2dehands is geen veilige site, gehackte accounts met goede reviews worden misbruikt voor fraude. Niet aan te raden tenzij je thuis gaat ophalen.
Een grote speeltuin voor fraudeurs. Op korte tijd enkele keren iets gekocht, betaald en nooit iets ontvangen. De verkopers(frauderus) zetten hetzelfde zoekertje opnieuw online en gaan gewoon verder.... Ver más
Dit bedrijf heeft absoluut geen respect voor zijn klanten!!! Er is absoluut geen menswaardige communicatie mogelijk met deze bedrijven. De mens wordt hier reduceert tot een idioot want hij moet chatt... Ver más
Vroeger was dit een initiatief waar wij als consument centraal stonden. Nu kan je een half uur door de professionele advertenties scrollen voordat je nog eens iets "2dehands" tegenkomt. Ik had... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
De grootste zoekertjes site voor tweedehands en nieuwe koopjes in uw buurt. Meer dan 1.800.000 zoekertjes. Plaats nu een gratis zoekertje. Eenvoudig, snel en 100% gratis.
Je kunt je account niet van zakelijk…
Je kunt je account niet van zakelijk naar prive krijgen. Zelfs de klantenservice niet, slecht!
Zakelijke verkoper die zich uitgeeft voor particulier
Ik heb een caravan gekocht bij een zogezegde particulier.
Hij verkoopt caravans maar dan telkens op een andere naam.
Bij mijn caravan waren een paar duidelijke gebreken, die hij ging oplossen voor 500 euro.
Gevolg, we zijn nu 3 maand verder en meneer heeft die 500 euro mooi in zijn zak gestoken en niets opgelost.
Nu zijn voorstel na 3 maand is dat hij de caravan terug komt ophalen nadat ik er al veel kosten in heb gemaakt.
Ik noem geen namen maar als 2de hands zijnde zou ik toch maar eens controleren als jé caravan lanaken intikt hoeveel hij er verkoopt onder de naam van Stef, Steffi, Herman....
Ik weet niet of dit andere gebruikers kan helpen, maar wie niet waagt niet wint.
Mvg
nu wil men ook nog een mobiel telefoonnummer vooraleer je op 2dehands iets kan doen
ik kan niet meer vrijblijvend op 2dehands; ik MOET een mobiel telefoonnummer geven, waarna dan een code wordt verzonden. Ik gebruik geen mobiel telefoontoestel, dus word ik gediscrimineerd....
Constante oplicht praktijken
Constante oplicht praktijken. Product van 20€ betaald via de aangerade 'veilige' betaling van 2dehands. Verkoper heeft product nooit verzonden. 2dehands doet hier NIETS aan. Ze halen zelf het zoekertje of de persoon niet van hun website.
ik heb 3 truien van ralph lauren…
ik heb 3 truien van ralph lauren gekocht , 140 euro heb ik betaald en ze kwamen aan . alle drie waren ze veel te klein !dit was allemaal al heel sketchy .
IK BEN OPGELICHT
IK BEN OPGELICHT. Ik heb 20 euro betaald en mijn product niet ontvangen. Hij (Younes) antwoordde niet meer op mijn berichten en toch heb ik betaald.
1/03/2025 heb ik een pomp gekocht
1/03/2025 heb ik een pomp gekocht. Ik heb betaald via online payment platform met betalingsverzoek. Ik heb zelfs een track&trace code ontvangen van bpost. Echter artikel is nooit verzonden. Contact gehad met 2dehands, aangegeven bij de politie. Politieagent heeft email gestuurd naar 2dehands.be ivm mijn aangifte. Nu 10 dagen later zie ik dat deze advertentie blijft nog altijd te koop staan en niet geblokkeerd is. Alle vier advertenties van deze verkoper blijven staan. Wachten ze dat nog iemand wordt bedrogen?
Customer support niet helpful
2dehands was vroeger zeer aangenaam, maar nu?
2dehands was vroeger zeer aangenaam maar de laatste tijd lijkt het meer en meer op een georkestreerde rommelbeurs waar zakelijke verkopers massaal hun brol aanbieden. Ik schat 95% zakelijk en nog slechts 5% particuliere verkopers. Neen, voor mij hoeft het niet meer.
Een goede site om makkelijk iets te…
Een goede site om makkelijk iets te verkopen. Echter is hun reviewsysteem zeer slecht... het maakt zelf een selectie van wie je item gekocht heeft wat niet overeenstemt met de werkelijkheid. Het is ook totaal niet te begrijpen hoe het werkt... je zou denken de laatste persoon waarmee je laatst stuurt maar dit is niet het geval. Klantenservice is een dikke 0!
Smoes over ernstige ziekte.
Een bod gedaan, bod aanvaard door verkoper, geld overgemaakt (€27), nooit iets ontvangen. Wel een chatbericht dat aanbieder (medals4you) met ernstige ziekte opgenomen zou zijn in het ziekenhuis en dat echtgenote niet wist wat ze moest doen.
Scammers are free to sell fake products…
Scammers are free to sell fake products here and 2dehands does not care in the slightest.
Literally every day people get scammed on 2dehands by buying fake products, these vary from fake airpods to fake shoes, all “new” and in the box, the shoes even have fake proof of purchase, the airpods have real serial numbers, but make no mistake, 99.9% of these are completely fake chinese imports.
I knew a guy who used to do this all the time, he bought knockoff “rare” shoes and even clothing from china, only experts would spot the difference with the real product (most normal people can’t see the difference, but the quality is 100 times worse). Then he’d just sell them on 2dehands for ridiculous prices. He had been doing this for years before boasting to me about it.
Avoid this platform, they do not care about their users so do not support them in any way.
Na een melding van fraude( met bewijs)…
Na een melding van fraude( met bewijs) bij een aankoop weigeren ze de advertentie te verwijderen . Werken ze samen met malafide verkopers of wat ? Schandalig , zo worden er nog meer mensen bestolen.
Gebrek aan ervaring of bewust bij de…
Gebrek aan ervaring of bewust bij de neus genomen door de verkoper?
het inbouwen van garanties bij aankoop is (te) beperkt om achteraf nog verhaal te halen, zeker als je bij malafide verkopers terechtkomt.
Een marteling om te gebruiken
Het review systeem is niet correct
Het review systeem is niet correct. Een koper die niet eerlijk is, haalt na verkoop het zoekertje weg en op de vraag verkocht of niet verkocht op 2dehands wordt dan niet verkocht op 2dehands aangeklikt. Op die manier wordt de vraag om waardering te geven niet verstuurd en krijg je geen negatieve review.
Een ander probleem wat ik regelmatig ervaar is dat je regelmatige blokkages hebt. Dit is dan gelijktijdig op 2dehands en MarktplaatsNL, maar ze komen dan ook uit dezelfde stal van Ebay want Belgisch of Nedrlands zijn geen van de 2 nog. Misschien kan er zich iemand geroepen voelen om terug een eigen Belgische verkoopsite op te richten.
Ik stop ermee, genoeg met mijn voeten gespeeld.
Het idee van tweedehands is goed. Jammer maar het werkt niet. Bij ieder product dat je te koop aanbiedt, zelfs gratis zijn er een hoop grapjassen die er hun hobby van maken om interesse te tonen, veel vragen te stellen om uiteindelijk plots te stoppen met de chat. Zelfs "kopers" die gewoon hun kat sturen. Je bent voor enkele luttele euros een hoop tijd kwijt en frustaties rijker. Ik gooi het vanaf nu in de vuilbak.
Tot mijn stomme verbazing lees ik een…
Tot mijn stomme verbazing lees ik een hele reeks negatieve ervaringen met 2dehands.
Sedert jaren consulteer ik 2dehands,en bijna wekelijks koop of verkoop ik iets;groot of klein.
Nog geen noemenswaardige problemen gehad,noch wat de de goederen,noch wat de vereffening betreft.
Een groot vraagteken dus.
Prima, maar let zelf goed op
Als je goed oplet met wie je zaken doet (dat geldt in uitbreiding voor elk gelijkaardig platform), is het een prima site. Al zeer veel transacties gedaan, nauwelijks problemen tegengekomen. En ja, er zitten ook pipo's tussen die je willen rippen, daarvoor kan het systeem van "sterren" een goede waarschuwing geven.
Ik heb geen toegang meer tot mijn…
Ik heb geen toegang meer tot mijn account, ik ontvang om 1 of andere reden geen sms code. Al contact gehad met helpdesk, helaas, ze kunnen het niet oplossen of willen het niet oplossen. Het gaat over kopen en verkopen van spulletjes en geen staatsgeheimen of aandelen. Komaan he zeg! Straks moet ik een irisscan doen om op mijn account te kunnen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.