Wrappie Opiniones 40

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met wrappie.be! Van begin tot einde was het een fijne samenwerking waarbij er echt geluisterd werd naar onze wensen. Sabrine gaf niet alleen profe... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het is een beginnende firma met zeer gedreven mensen, eerlijk en correct. Ze leveren goede prestaties en luisteren naar de klant. Onvoorziene problemen worden profecioneel opgelost. Een aanrader voor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Reformas de cocina
  2. Contratista de instalaciones interiores

Escrito por la empresa

Wij van Wrappie geven bestaande keukens een compleet nieuwe look in één dag. Zonder breekwerk of dure renovatiekosten, maar mét een frisse, stijlvolle uitstraling die aanvoelt als nieuw. We werken met duurzame interieurfolie waarmee we kastdeuren, fronten en werkbladen vernieuwen op een manier die betaalbaar blijft voor elk gezin. Wat ons drijft is de overtuiging dat een mooie keuken niet afhankelijk hoeft te zijn van een groot budget. Met oog voor detail en een hart voor duurzaamheid geven we elke keuken een tweede leven, zodat jij elke dag opnieuw met een glimlach kunt koken, ontbijten en samen zijn.

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Super tevreden

Super tevreden met het gehele proces en eindresultaat! Sabrine was gemakkelijk te bereiken, heeft ons verschillende grotere stalen opgestuurd zodat we een beter zicht kregen van de match in ons interieur. Reda heeft de wrapping perfect gedaan. Heel professioneel allemaal.

28 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top resultaat door een top team

Enorm goede service gekregen en super aangename mensen. Sabrine neemt echt de tijd en denkt heel goed mee. En dan het resultaat.. prachtig! Zo zo blij mee! De wrap bevat zelfs textuur waardoor het zo echt lijkt!

3 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolute aanrader voor een keuken make-over

Vanaf het eerste contact een zeer aangename,persoonlijke en professionele ervaring tot helemaal aan de oplevering.
Het eindresultaat ziet er prachtig uit. Ik zal wrappie bij al mijn kennissen die een make-over van hun keuken wensen sowieso aanraden.

28 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als vanaf de eerste afspraak/…

Als vanaf de eerste afspraak/ ontmoeting had ik een heel goed gevoel met wrappie. Het meedenken en hulp bieden met betrekking tot het concept was ongezien. Nog nooit zo een bedrijf / vertegenwoordiger over de vloer gehad. Hier staat de klant echt centraal. Ik raad Wrappie aan iedereen aan die nadenken over een keuken of andere kasten wrappen die met wil voorzien van een wrap.

8 de mayo de 2026

Best service ever

Broer en zus. Een topteam.
Terwijl de een keigoed is in contacten en, advies, stijl en kleur. Is de andere kei goed met zijn handen. Ze vullen elkaar aan, ze zijn alle twee top. Het is gewoon een top combinatie en als klant krijg echt waar voor je geld. Wil je verandering ga dan zeker bij hen. Je zal ervgelukkiger van worden.

18 de mayo de 2026

Zeer aangenaam contact

Zeer aangenaam contact. Sabrine neemt echt de tijd voor de klant, bekijkt de wensen en mogelijkheden, en geeft zeer goed kleurenadvies. De tijd tussen het eerste contact en plaatsing was ook redelijk kort, wat ideaal is. Zou ik zeker aanraden.

18 de mayo de 2026

Top!

We zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met wrappie.be!
Van begin tot einde was het een fijne samenwerking waarbij er echt geluisterd werd naar onze wensen. Sabrine gaf niet alleen professioneel advies, maar was ook eerlijk en transparant in alles. Ze volgde het volledige traject bovendien uitstekend op, waardoor we ons altijd gerust voelden.

Ook de plaatsing verliep super vlot, snel en zeer netjes uitgevoerd. Daarnaast stond Reda altijd klaar om onze vragen te beantwoorden.

Dankzij hun werk lijkt onze keuken weer splinternieuw en kunnen wij nu volop genieten van ons “nieuwe” keukentje 😍

Een team dat klantvriendelijkheid, kwaliteit en opvolging echt serieus neemt. Zeker een aanrader!

14 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer dynamische duo (Broer en Zus)

Zeer dynamische duo (Broer en Zus). Jonge firma met veel ideeën. Zeer goed kleurenadvies. Er wordt tijd genomen voor de klant, om de klant te leren kennen en om diens behoeftes te analysen. Dit let het oog op advies en begeleiding. Kwalitatief werk.

9 de mayo de 2026

Kwaliteit

Redda is een vriendelijke jonge vakman die met ontzettend veel geduld te werk gaat. Het begon bij zijn zus Sabrine; door haar passie en overtuigingskracht wist ik meteen dat de opdracht bij hen in goede handen was. Een sterk duo dat kwaliteit levert. Ik ben zeer tevreden van het geleverde werk. Een aanrader!

2 de mayo de 2026

200% tevreden over Wrappie

Zeer tevreden over Wrappie die mijn keuken een heel ander uitzicht hebben gegeven.Het contact verliep zeer goed ze luisteren echt wel naar al uw wensen en geven ook een zeer goede uitleg.
Ik kan Wrappie voor 200% aanraden

30 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben heel blij met het resultaat en…

Ben heel blij met het resultaat en samenwerking met Wrappie. Vanaf het eerste moment was het aangenaam contact en nadien zijn de werken correct en naar tevredenheid uitgevoerd. Heel blij met de service en het resultaat... en voor iedereen die nog een wrap in de keuken wil laten uitvoeren is Wrappie een bedrijf om te overwegen.

22 de abril de 2026

Topservice bij Wrappie

Topservice bij Wrappie! Ik werd enorm goed geholpen door Sabrine. Ze was vriendelijk, professioneel en dacht echt mee om alles vlot te laten verlopen. Dankzij haar uitstekende service was het een heel aangename ervaring. Zeker een aanrader!

20 de abril de 2026

Super

Super! Wat een service! Wat een fijne mensen zijn jullie! Dankjewel

8 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na lang zoeken naar de juiste…

Na lang zoeken naar de juiste keukenwrapfirma ben ik via social media beland bij Wrappie. Deze ontzettend lieve mensen hebben met zorg mijn oude keuken omgetoverd naar een pinterestwaardig plaatje. Ik ben ontzettend dankbaar dat deze mensen met zorg en heel veel kwaliteit mijn droom hebben kunnen waarmaken. Ik ga in ieder geval voor heel wat jaren kunnen koken met een leuk en huiselijk gevoel. Dankjewel aan deze toppers! Ik raad elke keukenwrapzoekende jullie aan❤️

31 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.