Ik bestelde de Wash Kit en Interior Kit met de hoop dat mijn auto er iets beter uit zou gaan zien. Wat ik niet had verwacht, was dat ik daarna moest controleren of het nog wel dezelfde auto was. Le... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Ik ben erg tevreden over dit product van WR Care. De kwaliteit is uitstekend en je merkt dat er veel aandacht is besteed aan de werking en gebruiksvriendelijkheid. Het product doet precies wat het b... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
WR Car Care is ontstaan uit jarenlange ervaring in de detailing-, carwrapping- en PPF-markt. Dagelijks werken wij met exclusieve voertuigen en hoogwaardige afwerkingen en weten we precies wat deze oppervlakken nodig hebben. Na het testen van talloze producten kwamen we tot één duidelijke conclusie: er ontbrak een lijn die écht perfect is afgestemd op moderne lakken, carwraps, PPF en glascoatings. Te agressief, te algemeen of simpelweg niet consistent genoeg. Daarom hebben wij het zelf ontwikkeld. WR Car Care staat voor professionele performance, veilige reiniging en duurzame bescherming zonder concessies. Onze formules zijn ontworpen om het maximale uit iedere afwerking te halen, of je nu professional bent of zelf met zorg je auto onderhoudt. Elke auto verdient het om in topconditie te blijven. Ook wanneer je hem zelf wast. Shine starts here.
Información de contacto
Invita a los clientes a opinar
La gente también ha visto
Hele fijne producten
Hele fijne producten, vooral de clarity wordt hier dagelijks gebruikt en niet alleen voor de autoruit maar ook voor onze zonnebrilglazen en motorvizier! Top product.

Respuesta de Wr Carcare
Snelle levering en doet wat het zegt
Snelle levering en doet wat het zegt. In het voorjaar is het altijd ellende met insecten en WR haalt het er moeiteloos af. Zeker aanrader!

Respuesta de Wr Carcare
Hier echt geweldige spullen besteld en het deed het geweldig
Ik had zelf de Bucket Deal besteld. vond het zelf geweldige spullen. En alles zat erin wat je nodig hebt. Heel fijn om mee te werken en het deed ook echt goed zijn werk, de auto zag er achteraf weer als nieuw uit. Daarnaast werkte de droogdoek ook echt top. Ik zou dit zeker aanraden voor iedereen.

De producten werken perfect
De producten werken perfect. Dus een aanrader.

Respuesta de Wr Carcare
Wij waren bezig met het testen van…
Wij waren bezig met het testen van nieuwe Detailing producten die we konden gebruiken tijdens onze werkzaamheden. We hebben meerdere merken geprobeerd, maar tot verbazing zijn de producten van WR Car Care erg goed! De chemicaliën zijn erg geconcentreerd en werken goed tijdens te behandeling.
Wij als team ECD zijn erg tevreden over de producten van WR car care. Ik raad het ieder aan! Zo wel hobby auto wassers als detailers.

Overall top !!
Emmertje op dinsdag besteld - Woensdag al in huis. Werkt veel beter dan andere aanbieders en ruikt ook nog eens lekker! Super!!

Top!
Ik heb onlangs wat spullen besteld bij WR Carcare tot volle tevredenheid. De levering was snel en alles zat mooi verpakt. De schoonmaakspullen zelf zijn ook erg goed en uiteraard makkelijk in gebruik. Ik ga hier zeker vaker bestellen en kan het iedereen aanraden!

Respuesta de Wr Carcare
Erg tevreden over de levering van de…
Erg tevreden over de levering en de kwaliteit van de producten!

Top spul
Correcte snelle bezorging, gemakkelijke toepassing producten, het werkt top!

Visueel mooie producten
Visueel mooie producten, maar ze werken ook goed. Niks aan op te merken verder, zeker goed spul