Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Min familie og jeg besluttede os for en spontant første gang i wow park Billund I dag. Det var lige i vores ånd, udendørs, aktiviteter til alle størrelser og højt til loftet. Vi havde nærmest på forhå... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Min datter på 11 år besøgte parken med ungdomsskolen, hvor de var 65 børn afsted. Hun syntes parken var fed, men hun var i chok over hun skulle give næsten 80 kr for 2 sodavand. Man kan næsten sige. “... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvilket helt igennem fantastisk og gennemført oplevelse. Selv toiletterne var WOW. Mange fede oplevelser, maden ser lækker ud. Isen smagte godt. Kom i god tid. Vi kunne sagtens bruge hele dagen der... Ver más

Información sobre la empresa

1. Eventos y entretenimiento

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Velkommen i WOW PARK – to lege- og forlystelsesparker i Skjern og Billund. Oplev det eventyrlige skovunivers med trætophytter, rutsjebaner, hængebroer, svævebaner, labyrinter, underjordiske huler og meget mere! I de kæmpestore skove er der seje udfordringer, sjove oplevelser og hygge for hele familien. Her kan I boltre jer sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt – på et areal svarende til mere end 40 fodboldbaner.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,2

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk legeplads for alle aldre!

Fantastisk legeplads med aktiviteter til alle aldre. Man kan blive væk i skoven, tage en lur i en hængekøje, spille megafodbold under trækronerne, svinge sig i reb - og få brugt alle muskler i kroppen! Pak en god madkurv og tag snobrødsdej med, der er masser af bål og masser af borde man kan sidde ved.
Husk længe bukser og sko!

26 de julio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk koncept for krop og hjerne…

Fantastisk koncept for krop og hjerne 👋🏻 "Det var mega godt" sagde den mindst på 10 år. De to store på 14 og 15 år var også begejstrede👌🏻
Billigt at komme ind (halv pris af andre forlystelsesparker) og efter vi kom ind, så vi faktisk ikke børnene!
Vi medbragte selv maden og der var masser af bord-bænke pladser til spisningen.
Kan varmt anbefales.

25 de julio de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi besøgte wow park Billund

Vi besøgte wow park Billund, og det må være verdens fedeste legeplads for børn. Og fedt med sprit over alt. Det som ikke giver den sidste stjerne er de alt for mange mennesker som var på besøg, synes det var meget svært at tage Corona afstand når man stod i kø, og man gik forbi hinanden på jeres små stier ved jeres forskellige aktiviteter. Men jeg kommer gerne igen når Corona er væk😁

23 de julio de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Aktiv dag i wow-park:-)

Vi var en stor gruppe børn og voksne som havde en super hyggelig og sjov dag i wow-park... vi har grint, hoppet, gynget og spist dejlig mad i caféen, dog med en lidt lang kø....
Super gode aktiviteter hvor børn og voksne er aktive sammen...:-):-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig og sjov oplevelse:) vi var en…

Dejlig og sjov oplevelse:) vi var en stor flok børn (9-13 år) og legesyge voksne, der fik prøvet alle aktiviteterne 💪🏼🙌🏼 ....at alle var aktive, gjorde oplevelsen ekstra sjovt for ungerne....man får det sjov man selv laver ...,.det var fedt...
Maden var dejlig ....køen var lidt lang, men betjeningen var venlig.
Tak for en super dag i wow Billund

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk sted med fede oplevelser for…

Fantastisk sted med fede oplevelser for både store og små. Vi kom kl. 11 og gik ikke før parken lukkede. Mange forskellige aktiviteter, som i den grad udfordrer og aktiverer børnene. Søde og hjælpsomme medarbejder og virkelig lækker mad.
Det er helt klart et besøg værd :-)

Fantastisk dag

Vi var 7stk. afsted i alderen 4-40 år og alle mand havde den fedeste tur.
Der var god plads til alle og der var tænkt over covid 19.
Det var et super madområde hvor man kan spise sin egen medbragte mad, købe mad i madladen eller grille over åben bål. Det kan anbefales at bruge hele dagen derude da tiden går super hurtigt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi var der under et ophold i lalandia…

Vi var der under et ophold i lalandia billund så billeter fulgte med,

Vi havde vores 11 og 14 årige drenge med som begyndte og kede sig efter 15 min - der mangler især udfordringer for den lidt større generation.

Mad skal man medbringe da den i billund har 2 kasser til at betjene hele parken som virkelig ikke fungere ( vi stod i kø i 1 time ) for at bruge 287 kr for 3 brugere med præcis 4 glas kartofler og en 3 små sodavand der bestod mest af is.

Så hvis man har mindre børn (under 10 år ) så er det måske fint nok men større så kan det virkelig ikke anbefales at bruge penge på - vi kommer ikke til at bruge flere penge på det. - det var særdeles skuffende.

Informationen i parken er også svær at holde styr på - medarbejderne virker som om de ikke gider være der - service niveauet er lig 0. alt i alt skuffende.

Slår andre forlystelsesparker

Et grønt legeland, der i min optik slår alle andre forlystelsesparker. Naturvenligt, god mad, eventyrlige toiletter, sjove forlystelser hvor både børn og voksne får rørt sig og grinet, bålhygge og ingen larm eller boom af butikker, der lokker en til at tømme pengepungen.

Verdensklasse dag.

Verdensklasse dag med masser af sjov, udfordring, natur og grin med ungerne.
Vi havde 5 timer med fuld knald på...kan varmt anbefales, og det er bare sjovest hvis man som voksen selv “leger” med.

21 de julio de 2020

Fantastisk dag

Vi besøgte WOW park i går med vores to børn på 10 og 12 år. Det var en helt fantastisk oplevelse. Rigtig mange aktiviteter som vi alle benyttede. En dag hvor vi var aktive sammen.
Der er rigtig mange fine detaljer som giver god stemning, der er plads til at være aktiv og plads til ro og hygge ved bålet.
Vi spiste også i restauranten hvor vi fik rigtig lækre burgere.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og bestemt ikke sidste gang vi besøger WOW park.

21 de julio de 2020

Fantastisk koncept

Var i WOW park med en flok glade og aktive børn I alderen 7-14 år. Alle løb rundt og legede i natur-lege-parken i mange timer. Et fantastisk sted at tilbringe en søndag på💪🤞👍
Kan klart anbefales

20 de julio de 2020

Skuffende

Var i Billund med to børn på 10 og 15 år, de var ikke begejstret hvilket vi forældre heller ikke var.
Meget ensformet hvilket gør at det hurtigt bliver kedeligt.
Man kan købe dej til snobrød hvilket ungerne gerne ville, så vi gik i kiosken hvor vi for 22 kr pr. dejklump fik 2 frosne klumper.
Vi kommer der ikke igen, og er glade for at vi havde gratis billetter for det er ikke pengene værd.

18 de julio de 2020

Vildt fedt koncept

Vildt fedt koncept, med masser af kreative og flot udførte løsninger. Masser af opgaver at kaste sig over i skoven og der er noget for hele familien. Vi var afsted en flok hvor både den yngste på halvandet år og den ældste på 58 år fik en masse ud af dagen. Jeg håber virkelig de en dag får lyst til at åbne et sted på Sjælland så vi kan besøge Wow park meget mere!

En del mennesker, men kort ventetid ved de forskellige poster. Det er min oplevelse at folk var gode til at vente og overholde restriktionerne ift. hvor mange personer der måtte være af gangen. Maden i restauranten var super lækker og til en fin pris, dog lidt lang kø og rigelig ventetid på maden også. De kunne godt have mere end et køkken til den mængde mennesker der var forbi.
Og øv at de lukkede allerede kl.17.00 vi kunne sagtens have brugt et par timer mere selvom vi var der fra åbningstid :-)

17 de julio de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.