Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende oplevelse! :) God dialog inden bestilling da jeg havde nogle spørgsmål, og fin dialog efterfølgende da jeg fik tilsendt udkast. Hjemmesiden er nem og overskuelig, og leveringstiden var... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställningen var precis som bilderna och kom riktigt hurtigt! Kommer definitivt att beställa igen för våra juldekorationer nästa år. 100% tryggt och säkert köp med orderbekräfelse på mejl bara några... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft den bedste oplevelse med Wood by Laa i forbindelse med ting til vores kommende bryllup. Servicen har været helt i top fra start til slut. De ting, vi har fået lavet indtil videre, er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling herfra! Vi skulle bruge guld navne bordkort til vores bryllup og havde i første omgang bestilt andet steds fra, som ikke var særlig pæne. Lidt i panik og tidsnød kontaktede jeg Woodb... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de corte por láser

Escrito por la empresa

Hos woodbylaa specialdesigner vi produkter, til livets store og små fester. det er kun fantasien der sætter grænser, og vi fremstiller alt fra bordkort, menukort, bordplaner, velkomst skilte osv . fandt du ikke det du søgte på vores hjemmeside, så kontakt os endelig :-) vi står til rådighed, og hjælper gerne med at guide jer i den rigtige retning, hvad angår fede skilte osv til fester :-)

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

95 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Flotte produkter

Flotte produkter. Kan kun anbefale

22 de noviembre de 2024

Hej Camilla

Tak for anbefalingen og de 5 stjerner :-)

Utrolig smukt

Utrolig smukt.
Virkelig fint vedhæng til juletræet.

6 de noviembre de 2024

Hej Liselotte ,
mange tak for den fine anmeldelse af vores produkt, og rigtig god jul til dig :-)

Fantastisk service

Fantastisk service. Havde behov for en hastelevering grundet uforudset hændelse og det blev imødekommet med det samme. Det er 2. gang, jeg handler hér og absolut ikke sidste.

1 de noviembre de 2024

Hej Anne
Dejligt at vi endnu engang måtte hjælpe dig med levering af skilte :-)
og tusind tak for de 5 stjerner :-)

Flotte fine ophæng

Jeg er så overrasket hvor fine hjerter med vinger er, jeg er så glad for dem. Gaven er pakket ind og skal ligge fint under juletræet i år😁😁

31 de octubre de 2024

Hej Lotte
Altid skønt når vi får så fin en anmeldelse , så håber vi at modtager bliver ligeså glad for dem :-)
rigtig god jul til jer .

Altid tilfreds

Det er altid en fornøjelse at handle med jer - flotte ting og hurtig levering

23 de octubre de 2024

Hej Karin

Tak for tilliden endnu engang, altid en fornøjelse at må hjælpe dig :-)
Tusind tak for de 5 stjerner :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker at man selv kan designe

Har altid benyttet denne hjemmeside når jeg skulle have skilte til hjemmet. Virkelig flotte og unikke designs

2 de enero de 2024

Hej Maria
Tusind tak for de 5 stjerner, og tak fordi vi måtte hjælpe dig med et skilt :-)

10/10

Bedste service og flotteste produkter!

17 de septiembre de 2024

Respuesta de Woodbylaa

Tusind tuisnd tak :-) skulle det være en anden gang :-)

PERFEKTION

Jeg bestilte 2 forskellige ting hos Woodbylaa, og jeg havde ingen kendskab til dette firma! Det har jeg nu, og jeg vil helt klart videre give mine bedste anbefalinger til dem.. Kort efter jeg lagde en ordre, modtog jeg en mail, hvor i Nicolai skrev og spurgte, om alt var som det skulle være, eller om noget skulle rettes?! Dette var en kæmpe service, og jeg endte med at få to helt igennem PERFEKTE ting!! Nicolai/ Woodbylaa får 5+ stjerner herfra!! Jeg vender stærkt tilbage, når noget nyt skal bruges igen 😉

16 de septiembre de 2024

Respuesta de Woodbylaa

Hej Line tusind tusind tal for den super fine anmeldelse, vi ser frem til at se dig i webshoppen igen, vi står altid klar til at hjælpe :-)

fantastisk godt arbejde

fantastisk godt arbejde

12 de septiembre de 2024

Hej Maria
Tusind tak for den super fine anmeldelse , vi er glade for at produkterne faldt i god jord :-)

Super service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi fik det fineste hjerte til en æresport og service var helt i top - kunne vi give 10 stjerner så gjorde vi det ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️+

30 de agosto de 2024

Hej Rikke
Tusind tak , vi er glade for at æresport skiltet fald i god jord, og håber i havde en god fest :-)

Hurtig og præcis

Bestilte en bordplan onsdag, torsdag var den færdig og fredag sendt afsted. Allerede lørdag kunne vi afhente på posthuset. Sikke en god service!
Kort efter bestilling havde vi mail kontakt ang. Opsætningen, allerede ved første layout kunne det godkendes.

27 de agosto de 2024

Hej Malene
Tusind tusind tak for den rigtig fine anmeldelse , vi håber i havde en god fest :-)

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
Vi skulle bruge guld navne bordkort til vores bryllup og havde i første omgang bestilt andet steds fra, som ikke var særlig pæne. Lidt i panik og tidsnød kontaktede jeg Woodbylaa da jeg så de også lavede dem. Hold nu op de var flotte de bordkort og vi fik en helt igennem fantastisk kundeservice samt hurtigt levering🙌🏻 de får mine varmeste anbefalinger!!

24 de agosto de 2024

Hejsa :-)
Tusind tak for de 5 stjerner og den rigtig fine anmeldelse :-) håber i havde en god fest :-)

Hurtig service

Hurtig service. Flot produkt.

7 de agosto de 2024

Hej Henriette
Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner :-)

Så søde og hjælpsomme

Så søde og hjælpsomme, flot arbejde og god pris :)

28 de agosto de 2024

Hej Sofie
Dejligt du synes om kvaliteten og prisen, og tusind tak for de 5 stjerner :-)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.