Beställningen var precis som bilderna och kom riktigt hurtigt! Kommer definitivt att beställa igen för våra juldekorationer nästa år. 100% tryggt och säkert köp med orderbekräfelse på mejl bara några... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har haft den bedste oplevelse med Wood by Laa i forbindelse med ting til vores kommende bryllup. Servicen har været helt i top fra start til slut. De ting, vi har fået lavet indtil videre, er... Ver más
La empresa ha respondido
Kæmpe anbefaling herfra! Vi skulle bruge guld navne bordkort til vores bryllup og havde i første omgang bestilt andet steds fra, som ikke var særlig pæne. Lidt i panik og tidsnød kontaktede jeg Woodb... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har netop fået bordkort, velkomstskilt, menukort og gavebordsskilt hjem. Vanvittig flot produkt og super service/kommunikation om produkterne/layout! Velkommenskiltet var dog mere gennemsigtig... Ver más
La empresa ha respondido
Hos woodbylaa specialdesigner vi produkter, til livets store og små fester. det er kun fantasien der sætter grænser, og vi fremstiller alt fra bordkort, menukort, bordplaner, velkomst skilte osv . fandt du ikke det du søgte på vores hjemmeside, så kontakt os endelig :-) vi står til rådighed, og hjælper gerne med at guide jer i den rigtige retning, hvad angår fede skilte osv til fester :-)
8930, Randers N/Ø, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Sendte forespørgsel søndag og fik svar mandag. Bestilte bordkort mandag aften, som blev leveret torsdag.
Flotte bordkort udskåret i egetræ, som var med til at fuldende udtrykket på bordene ved vores datters konfirmation igår.
Tak for god og hurtig service!
Vi fik flotte bordkort, og god service. De sendte bordkort hurtigt, da vi var sent ude med bestilling.

Respuesta de Woodbylaa
Hurtig og effektiv levering. Og tak for nogle smukke bord/menu kort

Respuesta de Woodbylaa
Super service. Har bestilt her før denne ordre også og bestiller helt klart her igen til næste fest. Også stor ros til produkterne fra vores gæster!

Respuesta de Woodbylaa
Vi har netop holdt konfirmation hvor de flotteste bordkort prydede bordet.
Navnene var flot udskåret i guldfarvet acryl.
Til min store ærgelse fik jeg knækket et af navnene sent onsdag aften, og da jeg sendte en sms til Nicolai (indehaver) om hvilken form for lim de kunne anbefale til at udbedre skaden, kom svaret retur indenfor ganske få minutter. De startede straks op i produktionen og fik et nyt sendt afsted til os som landede fredag.
Dette er service langt udover det forventede, og med den behandling er vi i hvert fald slet ikke er i tvivl om hvor de næste bestillinger af produkter som de udfører skal bestilles.

Respuesta de Woodbylaa
Utrolig hurtig hjælp og servide på vores haste ordre.
En stor tak for at I fik det til at lykkedes.

Respuesta de Woodbylaa
Meget fint skilt, lige som jeg så på deres hjemmeside. Lever 100% op til det man ser

Respuesta de Woodbylaa
Super flotte bordkort og hurtig levering. Anbefales!

Respuesta de Woodbylaa
Jeg kontaktede Woodbylaa, da vi akut stod og manglede et skilt til vores søns barnedåb. Jeg skrev til dem sidst på eftermiddagen, og fik meget overraskende svar allerede en times tid efter jeg havde skrevet, selvom det var uden for alm. arbejdstid. Kort efter fik jeg første udkast til vores skilt, som lynhurtigt blev produceret og afsendt - og har netop modtaget det i dag, 3 dage efter jeg lagde ordren, og så er det endda lørdag. Skiltet er over al forventning, og vi er virkelig glade for at Woodbylaa kunne hjælpe os så hurtigt og effektivt. Kan kun anbefale at handle hos dem! Ville give 6 stjerner hvis jeg kunne. Stor ros herfra!

Respuesta de Woodbylaa
Havde brug for hjælp før bestilling, og fik meget hurtig svar på mail, selvom det var aften.
Mette var sød og guidede…
Har idag modtaget vores bestilling på fodbold t-shirt bordkort i birketræsfiner, og de er SÅ flotte! Mere end vi havde håbet på.
Så tusind tak for super service og flotte bordkort!!
Vi kommer helt sikkert tilbage :)

Respuesta de Woodbylaa
Det er altid en fornøjelse at handle hos dem!
Flotte varer, god kundeservice og hurtig forsendelse!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Woodbylaa
Vi har netop fået bordkort, velkomstskilt, menukort og gavebordsskilt hjem.
Vanvittig flot produkt og super service/kommunikation om produkterne/layout!
Velkommenskiltet var dog mere gennemsigtigt (frosted akryl) end forventet. Egentlig mega smuk og perfekt i sig selv, men man ser tydeligt staffeli igennem og kan der have svært ved at læse teksten. Men vi kan se at det egentlig fremgår af hjemmesiden og er noget vi blot ikke var opmærksomme på. Vi prøver at lave en bageplade og håber det fuldender looket, som ellers er præcis som ønsket!

Respuesta de Woodbylaa
Meget god oplevelse, god behandling og upåklageligt arbejde. De fine bordkort, jeg elsker virkelig, hvordan de er blevet. Jeg gentager uden tvivl. 100% anbefaling herfra.

Respuesta de Woodbylaa
Tak for fantastisk kundeservice, hurtig levering og et meget flot resultat.
Mine varmeste anbefalinger.

Respuesta de Woodbylaa
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.