Fantastisk kundservice🙏 Fick snabb hjälp med att lägga en beställning som tillfälligt saknades i webshopen och kom fram direkt på telefon när jag hade ett mindre problem vid installationen och fick... Ver más
La empresa ha respondido
Monterade på betongvägg med enbart monteringslim. Fungerade perfekt. Enda negativa var leveranssätt genom DHL. Levereras dagtid mellan kl 10-17 när man jobbar. Valde då att hämta på närmaste DHL Che... Ver más
La empresa ha respondido
Snabb och trevlig kontakt med kundtjänst både inför köp och efter då de hjälpte mig med en mindre transport/produktionsskada. Väldigt tillmötesgående och serviceminded. Produkten var också över förv... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

Atlasgatan 8, 802 86, Gävle, Brynäs, Suecia
Ha contestado el 89% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Fantastisk kundservice🙏
Fick snabb hjälp med att lägga en beställning som tillfälligt saknades i webshopen och kom fram direkt på telefon när jag hade ett mindre problem vid installationen och fick sedan kontinuerlig uppföljning i mitt ärende, så uppskattat🙌
Min nya Embrace rumsavdelare är också oändligt snygg, perfekt i mitt vardagsrum med kontorshörna😍Tusen tack☺️✨

Respuesta de WoodUpp - Sverige
Bra kvalitet på produkterna.
Lättmonterade produkter.
Snabb leverans.
Mycket bra kundsupport som verkligen följer upp ditt ärende om du har nåt problem.

Respuesta de WoodUpp - Sverige
Fina paneler med god kvalité , och bra service. Tillmötesgående när jag hade en idé och löste det jag behövde. Toppklass

Respuesta de WoodUpp - Sverige
Produkten är väldigt genomarbetad och snygg, bra kvalité! Det tråkiga var att DHL slarvade bort ett kolli och då va kontakten med WoodUpp inte så bra längre! Ingen diskussion om ersättning utan dem gav vad dem tyckte va skäligt.

Respuesta de WoodUpp - Sverige
Smidig leverans och väldigt lätt att montera. Hög kvalitet på produkten. Supernöjd!

Respuesta de WoodUpp - Sverige
Bra servic, pålitliga, snabb återkoppling, bra råd, bra kvalitet på produkterna, enkelt att montera, leverans utan problem.

Respuesta de WoodUpp - Sverige
Sämsta service, man får ju inte ens svar när man behöver det, har väntat minst 4 veckor på svar. Ingen bryr sig om mina mejl även när jag påminner och skickar igen. Synd att förlora kunder på detta vis när ni lägger så mycket på marknadsföring

Respuesta de WoodUpp - Sverige
Fantastic customer service. It's not often you encounter a company with such great pre- and after-sales care which genuinely cares about the product and you as a customer. Delivery was fast, the product is amazing, beautifully made

Respuesta de WoodUpp - Sverige
Beautifully matched wooden colours with the background felt. The accessories are great, but expensive. We had a hickup in our delivery of our latest order, but were helped immediately upon contact and are satisfied with the customer support.
All in all - A strong recommendation to everyone who visits us and comments on our beautiful panels and accessories.

Respuesta de WoodUpp - Sverige
Måste rikta ett stort tack till kundtjänsten som agerade lösningsfokuserat, effektivt och vänligt vid en komplikation med produkten jag beställde.

Respuesta de WoodUpp - Sverige
Bra produkter och en kunnig kundtjänst som gör sitt yttersta för att hjälpa till.

Respuesta de WoodUpp - Sverige
Köpte två moduler Embrace1 och jag kunde inte vara mer nöjd, så snyggt och väldigt smidigt att montera.
Skärmade av min sovalkov och hängde med hjälp av tv-fästet upp TVn på utsidan.
Imponerad av denna smarta produkt och av jättefin kundservice.

Respuesta de WoodUpp - Sverige
Fantastiskt serviceminded, effektiva och snabba svar!!

Respuesta de WoodUpp - Sverige
Bra kontakt, sjukt bra produkter och otroligt nöjd med resultatet.

Respuesta de WoodUpp - Sverige
Más información sobre otros tipos de reseñas.