paal.
Onze 3 katten waren er al op aan het springen terwijl mijn man hem aan het opbouwen was.
Wat zullen ze hier een plezier aan beleven.
Vanaf de bestelling tot na de bezorging werd ik met alles op de hoogte gehouden dat is zeer vriendelijk!