Kvaliteten lever desværre ikke op til mine forventninger. På et af panelerne var der sort støv, som jeg antager stammer fra produktionen. Jeg fjernede det med en hårdt opvredet klud i overensstemmel... Ver más
La empresa ha respondido
Akustikpanel Colored, Oxide Grey, Black Felt har netop fået monteret 3 paneler i min stue. Helt klar forbedring af akustikken, lever fuldt ud op til forventningerne. Meget flot spil i træet. Nemme at... Ver más
La empresa ha respondido
Lækre produkter. Jeg var desuden kommet til at købe en forkert vare, og eftersom jeg lagde ny bestilling på et dyre produkt, valgte Woodupp at sende mig en returlabel.
La empresa ha respondido
God rådgivning ved køb og alting fungerde fint med levering. Tænker dog at produkterne er lidt til den dyre side i relation til konkurrenter. Når man står og køber noget nyt, er man glad for god rådg... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

Industrivej 59, 6760, Ribe, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Produktet er meget fint og det passer fint i min entre

Respuesta de WoodUpp - Danmark
Fantastisk service jeg oplevede i kundeservice.

Rigtig god oplevelse 5 ud af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ud over et super produkt, så fik vi rigtig god hjælp fra kundeservice 👌vil klart anbefale at handle her.

Respuesta de WoodUpp - Danmark
Jeg har købt hylder, knager og bøjlestang og alle dele var som beskrevet, flotte og i lækker kvalitet og design. Montering er lige så nemt som beskrevet.
Blev leveret hurtigt og uden skader.

Respuesta de WoodUpp - Danmark
Flot produkter hurtig levering lever op til det man har købt

Respuesta de WoodUpp - Danmark
Hurtig levering og produkter der er i tip top

Respuesta de WoodUpp - Danmark
Altid god service når man ringer og spørger om produkterne og dejlig hurtig levering
Meget flotte produkter

Respuesta de WoodUpp - Danmark
Fantastisk service - hurtig levering (selv under Black Friday), gode produkter og hurtig retur af de ekstra produkter der var købt. Alt i alt virkelig god oplevelse. Tak - er rigtig glad for mine produkter. :)

Hej
Det ser lovende ud, jeg tror at jeg bestiller i foråret til mine gavle.

Respuesta de WoodUpp - Danmark
Produktet kom til aftalt tid og er i øvrigt af høj kvalitet.

Respuesta de WoodUpp - Danmark
Enestående oplevelse - god og inspirerende hjemmeside. Gode produkter og meget hurtig levering. Generelt stort kundefokus i form af højt informationsniveau fra start til slut. WoodUpp formår at skabe en relation til virksomheden, selv om alt foregår digitalt. Tror ikke det kan gøres bedre - bliv ved med det.

Respuesta de WoodUpp - Danmark
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.