3,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Elsker thai og asiatisk mad

Elsker thai og asiatisk mad, bare ærgelig over, at mine smagsløg er en majoritet i Danmark. Synes at se hvordan de danske smagløg har vundet indpas i udenlandske retter. Kokosmælksretterne er for saltet til min smag og med for få grøntsager, kun sølle tre og så de ikke engang orientalske (broccoli, blomkål og gulerod). Deres veggie forårsruller er udemærket samt deres veggie tempura, min yndlings. Den tredie stjerne gives blandt andet fordi de på Chr. Havn var så søde at give mig rød peber extra oveni min gule kokosmælksret kvit og frit, da jeg efterspurgte mere grønt. Så hør mit budskab: det er danskers smagsløg og således hjemlige efterspørgsel, der ødelægger de eksotiske retter! Ps: rigtig fedt de kører med øko tofu! Og det et godt mærke: nagel.

14 de diciembre de 2021

Super lækkert mad

Super lækkert mad, og rigtig friske grøntsager. Og ejerne tag virkelig godt imod sine kunder, og medarbejder smiler. Stedet er altid rent og pænt. Jeg kunne spise maden resten af livet, så godt er det😍 Helt klart de fortjener mere end 5 stjerner. Og Vesterbro restauranten har jeg også været forbi, der var virkelig god service fra personalet. Og maden er tilberedt på en måde, man kan smage at kokken arbejder med hjertet....

19 de febrero de 2021

Super lækkert

Super lækkert. Altid go betjening. Og maden i særklasse. Er man heldig at joy er i køkkenet er oplevelsen uovertruffen. Det er mest takeaway baseret men hvis ikke du er ude for at sidde pænt og fancy men bare vil have lækker sund mad så er det her.

24 de febrero de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvalitet og pris der er god, loyal mod sine kunder!

Bedste thai mad man kan få i København.
Det er altid frisk råvarer samt øko de steder hvor det kan lade sig gøre og hvor det giver mening i forhold til miljø og smag! Servicen er altid i top og man får en god behandling hver gang. Kvalitet af maden er ikke faldet siden de åbnede og prisen er ej heller steget siden de åbnede! meget lovende, og måske endda loyal virksomhed mod sine kunder.

Kan klart anbefales til alle der kan lide mad fra østen.

22 de diciembre de 2017

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.