- Mayorista de artículos de higiene
- Equipamiento y suministros hospitalarios
- Fabricante de equipamiento médico
- Proveedor de equipamiento médico
- Mayorista de productos farmacéuticos
EN FAMILIÆR BAGGRUND World Medico bygger på et solidt familiært fundament med mange års erfaring inden for sundhedssektoren og salg. Grundstenene blev lagt i 2012, og siden da har vi leveret produkter til en bred vifte af kundesegmenter i Europa. Da pandemien ramte i 2019, blev vores engagement endnu stærkere. Her blev vigtigheden af at levere kvalitetsværnemidler for at mindske smittespredningen et stort fokus for mange. Det førte til vores introduktion af produkter som nitrilhandsker på det skandinaviske marked. Bag World Medico står en dygtig mor og søn-duo, hvis fælles erfaring udgør hjørnestenen i vores service. Sammen bygger vi på mere end 35 års erfaring inden for sundhedssektoren og 25 års erfaring inden for salg, supervision og kvalitetssikring i branchen. Vores forskellige ekspertiseområder supplerer hinanden perfekt, hvilket gør det muligt for os at tilbyde skræddersyede løsninger, der tager højde for individuelle behov.
Østerfælled Torv 3, 2100, København Ø, Dinamarca
- 36981778
- info@worldmedico.dk
- worldmedico.dk
Highly recommended a good experience
Excelente compañía la calidad de los…
Excelente compañía la calidad de los productos súper buena muy cumplidos, los recomiendo 100%
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Very good quality of pruducts 10/10👌👌