dont ever belive to this shit
dont ever belive to this shit. they just scam
They Say they have a 7-Day money back…
They Say they have a 7-Day money back guarentee but when you try to contact them, they don't respond after 3 emails, plus half the plugins don't work. I ended up switching to empiregdl, as they respond to customers, have plugins that work, and even offer lifetime subscriptions for a less then three months of this site.
Do not register
Do not register. Do not give them any info. They will probably send you spam emails and share your data! After you registere there is nothing to download for free, they ask to buy subscription! Pathetic
Its not working at all
I paid €19 for a subscription but it…
I paid €19 for a subscription but it doesn't work at all. There is no contact I can contact.
Exciting and cheap
Exciting and cheap
I have been a user of this site for more than 2 years and I was satisfied with all its services