Mette R gav en helt utrolig god gennemgang af min pension og vi fik gennemgået alt på under 1 time - dette skal man tage sig tid til oftere end man tror da der kan været penge at hente ift ens risiko... Ver más
La empresa ha respondido
Randi Andersen vil vi til enhver tid anbefale andre, hvis man er i tvivl om, hvordan man bedst mulig tackler den jungle det er, at finde rundt i diverse regler omkring pension/efterløn/tidlig pension/... Ver más
La empresa ha respondido
Super rådgivning😊 Har haft møde med Trine, som hjalp mig med overblikket og forslog hvilke ændringer jeg med fordel kunne benytte mig af. God oplevelse, hvis man som jeg ikke har det store overblik... Ver más
La empresa ha respondido
WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.
Rundforbivej 303, 2850, Nærum, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
My recent interaction with Anders Skov Jensen, Pensionskonsulent at WTW, was outstanding. He is incredibly knowledgeable about pension and savings, and he provided fantastic advice that was thoroughly explained and illustrated with practical examples. I deeply appreciate his supportive approach and the clarity he brought to understanding my pension plan.
Muhammed Özbellek tog mig igennem alle tænkelige scenarier, betænkeligheder, spørgsmål og fremtidsønsker med en yderst kompetent professionalisme, menneskelig forbindelse og generelt imponerende dygtighed.
Stor ros til Allan S for professionel rådgivning i øjenhøjde med min begrænsede pensionsforståelse, leveret med godt humør og humor.

Respuesta de WTW Danmark
VIRKELIG et behageligt og godt med med Jonas. Det var i øjenhøjde og super tålmodigt så jeg fik forståelse for de ændringer der kunne foretages, og var derfor meget tryg ved at ændre. Tak for det! Absolut godt investeret tid.
Tak for at hjælpe mig på en måde jeg kunne forstå. Det burde alle virkelig gøre!

Respuesta de WTW Danmark
Business set-up for a small business. We were customers for many years and at one point got access to an independant service to evaluate the set-up. We were paying way too much and the offers from WTW were off the charts - they did very little to optimize for us. We cancelled our engagement but they still claim their yearly fee for the following year even though they have done no work/offers for us. We offered to settle and pay for a quarter but they want the full year fee. They might be legally right but from a customer service/reputations view they lose big-time...
With a 1-star rating on Trustpilot they asked me to connect with them again which I did - still no response after 2 weeks...
I do not recommend WTW in any way...

Respuesta de WTW Danmark
Velforberedt og let forståelig konsulent, som tålmodigt besvarede alle vores spørgsmål. God oplevelse

Super rådgivning😊
Har haft møde med Trine, som hjalp mig med overblikket og forslog hvilke ændringer jeg med fordel kunne benytte mig af. God oplevelse, hvis man som jeg ikke har det store overblik over pension og muligheder.

Respuesta de WTW Danmark
Super professionelt og vejledende. Ingen anmærkninger herfra.

Respuesta de WTW Danmark
Fremragende vejledning. Vi havde fornøjelsen af et meget informativt møde med Kim fra wtw. Det hele var klaret og ændringer lavet på 45 minutter. Tak for det!

Respuesta de WTW Danmark
Virkelig god rådgivning v/Kenneth. WTW kan helt klart anbefales!

Respuesta de WTW Danmark
Super rådgivning ved overflytning af pension. Rart med uvildig rådgivning. Velforbredt rådgiver

Respuesta de WTW Danmark
Professionel, imødekommende, effektiv rådgivning absolut i øjenhøjde. For en som mig som bruger så få af mine egne kræfter som muligt på at styre mine pensioner er samarjdet med WTW guld værd.

Respuesta de WTW Danmark
Mette R gav en helt utrolig god gennemgang af min pension og vi fik gennemgået alt på under 1 time - dette skal man tage sig tid til oftere end man tror da der kan været penge at hente ift ens risiko profil.
Gode råd og kan anbefale WTW som en UVILDIG sparrings partner ift ens pensions firma.

Respuesta de WTW Danmark
Rigtigt godt og informativt møde. Tina som vejledte os, er god til at forklare tingene. Føler os trygge.

Respuesta de WTW Danmark
Rigtig god forståelse, meget behagelig og meget behjælpelig.

Respuesta de WTW Danmark
Nemt at forståeligt svar til at forstå min pension

Respuesta de WTW Danmark
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med WTW Rådgivning. Hele forløbet har været præget af høj faglighed, professionalisme og en oprigtig interesse i at finde den bedste løsning til mine behov.
Rådgiverne var meget imødekommende, tog sig tid til at forklare komplekse forhold på en forståelig måde og var altid tilgængelige for spørgsmål. Jeg følte mig tryg gennem hele processen og oplevede, at der blev lyttet til mine ønsker og prioriteringer.

Respuesta de WTW Danmark
I forbindelse med skifte fra en udbyder til en anden, havde jeg en behagelig og oplysende samtale med Louise omkring min pension og forsikringer. Hun var struktureret, velforberedt og vidende omkring de spørgsmål jeg havde undervejs.

Respuesta de WTW Danmark
Más información sobre otros tipos de reseñas.