Hur är detta möjligt, tänkte jag när jag såg min bil efter att ha lämnat in den hos James Noor på Wrapster! Vilket arbete och vilket resultat - här pratar vi kvalitet på hög nivå! Så här fin och per... Ver más
Grym service! Sällan en firma idag som ger en så bra kundupplevelse. + Kanonjobb + Super trevliga + Personliga anpassningar / paket för att få exakt det jag önskar Mycket professionella o... Ver más
Öppenhet och ärlighet från början, med god information om utmaningarna i färgen/wrappen jag hade valt. Jobbet mycket bra utfört trots det, är väldigt nöjd. Min bil var lite av ett "mardrömsscenario" m... Ver más
La empresa ha respondido
This guy right here! Sätter ny standard för kundfokus, bemötande och såklart utförande! Svarar i stort sett inom ett par minuter dygnet runt, bollar idéer och tankar utan att tröttna samt är geno... Ver más
Escrito por la empresa
Wrapster är ditt förtroendeingivande aktör för premium bilstylingslösningar. Vårt engagerade team specialiserar sig på bilfoliering, stenskottsfilm, solfilm och keramiska behandlingar. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och lägga kärlek och omsorg i varje projekt vi tar oss an. Med lång erfarenhet och expertis inom fordonsvårdbranschen är Wrapster stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar som skyddar och förbättrar din bil. Våra bilfolier ger inte bara din bil en unik och personlig stil, utan skyddar också dess yta mot repor och väderpåverkan. Stenskottsfilm ger en extra säkerhet genom att förhindra skador från vägskräp och stenskott. Våra solfilmer ger inte bara en svalare och mer komfortabel körupplevelse, utan skyddar också interiören från skadlig UV-strålning. Dessutom erbjuder våra keramiska behandlingar enastående skydd och glans till din bil. Vi på Wrapster är stolta över vårt rykte för kvalitet, professionalism och dedikation till våra kunder. Vår målsättning är att se till att varje bil som lämnar vår verkstad är en mästerverk i sig själv. Lita på oss för att ta hand om din bil som om den vore vår egen. Våra nöjda kunder talar för sig själva, och vi ser fram emot att få äran att arbeta med dig och din bil. Kom och upplev skillnaden med Wrapster och låt oss ta din bilvård till nästa nivå. Vi ser fram emot att få ditt förtroende och skapa en bilvårdshistoria som du kommer att vara stolt över.
Östra Vagngatan 8, 70227, Örebro, Suecia
- 072-70 888 04
- info@wrapster.se
- wrapster.se
La gente también ha visto
Suverän service
Bra utfört jobb, mycket hjälpsam och bra service. Rekomenderas. Satte skyddfilm i fronten och kolfiberlook på mittkonsolen Tesla modell 3.

Respuesta de Wrapster AB
Fick ett toppenjobb utfört på min nya…
Fick ett toppenjobb utfört på min nya bil.
Bra service

Helnöjd med allt!
Helnöjd med allt! La på BodyFence på fronten av min Audi A4 och körde keramiskt lackskydd på resten av bilen. Helt perfekt resultat och mycket trevligt bemötande från första kontakt :) Kommer definitivt vända mig till SGS framöver om jag behöver hjälp med något annat. Toppklass!
Seriöst och professionellt
Allt fungerade så som man kan förvänta sig av ett seriöst och proffesionellt företag.
Bra och omsorgsfullt bemötande.
Fint resultat.

Perfekt utförande
Mycket bra bemötande från första kontakten till jobbet var klart. Gjorde Chrome Delete på en Volvo S90. Kan rekommendera Sgs.

Respuesta de Wrapster AB
Sjukt nöjd med applicering av Hexis…
Sjukt nöjd med applicering av Hexis Bodyfence på motorhuven. Snart kommer jag göra resten av bilen när några delar repareras.
Supertrevlig bemötande och fick även skjuts hem.
Kan varmt rekommendera James och SGS Örebro.

Respuesta de Wrapster AB
Valde bilvård firma med omsorg...
Valde bilvård firma med omsorg. Efter läst kommentarer och kollat in resultatet på bilar de gjort välde jag denna firma för installation av PPF, vinyl samt toning. Grymt nöjd! Framförallt servicen och alla kontakter har fungerat jättebra. De är även mån om dig som kund efter utfört arbete vilket visar på proffessionalitet och att de vill att kunder ska återvända. Kan inte annat än rekommendera SGS Örebro 🙌🏻

Respuesta de Wrapster AB
Riktigt bra bemötande och service
Riktigt bra bemötande och service! Snygg finish. Rekommenderas!

Rekommenderar
Proffsigt, smidigt och snyggt tonat. Litet minus för papper och trasa kvarglömt i bilen.

Respuesta de Wrapster AB
Roligt att se när proffs jobbar
Roligt att se när proffs jobbar, utmärkt utfört arbete. Tog mitt jobb direkt när jag dök upp! 👏🏻👏🏻👏🏻

Respuesta de Wrapster AB
Bryr du dig om din bil? Lämna den då till SGS
Tog 2 dagar längre än planen. Men bilen var inte i något bra skick (köp inte en bil som har tvättats i en maskin med borstar). SGS gjorde ett kanon arbete med lacken !!. Solfilm sattes även på och det blir mycket bra=mycket nöjd.

Respuesta de Wrapster AB
Otroligt bra bemötande och service
Otroligt bra bemötande och service! Grymt arbete med bilen!

Respuesta de Wrapster AB
Fantastisk service och riktigt bra…
Fantastisk service och riktigt bra resultat.
Nypolerad bil och företagsloggan sitter på.
Kommer definitivt lämna in nästa bil på SGS!

Sjukt nöjd!
Vart bra bemött och kan garantera att alla kommer att bli det, levde över mina förväntningar. Svårt att se att någon kan bli besviken värt att lämna in bilen alla dagar i veckan. Återkommer i framtiden!

Respuesta de Wrapster AB
Bra resultat som lever upp till våra…
Bra resultat som lever upp till våra förväntningar!
Noggrann med att vi skulle bli nöjda. Känns som ett seriöst ställe.

5% solfilm
Fantastiskt jobb! Dom gjorde 5% platinum på bilen och blev jättesnygg! Vänligt kundbemötande, kan lätt rekommendera! 👌

Utmärkt bilrekond och lackskydd
Professionell bedömning och rådgivning om lackskydd. Mycket grundligt arbete och fantastisk effekt med nybilskänsla.
Kundservice på hög nivå. Jag rekommenderar SGS Örebro och kommer definitivt tillbaka.

Respuesta de Wrapster AB
Allt från bemötande till utförandet av…
Allt från bemötande till utförandet av arbetet är klockrent hos SGS Örebro.
Man kan känna sig trygg och säker när man lämnar in sin bil, och resultat är helt fantastiskt.
Har lämnat in min bil för ett antal bil tvättar samt ett arbete av lackskydd och lagning av stenskott på lacken, är lika nöjd efter varje tillfälle. Kan starkt rekommendera SGS Örebro som vill känna sig säker och få bra resultat på sin bil.

Respuesta de Wrapster AB
Más información sobre otros tipos de reseñas.