Valorada con 1 estrellas sobre 5

2dehands is geen veilige site, gehackte accounts met goede reviews worden misbruikt voor fraude. Niet aan te raden tenzij je thuis gaat ophalen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een grote speeltuin voor fraudeurs. Op korte tijd enkele keren iets gekocht, betaald en nooit iets ontvangen. De verkopers(frauderus) zetten hetzelfde zoekertje opnieuw online en gaan gewoon verder.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit bedrijf heeft absoluut geen respect voor zijn klanten!!! Er is absoluut geen menswaardige communicatie mogelijk met deze bedrijven. De mens wordt hier reduceert tot een idioot want hij moet chatt... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vroeger was dit een initiatief waar wij als consument centraal stonden. Nu kan je een half uur door de professionele advertenties scrollen voordat je nog eens iets "2dehands" tegenkomt. Ik had... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mercado online
  2. Servicios de subasta online

Información proporcionada por diversas fuentes externas

De grootste zoekertjes site voor tweedehands en nieuwe koopjes in uw buurt. Meer dan 1.800.000 zoekertjes. Plaats nu een gratis zoekertje. Eenvoudig, snel en 100% gratis.

1,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Feedback systeem is belachelijk.

Feedback systeem is belachelijk.

Ik verkoop na lange tijd nog eens iets op de marginale kweekvijver van marginalen waar de ene randdebiel na de andere belachelijke biedingen uitbrengt. Na lange tijd verkoop ik toch een product ver onder vraagprijs aan de enige persoon die twee correcte woorden in een zin kan typen.

Persoon doet er eeuwen over om alles af te handelen, en ik verzend 1 dag na de betaling. Hiervoor krijg ik dan de opmerking op mijn profiel nu dat ik 'sneller moet verzenden'.

Kan dit aangepast worden met bewijs bij 2dehands? Neen, natuurlijk niet want dat gaat tegen hun systeem in. Ookal is er bewijs van de snelle verzending - nope, niets aan te doen.

9 de marzo de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

veel te veel winkels !!

ik neem dit over van een vorige schrijver omdat ik 100% akkoord ben !
Tussen de hele reclame door kom je per pagina
1 artikel tegen van jou zoek opdracht !
En overal op 2dehands ; Winkels die hun "Nieuw" produkten aanbieden !?

3 de marzo de 2023

K. U. T. Site

K. u. t site, naam past niet meer, het zit vol handelaars die nieuwe producten verkopen xs, allemaal gesponsord dus die zie je als eerst, elke dag opnieuw dezelfde artikels, zo staat er bv 20 keer dezelfde zetel te koop van 1 handelaar,

26 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Enkel nog oplichters op deze site

je kan hier niks meer verkopen. Er reageert niemand nog. Vroeger verkocht ik hier af en toe eens iets en had je toffe mensen die langskwamen en een goede deal maakte. Nu krijg je binnen de 5min een franstalige spammer die je probeert op te lichten met GLS etc....

en dit mag allemaal van 2dehands.be. Goed bezig!

17 de febrero de 2023

Aanmelden

Zorg eerst eens in dit digitale tijdperk dat je alles kunt regelen via de app zoals een account aanmaken en postcode herkennen waardeloos ga terug naar school

14 de febrero de 2023

Topzoekertje, pure oplichting!

Mijn wagen te koop geplaatst, de eerste dag extra betaald voor topzoekertje… de dag nadien voor een week betaald (net geen 24 euro). De eerste dag verliep alles goed en kreeg ik aanbiedingen binnen. De tweede dag werd mijn account zomaar geblokkeerd en werd er naar alle bieders een bericht verstuurd dat de verkoper (ik dus) mogelijks frauduleus is. Hierdoor haakten veel potentiële serieze kopers af en werd ook mijn goede naam besmeurd zonder ook maar enige rechtzetting. Na 2 dagen en tal van klachtenmails gestuurd te hebben mijn zoekertje terug online. Extra dagen als topzoekertje heb ik niet gekregen. Puur boerenbedrog! Zonder ook maar enig onderzoek dergelijke berichten versturen, volkomen incompetent om dergelijke sites te leiden. Gelukkig werd mijn wagen vlotjes verkocht via Autoscout24.be! Zonder extra te betalen!

21 de enero de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tussen de hele reclame door kom je per pagina
1 artikel tegen van jou zoek opdracht !
En overal op 2dehands ; Winkels die hun "Nieuw" produkten aanbieden !?
Zo geraken mijn 2dehands aanbiedingen nooit gezien!!
Wat staat er nog recht van het 2 dehands winkeltje ??
Hoe je een nuttige review schrijft ??!!!!
Klant(consument) klaagt en ondernemer lost op !
of werk ik voor jullie

22 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

2dehands blokkeert geen account van…

2dehands blokkeert geen account van oplichters!
Bij aankoop van een actieve verkoper (een zekere Barry) met goede beoordelingen volgens de site. Ik moest vooraf betalen, wat ik geen probleem vond aangezien deze verkoper al lang actief was, goede recensies had en leuke garnalen voor mijn aquarium had. Helaas heb ik nooit iets ontvangen en bleef de verkoper beweren dat hij het geld niet op zijn bankrekening had ontvangen (ook al was er wel van mijn rekening afgeschreven). Na melding bij 2dehands is het account van deze verkoper geblokkeerd omdat het erop lijkt dat er al meerdere klachten tegen hem waren. Wat mij stoort is dat 2dehands het account van deze verkoper opnieuw heeft geactiveerd onder het voorwendsel dat hij al zijn slachtoffers zal moeten terugbetalen op straffe van het definitief sluiten van zijn account! Resultaat = vandaag nog steeds niet terugbetaald en deze verkoper kan verder verkopen! Ik ben buiten mezelf

10 de enero de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goed, maar werking voor verbeteringen vatbaar.

Zeer groot aanbod 2dehands artikelen, met veel succesvolle aankopen tot gevolg. Volgende kleine tekortkomingen als minpunt: Te weinig actieve medewerking na oplichting of geschil. Na interesse in een artikel word je uitzonderlijk wel eens doorgelinkt aan andere veilingsites, dit kan toch niet de bedoeling zijn? Feedback geven na afloop van een aankoop of communicatie is vaak niet meer mogelijk. Deze klachten werden hun in het verleden reeds gemeld, intussen weinig zichtbare verbeteringen in bovenstaande. Knop ‘vraag betaalverzoek’ pikt een zeer klein graantje mee, ook dit werd weinig gecommuniceerd.

29 de diciembre de 2022

2dehands is geen eerlijk platform

2dehands is geen eerlijk platform. Heb hun al meermaals aangesproken over een fake review die ik kreeg. En ze deze niet verwijderen aldus hun heeft reviews schrijven geen nut als ze verwijderd worden . Nee mensen zonder reden een fake review geven mag dan wel, de wet zegt anders duidelijk dat dit niet mag dus blijkbaar staat 2dehands boven de wet. Verder werken alle buitenlanders er met vlaamse namen zodat men hun nationaliteit niet weet , maar das allemaal normaal blijkbaar arrogant bedrijf,
Haal de review van Vdk weg plaats van arrogant te doen!!!

21 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veel te veel nieuwe artikels van officiële verkopers

De website is meer en meer een verkoopsplatform voor officiële verkopers geworden, die hun (nieuwe) producten verkopen. Als ik nieuwe dingen wil kopen, ga ik wel elders hé. Men moet dringend een grote opkuis doen want mensen haken massaal af zo.

29 de noviembre de 2022

vooral officiële verkopers

Ooit was er kapaza, geweldige site, dan overgenomen door 2dehands en nu enkele nog advertenties, een vreselijk slecht gebouwde site en vooral officiële verkopers. Waar ik vroeger dagelijks eens rondkijk, is dat nu misschien eens 1 keer per jaar en de ergernis is dan al voldoende om er weer lang weg te blijven.

31 de octubre de 2022

2dehands is zelf een oplichter

Je betaalt stevig voor een "topzoekertje", echter indien het in een populaire categorie staat, wordt het nagenoeg niet meer getoont dan wanneer je hetzelfde zoekertje gratis publiceert (100 views ipv 65 over 4 weken), simpelweg omdat er veel meer mensen zijn die ze laten betalen voor een "topzoekertje". Als je daarover dan een klacht indient krijg je een zo'n onzin standaard antwoord met de uitleg dat het om een beurtrolsysteem gaat, maar dit is helemaal naast de kwestie. Als de zichtbaarheid van je zoekertje maar een fractie meer is, dan mogen ze geen dergelijke bedragen rekenen. Ze geven zelf aan dat je zoekertje tot 15x meer bekeken wordt, wat dus letterlijk een factor 10 overdreven is. Wat mij betreft is dit misleiding of oplichting. Dan kan ik evengoed met google adwords aan de slag want dat komt goedkoper uit! Ik begrijp dat zo'n site niet gratis draait en dat ze ergens hun inkomsten uit moeten halen, maar je moet wel eerlijk blijven.

3 de octubre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

veel klootjesvolk dat shopt op…

veel klootjesvolk dat shopt op 2dehands. grof in de omgang, opdringerig, fake biedingen, wanneer je een bod goedkeurt, laat de koper niks meer van zich horen... heb al verschillende keren iets verkocht op 2dehands, maar heb mijn huidige ads toch maar verwijderd. ik heb het er helemaal mee gehad. ik houd mijn spullen gewoon bij, of geef ze liever gratis weg aan mensen die ik ken. succes verder

21 de septiembre de 2022

Gewoon retail, geen 2de hands

met zelf posten ben je bijna verplicht te betalen om 'gezien' te worden.
iets vinden dat niet gewoon van een retail-website komt is nog 10x zo moeilijk. was op zoek naar een bedframe, kreeg 4 zoekertjes van effectief 2de hands frames, al de rest waren 100x dezelfde bedframe met link naar de retail site.

15 de septiembre de 2022

Professioneel Opkoper/doorverkoper paradijs

Zette wat zaken afgelopen tijd online en kreeg continu berichten terwijl bieden aanstond van mensen die allerlei zaken in 1 keer wouden opkopen voor een bodemprijs, en je dan zag op eigen profiel dat ze zelf alles duur doorverkopen van zelfde genre. Toen ik meerdere keren weigerde, rapporteren ze nu blijkbaar je zoekertjes en krijg ik berichten 'Wij hebben melding ontvangen dat je zoekertje niet voldoet aan onze Algemene Voorwaarden. We hebben daarom je zoekertje verwijderd'. Geen uitleg en van een noreply email dus je kan geen informatie vragen, gebruik de site al jaren, ik ken de regels.

Blijkbaar zijn 'gewone' verkopers echt niet meer welkom en zit het daar verweveld van opkopers, doorverkopers, Catawiki e.d. en andere sponsored troep.

Frappant trouwens: Al die professionele doorverkopers staan wél aangegeven als 'particuliere verkoper' zodat ze zéker geen belastingen er op krijgen, 2dehands lijkt niets na te kijken daarop.

9 de septiembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Website vol met halve of hele…

Website vol met halve of hele fraudeurs.
Als je dit meldt aan de organisatie, excuseren ze zich en geven ze aan "er verder niks aan te kunnen doen".

Dat ze dan stoppen met hun platform ook.
Want dit werkt oplichters enkel in de hand.

4 de septiembre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.