Fue un proceso rápido
Fue un proceso rápido: llamé por teléfono, me contestaron en pocos segundos, la agente fue muy amable, y en una semana recibí el producto solicitado… Gracias…..gabriel.
123Print is here to help small businesses get the same quality products as the big firms at a price you can afford. We have hundreds of designs and paper stock combinations to help you look great in print. We offer Business Cards, Postcards, Labels, Folders, Office Stationery, Car Magnets, Yard Signs and much more to help you network, promote and grow your business. We're also here for the everyday events with a wide variety of greeting cards, announcements and invitations which can be quickly and easily personalized. Good quality products, 100% satisfaction guarantee and fast shipping is 123 easy.
12750 Merit Dr. #900, 75251, Dallas, Estados Unidos
Suele responder en menos de 24 horas
Quiero reembolso de mi dinero las tarjetas dime llegaron mal cortadas y e impresas de un solo lado

Respuesta de 123Print