Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det er fandme fed
Min pakke kom allerede 1½ dag efter jeg bestilte den, meget tilfreds!
#100000109
Hurtig fragt og billige priser!
Hurtig fragt og billige priser, kæmpe udvalg vil anbefale det
ordre #100000132
Fremragende service.
Det tog 1 hel arbejdsdag, for at modtage mine 10 kondomer med duft/smag af cannabis. Prisen var 0,10 kr pr. stk (pr. kondom), hvilket er enormt billigt. Jeg fik også nogle ekstra kondomer med gratis. Alt i alt, fantastisk service.
Ordrenummer: 100000106
Super godt
Nem hjemmeside og hurtig levering. Første gang jeg bestiller på siden, og er positivt overrasket. Kan klart anbefale siden!
skide godt, god service hurtig levering :)
skide godt, god service hurtig levering :)
odrenr: 100000078
God, hurtig service
Venlig kundeservice og meget hurtig forsendelse
Ordrenummer: 100000078
Det er ikke godt
God service, god kvalitet og Hurtig levering
jeg købte forleden nogle varer hos 2shy2buy.dk og de informerede mig hurtigt om at ordren var modtaget og afsendt. et par dage senere ankom mine varer som de havde lovet. jeg er 100 procent tilfreds med hele forløbet og vil anbefale siden til alle.
#100000040
Super Service og hurtigt og nemt
Super service hurtig og nemt, fik pakken dagen efter jeg bestilte :D
Flot og nem hjemmeside
2shy2buy er flot og rigtig nem hjemmeside, man kan nemt finde rundt og finde det man søger.
Der er os rigtig mange varianter af kondomer og rigtig gode forklaringer, på de forskellige kondomer.
Størrelses guiden er en rigtig vigtig funktion, som man nemt kan forstå, og det passer:P
La experiencia Trustpilot