Correcte en vriendelijke communicatie
Laatst ging ik op zoek naar een midrange gaming laptop. Na behoefte, opties en mogelijkheden naast elkaar te hebben gelegd, kwam ik uit op een ASUS ROG. Uiteraard was ik erin geslaagd een model te kiezen dat niet wijd en zijd wordt aangeboden. Naast Krëfel kwam ik terecht bij 2Compute in Gentbrugge, België. De stock gaf aan dat er nog een exemplaar beschikbaar was, dus ik plaatste mijn bestelling. In de bevestigingsmail echter werd gemeld dat het apparaat niet op voorraad was en moest nabesteld worden. (Mijn laptop had ik in bruikleen gegeven en had dus vrij dringend een nieuwe nodig.)
Ik stuurde - toegegeven, een vrij 'zakelijke' - mail om het order te annuleren. Diezelfde dag werd ik opgebeld door Martine met de mededeling dat de bestelling werd geannuleerd en ik eerstdaags de terugbetaling kon verwachten.
Het telefoongesprek ging echter over meer dan louter de annulatie: In weze is 2Compute een B2B besdrijf en leveren zij niet aan particulieren. Toch kon ik mijn bestelling plaatsen zonder opgaaf van BTW-nummer. Dat kan omdat vrije beroepen ook geen BTW-nummer kennen.
Zowel Koen als Martine hanteren een duidelijke, vlotte en uiterst vriendelijke communicatie, ook al heb ik mijn bestelling geannuleerd.