Zeer klantonvriendelijk en slecht
Jarenlang klant geweest bij dit bedrijf. De tweejaarlijkse controle was duur en werd met de jaren steeds minder zorgvuldig. Het onderhoud werd uitbesteed aan een ander bedrijf. Voor maar liefst 120 euro per beurt (eens in de 2 jaar een servicebeurt bij abonnement van 60 euro per jaar) werd er door de monteurs nauwelijks iets gedaan. Daarnaast is het schroefdraad van de unit ook nog eens helemaal lam gedraaid door de monteurs.
De laatste monteur spande de kroon. Hij kwam binnen, keek van afstand naar de filters en zei: "Och, dat ziet er wel goed uit". De unit heeft hij wel open gehad, daarbij afgevend op zijn collega's die de schroefdraad eerder hadden lamgedraaid. Terwijl hij het element in de unit uitzoog, legde hij uit hoe ik dat voortaan zelf veel grondiger kon doen in een sopje. Laat je voor iets dat je blijkbaar zelf veel beter kunt, een dure monteur komen?????
WTW-filters nam mijn klachten totaal niet serieus, ontkende het glashard, waarna ik het lidmaatschap bij dit bedrijf heb stopgezet. Van zo'n klantonvriendelijk bedrijf dat haar werk en klachten daarover niet serieus neemt, wil ik niet langer klant zijn.
Heb aangegeven wel het abonnement op de filters te willen blijven voortzetten, wat werd bevestigd. Maar die heb ik ook niet meer ontvangen. Misschien maar beter, want dit bedrijf gun ik geen cent meer.
De VvE die overdacht een collectief abonnement te nemen voor alle appartementen in het gebouw, heb ik gewaarschuwd voor het bedrijf.
5 de abril de 2022
Opinión espontánea