La empresa ha respondido
God service, hurtige og venlige. Elsker at støtte lokale små virksomheder og i gør det så godt!
Vi har haft den bedste oplevelse med Wood by Laa i forbindelse med ting til vores kommende bryllup. Servicen har været helt i top fra start til slut. De ting, vi har fået lavet indtil videre, er... Ver más
La empresa ha respondido
Kæmpe anbefaling herfra! Vi skulle bruge guld navne bordkort til vores bryllup og havde i første omgang bestilt andet steds fra, som ikke var særlig pæne. Lidt i panik og tidsnød kontaktede jeg Woodb... Ver más
La empresa ha respondido
Hos woodbylaa specialdesigner vi produkter, til livets store og små fester. det er kun fantasien der sætter grænser, og vi fremstiller alt fra bordkort, menukort, bordplaner, velkomst skilte osv . fandt du ikke det du søgte på vores hjemmeside, så kontakt os endelig :-) vi står til rådighed, og hjælper gerne med at guide jer i den rigtige retning, hvad angår fede skilte osv til fester :-)
8930, Randers N/Ø, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

5 stjerner her fra.
Alt som det skulle være.
Bestiller gerne hos jer igen.

Respuesta de Woodbylaa
Tænk sig at sende sådan et flabet svar 🦊
Derfor har jeg lavet mit stjerneskud om til en i burde ellers være glad for 3 stjerner
Andre jeg har talt med kan heller ikke se den er flad.?
Så nu får i det for det
Jeg troede at det var en kugle og så kommer der en flad engel øv det blev jeg skuffet 🙈
Så derfor synes jeg prisen er for dyr
Selvom det ikke er jeres skyld sådan helt
Så mener jeg at i ikke viser billedet korrekt
Vh w

Respuesta de Woodbylaa
Beställningen var precis som bilderna och kom riktigt hurtigt! Kommer definitivt att beställa igen för våra juldekorationer nästa år. 100% tryggt och säkert köp med orderbekräfelse på mejl bara några sekunder efter köp. Jag kunde track n trace redan dagen efter. Rekommenderar högt!

Respuesta de Woodbylaa
Rigtig god og hurtig service. Dejlig overskuelig hjemmeside der hjælper hele vejen gennem bestillings processen. Vildt flot produkt der levede op til alle forventninger, som blev den perfekte gave! Stor anbefaling herfra.

Respuesta de Woodbylaa
jeg er super glad og tilfreds med den servise jeg har fået jeg fik lavet en fejl og skrev en mail til dem, det fejl blev rette og det var jeg super glad for at de var hurtige til at svare og hurtige til at lever produktet.
jeg bestilte vare den 14/12-25 og fik den 19/12-25 det rigtig hurtig når man tænker på at de tvar op til jul

Respuesta de Woodbylaa
Hurtigt svar på mail, hurtig levring og virkelig fine produkter! Vi handler her helt sikker igen🤩

Respuesta de Woodbylaa
Kæmpe anbefaling herfra - smukt håndværk og hurtig levering

Respuesta de Woodbylaa
Virkelig fine stjerner med gravering. Prisvenligt og nem bestillingsproces.

Respuesta de Woodbylaa
Jeg købte 2 englevinger med navn og dato. De er endnu flottere i virkeligheden, kom før tid og prisen var bestemt heller ikke dårlig.
Så det er ikke sidste gang jeg handler der.

Respuesta de Woodbylaa
Et smukt resultat og hurtig levering

Respuesta de Woodbylaa
Den 2. december bestilte jeg nogle bordkort i guld akryl. Den 9. december modtog jeg pakken! Hurtig levering! De er så flotte og jeg glæder mig at bruge dem juleaften :) det er bestemt ikke sidste gang jeg køber herfra!

Respuesta de Woodbylaa
Más información sobre otros tipos de reseñas.