René heeft helemaal meegedacht met hetgeen we wilden. Door hem hebben we ook alles bij jullie besteld. Super tevreden. Ook een heel snelle levering. Volgende keer weer. Overigens de laagste prijs werd... Ver más
La empresa ha respondido
Prima ervaring Victron batterij laders gekocht bij WSP energy solutions. De bestelling duurde iets langer dan verwacht maar kon goed contact opnemen met verkoper. Door drukte van verschillende orde... Ver más
La empresa ha respondido
Nette offerte goede service. Puntje (heel klein puntje) van aandacht zou zijn om iets meer informatie over de aflever tijden te ontvangen. Nu stond tot 2 keer toe onverwachts een vrachtwagen met ee... Ver más
La empresa ha respondido
De koerier liet het behoorlijk afweten. En bij problemen leer je je leverancier kennen. Dankzij zijn inspanning is de vertraging nog binnen de perken gebleven.
La empresa ha respondido
Uw leverancier van de complete lijn van Victron Energy en Mastervolt producten snelle levering en een goede after sales. WSP Energy Solutions is een onderdeel van Watersportproducten.nl Wij zijn sinds 1986 gespecialiseerd in de verkoop van watersportproducten
Zeeheld 180 , 5342 VX , Oss, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Prima ervaring
Victron batterij laders gekocht bij WSP energy solutions. De bestelling duurde iets langer dan verwacht maar kon goed contact opnemen met verkoper. Door drukte van verschillende orders voor de jaarwisseling duurde het iets langer dan gepland.

Respuesta de WSP Energy Solutions
Goede hulp en communicatie, alle 3 de omvormers zijn netjes ontvangen. Bedankt!

Respuesta de WSP Energy Solutions
prima ondersteuning bij vragen en tijdige reactie.
goed verpakt

Respuesta de WSP Energy Solutions
Dit bedrijf doet wat het beloofd kom zijn afspraken na en levert snel een kwaliteit product voor een mooie prijs

Respuesta de WSP Energy Solutions
Vriendelijke persoonlijke klantbenadering.Scherpe prijs snelle levering via DHL op pallet.Prima communicatie.Ik ga hier meer kopen voor mijn project thuisbatterij.