Wonder Living Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det lækreste bløde lagen og hovedpude betræk i bambus. Derudover endelig et vaskemiddel der skånsomt fjerner lugt fra bambus materialer ved vask på 30-40 grader. Fantastisk! 🙌🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, sengetøjet er så lækkert og blødt som smør, endnu mere blødt efter en gang vask.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Denne gang købte jeg kun vaskemiddel, men nå jeg skal have sengetøj igen køber jeg 100% her. Det er det lækreste sengetøj i perfekt kvalitet med en super lynlås i bunden af dyne betrækket. Eneste... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa de cama
  2. Tienda de muebles para dormitorio

Escrito por la empresa

Wonder Living er en dansk iværksættervirksomhed som producerer bæredygtigt bambus sengetøj, dyner, puder og meget mere i 100% bambus. Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinær komfort på en ny og anderledes måde. Vi sover i gennemsnit 1/3 del af vores liv, og vi ved, hvor vigtig en god og sund søvn er, da vores søvn er en nødvendighed for at opnå en hverdag fyldt med energi og overskud. Vi har Danmark's største udvalg af bambussengetøj og vi first-movers på de fleste af vores produkter. Alle vores bambustekstiler produceres miljøforsvarligt via lyocell-metode, som foregår i et lukket kredsløb hvor op til 99,7% af resterne genbruges til næste produktion. Vi anvender kun 100% økologisk Moso bambus. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det færdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

108 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

10 de septiembre de 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse 🤗
Blødt som smør, er lige sådan, vi elsker at høre vores sengetøj beskrevet! ✨

God kommunikation og produkt

God kommunikation og produkt, der lever op til beskrivelsen

20 de agosto de 2026

Hej Lars,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med kommunikationen, og at produktet lever op til dine forventninger 🤗

Gode produkter

Gode produkter
God oplevelse

28 de agosto de 2026

Hej Lone,

Tusind tak for de 5 stjerner 💫

Skønt at høre, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering, og at du samlet set har haft en god oplevelse hos os! 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det lækreste bløde lagen og hovedpude…

27 de agosto de 2026

Hej Simone,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🫶

Dejligt at høre, at du er så begejstret for både lagen og hovedpudebetræk. Fantastisk at vaskemidlet også lever op til dine forventninger! ✨

Virkelig god kvalitet

Helt fantastisk service og kvalitet

23 de agosto de 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med både vores service og kvalitet 🤗

godt og hurtig levering 🥳

20 de agosto de 2026

Hej,

Tusind tak for at dele din oplevelse med os 🤗

Skønt at høre, at du er tilfreds, og at din ordre kom hurtigt frem 🥳

Ærgelig over dette køb

Jeg er desværre meget skuffet over kvaliteten, har andet bambus sengetøj og det er virkelig silkeblødt og lækkert. Men det her fra wonderliving er virkelig ubehageligt og slet ikke den samme glatte fornemmelse, derudover mærker jeg heller ik til de andre ting feks. temperatur regulering. Og jeg har vasket præcis som anvist og med silke sæbe. så det er desværre et køb jeg er virkelig ærgelig over især pga prisen er det jo lidt en invistering

19 de agosto de 2026

Hej Tiffany,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Først og fremmest er jeg rigtig ked af at høre, at sengetøjet ikke har levet op til dine forventninger. Vi var blandt de første på det danske marked med sengetøj i bambus lyocell og har siden 2017 specialiseret os i netop dette materiale. Kvaliteten har altid været helt central for os, og vi står derfor meget inde for kvaliteten af vores bambussengetøj.

Følelsen af både blødhed og temperaturregulering kan dog naturligvis opleves forskelligt fra person til person. Vores sengetøj er fremstillet af 100 % bambus lyocell, og materialet bliver typisk blødere og blødere efter flere vaske. Derfor håber vi også, at du med tiden vil opleve en forskel i både følelsen og komforten 🤗

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du oplever, at der konkret er noget galt med dit sengetøj, så hjælper vi gerne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kun positive ting at sige om…

Kun positive ting at sige om Wonderliving. Stort sortiment, venlig kundeservice og fantastisk lækkert bambus sengetøj og lagner i lycocell bambus.

24 de agosto de 2026

Hej Lotte,

Tusind tak for de flotte ord 🫶

Det betyder virkelig meget for os, at du kun har positive ting at sige om os. Og vi er så glade for at høre, at du både er begejstret for vores udvalg, kundeservice og bambussengetøj ✨

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produktet er dejligt og levering super…

Produktet er dejligt og levering super hurtig.
Jeg er fan af bambussengetøj.
Det er dog temmelig dyrt... derfor 4 i stedet for 5 ;-)

14 de agosto de 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse 🤗

Dejligt at høre, at du er glad for både bambussengetøjet og den hurtige levering. Vi forsøger altid at have fair priser, samtidig med at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores bambus ✨

Tak for at dele din oplevelse med os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg elsker mit nye bambussengetøj

Jeg elsker mit nye bambussengetøj, og jeg skal have meget, meget mere. Sover bedre end nogensinde

17 de agosto de 2026

Hej Mette,

Tusind tak for din skønne anmeldelse ❤️

At høre, at du sover bedre end nogensinde, gør os simpelthen så glade. Og vi glæder os selvfølgelig til at sende meget, meget mere bambussengetøj din vej 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker kvalitet til en god pris 👌

8 de agosto de 2026

Hej Helena,

Tusind tak for din anmeldelse 🥰

Skønt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og synes, at du får god værdi for pengene! ✨

Sengetøjet passer desværre ikke

Sengetøjet er meget blødt og farven er flot. Desværre er pasformen helt skæv, hvilket gør at det bliver umuligt at sove med. Jeg har købt sengetøj til en dyne på 220 cm og sengetøjet er så stort at dynen skøjter rundt. Stropperne man skal bruge har ingen funktion og glider jo af den glatte dyne og ændrer ikke på størrelsen af sengetøjet. Der er ca. 20 cm stof i overskud længden og siden. Jeg fristes til at tro, at Wonder Living har forsøgt at lave en hurtig løsning med at sætte stropper i, for at kunne holde det alt for store sengetøj på plads og lade forbrugerne betale for fejlen, i stedet for at kalde produktet tilbage/stoppe med at sælge det. Denne oplevelse minder mest om de køb man hører om fra temu og andre websites i den dur, hvor forbrugerne får produkter i andre str./farver/mærker et .

15 de agosto de 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes, sengetøjet er både blødt og flot, men vi er naturligvis kede af at læse resten af din oplevelse.

Vi har efterspurgt dine oplysninger via Trustpilot, så vi kan finde din ordre, kontakte dig og undersøge sagen nærmere. Det har du desværre ikke imødekommet, og derfor har vi på nuværende tidspunkt ingen mulighed for at undersøge dit køb.

Hvis der reelt er omkring 20 cm stof i overskud både i længden og bredden, vil vi meget gerne bede dig måle sengetøjet. Et betræk solgt som 140 × 220 cm skal selvfølgelig have de korrekte mål, og hvis det ikke har det, skal du kontakte vores kundeservice, så vi kan vurdere, om der er tale om en reklamation.

Bambus er et glat og levende materiale, og det er netop derfor, vores sengetøj har bindebånd, som mange af vores kunder har stor glæde af. Vi beklager naturligvis, at du ikke oplever, at de fungerer efter hensigten.

Vi bliver dog nødt til at tage afstand fra antagelsen om, at bindebåndene skulle være en "hurtig løsning" på en fejlslagen produktion, som vi bevidst lader vores kunder betale for. Wonder Living har siden 2017 specialiseret sig i bambussengetøj og tilbehør med kvalitet som et helt centralt fokus. Vi kan derfor heller ikke genkende sammenligningen med Temu eller lignende websites.

Vi vil fortsat meget gerne undersøge din konkrete sag. Du er derfor velkommen til at imødekomme vores forespørgsel om dine oplysninger eller kontakte vores kundeservice direkte, så vi kan finde ud af, om der er noget galt med netop dit sengetøj.

Lækker tyngdedyne

Lækker tyngdedyne, når man lige har vente sig til den.

8 de agosto de 2026

Hej Torben,

Mange tak for din anmeldelse 🤗

Dejligt at høre, at du er blevet glad for tyngdedynen, efter kroppen lige har fået lov til at vænne sig til den!

Anbefaler Wonder Living

Rigtig gode bambus produkter og kundeservice!

29 de julio de 2026

Hej Laila,

Tusind tak for din fine anmeldelse ✨

Det betyder meget for os at høre, at du er glad for både vores bambusprodukter og den service, du har fået 🤗
Tak for din anbefaling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fra bestillingssite til levering var en…

Fra bestillingssite til levering var en fornøjelse. Det samme kan jeg sige om sengetøjet.

3 de agosto de 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse 💫

Det glæder os virkelig at høre, at hele oplevelsen fra bestilling til levering har været god, og ikke mindst at sengetøjet også lever op til forventningerne 🤗

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skuffende kvalitet og dårlig pasform

Jeg købte to sæt bambussengetøj i Sky Blue, men er desværre virkelig skuffet over købet. Sengetøjet er meget tyndere end det bambussengetøj, jeg tidligere har haft fra andre mærker, og det føles generelt som en markant dårligere kvalitet.

Dynebetrækkene er samtidig alt for store til mine dyner, selvom både dynerne og betrækkene er 140 × 220 cm. Dynerne skøjter rundt og samler sig inde i betrækkene, selvom jeg bruger bindebåndene, hvilket gør dem meget irriterende at sove med.

Farven stemmer efter min mening heller ikke særlig godt overens med billederne på hjemmesiden og ser ret anderledes ud i virkeligheden.

Samlet set lever sengetøjet slet ikke op til mine forventninger, hverken når det gælder kvalitet, pasform eller udseende.

4 de agosto de 2026

Hej Simone,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at sengetøjet ikke har levet op til dine forventninger.

Du skriver selv, at både dine dyner og dynebetrækkene måler 140 × 220 cm, og når betrækkene har de korrekte mål, er det desværre svært for os at gøre mere i forhold til selve størrelsen. Bambus er et glat og levende materiale, særligt når det er helt nyt, og det kan derfor føles anderledes omkring dynen end eksempelvis bomuld. Det er netop derfor, vores sengetøj har stropper i hjørnerne, som kan bindes fast til dynen og hjælpe med at holde den på plads. Vi er selvfølgelig kede af, at du fortsat oplever, at dynen bevæger sig inde i betrækket. Efter flere vaske bliver bambus dog blødere og vil typisk falde mere naturligt omkring dynen.

I forhold til farven er vores produktbilleder taget i naturligt dagslys og er ikke farveredigerede. Farver kan dog opleves forskelligt afhængigt af både lysforhold og skærmindstillinger.

Vi er naturligvis ærgerlige over, at sengetøjet ikke har været som forventet, og vi takker dig for at dele din feedback med os.

Great customer service

This bedding was not what I’d hoped for. The quality was great, the look - very luxurious but it didn’t suit my sleep needs. However, I had a super positive customer service experience, super responsive and customer focussed.

27 de julio de 2026

Hi Tiffany,

Thank you so much for your review 🤗

While I'm sorry to hear that the bedding wasn't the right match for your sleep needs, I'm really happy to hear that you had a positive experience with our customer service. Thank you for taking the time to share your experience ✨

Kind regards,

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Lækkert sengetøj.
Vil købe der igen.

13 de julio de 2026

Hej Jacqline,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🤗

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og sengetøjet.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det lækreste og blødeste sengetøj jeg…

Det lækreste og blødeste sengetøj jeg nogensinde har sovet i. Kæmpe anbefaling herfra.

14 de julio de 2026

Hej Line,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🫶

Hvor er det bare dejligt at høre, at du synes, det er det lækreste og blødeste sengetøj, du nogensinde har sovet i. Din anbefaling betyder virkelig meget for os ✨

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.