Vi har bestilt en familievægkalender i træ, som blev leveret i løbet af kort tid. Vi modtog kalenderen med posten og var meget spændte på at se resultatet. Øverst stod vores familienavn og neden... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
God dialog fra start til afsendelse af det bestilte - faktisk samme dag som jeg bestilte. Kan klart anbefale👍
Vi havde bestilt bordkort på en anden dansk hjemmeside, som desværre viste sig at være svindel. Derfor stod vi, en uge inden vores bryllup, uden bordkort. Vi lagde en bestilling hos Woodenfactory, rin... Ver más
Bestilte bordkort til min søns konfirmation. De kom hurtigt og de er virkelig fine. Det kan kun anbefales. Eneste lille ting er, at kassen de blev sendt i ikke var tapet til, men tænker det er en fo... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Der blev brugt meget energi på indretning, da jeg endelig havde fundet drømmeboligen. Idéen til at gøre huset mere personligt med blandt andet toiletskilte i træ og navneskilte til drengenes værelser opstod men jeg havde svært ved at finde bogstaver og figurer, der levede op til mine forventninger. Jeg begyndte derfor selv at designe filer, så jeg kunne producere dem i netop det materiale jeg ønskede. Lige så stille udviklede jeg flere designs - her i blandt mine populære toiletskilte og bordkort til min mindste søns dåb og sådan startede eventyret om Woodenfactory ♡ Jeg designer, producerer og pakker med stolthed og kærlighed fra Hasseris ved Aalborg ♡
Información de contacto
Skivevej 88, 9500, Hobro, Dinamarca
- info@woodenfactory.dk
- woodenfactory.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Den kom til tiden
God dialog fra start til afsendelse af…
Meget hurtig ekspedition
God service!
Den er super flot
Super site, at handle på.
Super hurtig levering, flotte ting som svarer til foto. Sidst men ikke mindst super, super service🌟🌟🌟🌟🌟 sender min allerbedste anbefalinger🌹
Virkelig god service og hurtig svar på…
Virkelig god service og hurtig svar på mail
Præcis besked hvor min pakke er
Rigtig flotte bordkort.
Eneste lille ting er, at kassen de blev sendt i ikke var tapet til, men tænker det er en forglemmelsen. Heldigvis kom den sikkert frem uden nogen problemer, og alt var stadig i da jeg hentede den.
Super god service og en flot…
Super god service og en flot consoller/gamer til konfirmationspenge
Den er flot og træet er god og lavet…
Den er flot og træet er god og lavet pænt
Nydeligt
Så smukt arbejde!
Vi modtog kalenderen med posten og var meget spændte på at se resultatet.
Øverst stod vores familienavn og nedenunder stod vores navne hver især.
Det hele graveret ind i træet.
Kalenderen kan udfyldes med familiens planer - både samlet og hver for sig. Der er plan over ugens måltider og plads til ekstra noter.
Så glad for vores.
Det er så smukt arbejde og det er virkelig pengene værd.
Flotte produkter
Bestilte speciel lavet runde træskiver til organisering. De var lige som vi ønskede os
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.