3,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een zeer goede ervaring gehad…

Ik heb een zeer goede ervaring gehad met 4 dental Smile 😁
Ik was echt een probleem geval met mij prothese.
Mijn gebit bleef niet goed zitten alleen maar ellende.
Uiteindelijk kwam ik terecht bij Denticien hun nieuwe naam.
En binnenkort een nieuwe vestiging in Eindhoven.
Daar ben ik zeer goed geholpen ik heb implantaten laten zetten en moest uiteindelijk een nieuwe prothese.
deze is door hun gemaakt met de nieuwste apparatuur die op dit moment op de markt is.
Een uitdaging jazeker maar na een aantal keren daar geweest te zijn heb ik nu een top prothese die gewoon perfect zit en niet los raakt.
Er wordt zeer goed geluisterd wat je problemen zijn en ze lossen het probleemloos op.
Uiteindelijk een stralende lach dankzij de vakkundige mensen die daar werken.
Rachid.

16 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oude prothese vervangen door nieuwe !

Hoi allemaal, ik heb de vestiging in Waalre, vlakbij Eindhoven bezocht. Wanneer ik terugkijk naar de reviews van anderen, mis ik vaak die informatie. Bij elke vestiging liggen de zaken namelijk wellicht anders. Ikzelf ben uitermate tevreden over mijn behandeling. Ik had een compleet nieuwe prothese nodig.
Die van mij was namelijk zeven jaar oud. Nou dan is die wel op. Die van mij in ieder geval wel.
Ik ben nog steeds onder de indruk van het vakmanschap bij deze vestiging. Ik werd geholpen door Lars. Heel ervaren, inventief en ook sociaal heel vaardig. Ik wil zeker geen andere behandelaar meer. Wanneer het maar enigszins mogelijk is , vindt hij er wel een oplossing voor. Wanneer iemand schrijft of de ervaring heeft dat het niet opgelost kan worden, en het zou door Lars gezegd worden, dan kun je er van op aan , dat dat zo is. Dat is geen kwestie van onkunde. Niet bij deze vestiging. Dan moet je gewoon een andere oplossing zoeken. Voor mij geen andere meer, maar zoals ik al zei , bij elke vestiging zal het anders zijn. Dus ik zou daar op letten. Succes allemaal.

9 de diciembre de 2025

Alstublieft nooit bij vier Dental

Bij vier Dental hebben ze geen specialist alleen maar jongens van de straat nooit proberen hier iets te maken Ik ben meer dan 8 maanden bezig maar krijg ik nog geen normale werk van.
iedere keer erger dan vorige keer alleen maar hoofdpijn in gezeik ik ben moe van.

19 de noviembre de 2025

waardeloos

waardeloos. Werd van het kastje naar de muur gestuurd. Niemand die mij op dat moment even kon helpen. Heb problemen met de aangeschafte 3shape scanner, een terugkerend probleem. Maar het blijft moeilijk om het op te lossen blijkbaar.

15 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben pas geweest voor het rebasen van…

Ik ben pas geweest voor het rebasen van mijn gebit.
Nu zijn ze daar aan het verbouwen, en word je geholpen in een barak waar een stoel staat, ergens uit het jaar nul. Zo glad dat je er bijna van afglijd.
Naast de stoel geen spoelbakje met beker wat heel fijn was geweest om die troep uit mijn mond te spoelen.
Er was geen lamp om in mijn mond te kijken. Al met al wat een waardeloze ervaring. Stelletje prutsers zijn het.
Ik snap dat de zaak moet blijven door draaien anders word er niets verdiend.
Maar om je klanten zo te ontvangen, wat een afgang!!
En het gebit zit nog steeds niet goed, ben al weer aan het plakken met fixodent, en in het ondergebit heb ik een extra laag cushion grip moeten aanbrengen, anders blijft het niet zitten
Maar ik ben klaar met 4dental.

16 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was lastig een specialist te vinden…

Het was lastig een specialist te vinden voor mijn probleem. Bij 4dental nam men de moeite en tijd om de oplossing te bedenken en uit te voeren. Op korte termijn was mijn probleem verholpen. Ook de nazorg heb ik als zeer professioneel ervaren. Ik zou 4dental aan iedereen aan bevelen.

28 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer ontvreden over 4 Dental!!

Op advies van Dental Clinics Zwolle naar deze praktijk gegaan voor onder en boven prothese. Na operatie is het gebit geplaatst in het ziekenhuis. Een drama was het! Het gebit paste totaal Niet!! Maar wist ik veel? IK had inmense pijn en wonden in mijn mond. Een dag er na moest ik komen voor spoelen etc en drukplekken. De man wist niet waarvoor ik kwam. Had duidelijk geen tijd en geen zin. Hij zei zelfs letterlijk: IK heb nog meer patiënten dus kom op. Zonder aankondiging trok hij het gebit, wat helemaal met de wonden verkleefd was, met een ruk uit mijn mond. IK heb gegild van de pijn. geen sorry of kan ik wat doen.. Ongelooflijk! Toen liep hij weg. Ging in het wilde weg lopen schuren zonder gevraagd te hebben naar pijn plekken. Nog zon behandeling daar gehad door iemand anders. Geen uitleg...niks..Gebit was niet goed. Dat is toegegeven door 1 van hen. Ze wisten niet meer wat er aan te doen. Frans is de enige daar die ok is. OP advies ben ik overgestapt naar van Assen in de Kerkstraat. Wat een verademing en menselijke benadering. Echt heel heel goed. Gebit is totaal aangepakt daar. En ik heb geen pijn en de behandeling heel prettig. 4 Dental heeft mij opnieuw traumas voor het leven gegeven voor tandartsen etc. Absoluut niet naar 4 Dental gaan. En oh ja. Ben bij 4 Dental een keer of 5 geweest. Iedere keer een ander die van niets wist!

1 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met een mooie glimlach door het leven

Na jaren van niet gehoord,begrepen en trauma te hebben gehad door tandartsen en tandtechnieker. Eindelijk behandeld worden door Lars (tandtechnieker). Deze proffesionel heeft geduld en luisterd naar zijn patiënt. Met die info en zijn kennis geeft hij uitstekende zorg en een prachtig gebit. Waardoor ik voor het eerst in mijn leven gelukkig voel en iedereen wil laten zien wat een mooi gebit ik heb.

30 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Prutswerk van de bovenste plank

Snel geholpen, dag naar kerst. Gebroken onder gebit. Na een maand 25 januari gebroken, BINNEN 1 MAAND! Schandalig en dan toch een rekening sturen voor ondermaats werk, prutswerk is het gewoon! BRENG JE GEBIT HIER NIET HEEN! je krijgt enkel problemen ermee

27 de diciembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bezint eer ge begint.....

In eerste instantie redelijk tevreden. Maar toen kwam het steeds terugkerende probleem van een barst in het ondergebit; steeds op nagenoeg dezelfde plek.. "Reparatie" was steeds lapwerk, en het euvel werd niet echt verholpen. Uiteindelijk voor een second opinion naar een ander bedrijf gegaan. Overstappen had, echter, toch wel wat voeten in de aarde, dus met hun advies terug naar 4Dental. Heel jammer, dat zij er niet zelf opgekomen waren.... Hopelijk heb ik nu hun laatste rekening gekregen. Mijn volgend gebit zal zeer zeker niet hier zijn. Bezint eer ge begint.....

16 de junio de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.