Consulta las opiniones de los clientes
Ochtendshow Edwin is uiteraard niet te vervangen, in mijn beleving heeft Frank het stokje prima overgenomen. Wietze als vervanger is een stap achteruit (voor de ochtendshow). De grootste stap achte... Ver más
Op mijn werk wordt ik verplicht om de hele dag 538 aan te horen. De hele dag geschreeuw op die radio en dat achterlijke gelach van die gasten. Ze weigeren om Guns, n roses en Aerosmith te draaien... Ver más
Wat ik opvallend vind, is dat ieder op trustpilot ingaat op de personages achter deze zender (wat me echt een worst zal wezen). De reden dat ik deze zender zo'n lage score geef is als volgt: Constant... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Zie nog iemand voor hier met je…
Zie nog iemand voor hier met je rekening voor de operatie hond, had ik ook, ik heb ze letterlijk gesmeekt maar ze helpen liever mensen die een paar schoenen willen met een goed inkomen, vind ze nog soort van racistisch ook, je ziet alleen maar NL namen die winnen.....
Tunnelvisie
Het zou een mooi gebaar zijn naar alle kinderen (én hun ouders!) die ook een bepaalde ziekte of afwijking hebben, deze te steunen middels een 538 run. Kinderkanker is verschrikkelijk en het siert jullie om je hiervoor hard te maken. Echter is er meer dan alleen KiKa waar ook pijn, verdriet en een tekort aan geld is...
De ochtendshow van 538
De ochtendshow van 538. DJ’s met eigen humor welke erg meegaand zijn met de luisteraars, maar ondertussen hun zakken flink vullen. Gespeelde empathie.
Eerst even geld binnen halen
Ik krijg best wel een zuur gevoel dat je als je de 538-app start je ALTIJD eerst reclames krijgt te horen dwars door een spelend nummer.
Bah.
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk. Dag in dag uit - week in week uit dezelfde nummers uit de 'hitlijsten' draaien. Echt verschrikkelijk om een tijdje als zender aan te hebben.
Er bestaan meer dan 10 liedjes
Er bestaan meer dan 10 liedjes. 10x per dag, maandenlang hetzelfde liedjes. Ik wordt er schijtziek van. Zo kan ik ook wel radio dj worden
Echt kak
Echt kak dacht dat ik leuk liedje kreeg en dan een slechte kak remix
Op mijn werk wordt ik verplicht om de…
Op mijn werk wordt ik verplicht om de hele dag 538 aan te horen.
De hele dag geschreeuw op die radio en dat achterlijke gelach van die gasten.
Ze weigeren om Guns, n roses en Aerosmith te draaien, waarom is me niet duidelijk.
En dan de hele dag door die gesprekken, normaal praten kunnen ze niet, alleen schreeuwen, niet om aan te horen, zelfs de reclame is ontzettend druk.
Als ik de kans krijg, gaat hij op veronica.
Ik heb voor hier met je rekening twee…
Ik heb voor hier met je rekening twee afzonderlijke inzendingen gedaan.voor de operatie van ons hondje, de operatie was zeer heftig bleek dat ons hondje melkklier k@nker had en een fikse rekening ons te wachten stond.
Maar wat ons heel erg opvalt dat het vaak in de provincie Zuid Holland is.
Jammer 538.
We doen nooit meer mee.😢
Is het een muziekzender
Is het een muziekzender , of een kinderachtig achterlijk dom gesprek zender !!!!!
Altijd dezelfde nummers
Altijd dezelfde nummers, en best vaak 5 keer hetzelfde nummer op een dag. Best wel irritant.
Slechte voorzieningen
Het festival zelf is onwijs leuk met een fijne sfeer en goede musikanten alleen de faciliteiten daaromheen ben ik niet zo over te spreken. Er was super vaak een pinstoring wat ook niet heel gek is als er 40.000 mensen voorzien moeten worden van eten en drinken en iedereen moet pinnen. Ze hadden beter kunnen werken met muntjes naar mijn mening. Verder baal ik er onwijs van dat ik best veel artiesten gemist heb door de pin storingen en de onwijs lange wachttijden bij de toiletten. Ook vond ik dat ze de toiletten beter hadden kunnen verdelen over het terein. Je moest nu door de menigte heen helemaal naar achteren om naar de toilet te kunnen waarbij je vervolgens super lang in de rij stond. Ik heb best veel artiesten niet kunnen zien hierdoor 😔
Mijn dochter is op 538 geweest.
Mijn dochter is op 538 geweest.
Te lange wachtrijen, bijv 1 uur in de rij voor een zak frites. Idem voor het drinken. Muziek was ok, maar faciliteiten zijn onvoldoende.
Was bar slecht
Was bar slecht! Ben nog Nooit naar zo’n slecht festival geweest
Aankomst was wel goed geregeld maar verder echt vreselijk.
Had m’n tas bij me. Op de site stond dat er lockers waren. Bij aankomst waren al de lockers al vol dus, (te weinig lockers) we konden niet eens daar op locatie een locker huren!
Tijd voor bier. Lange wachtrijen
Tenminste rijen waren het niet, het was meer proppen om bij de bar te komen.
Het zelfde geld voor de eettentjes
Stond behoorlijk lang opgepropt samen met m’n zwangere vrouw. Door het geduw en dicht op elkaar ben ik zelf de patat maar gaan halen vond het te onveilig voor haar in die drukke menigte,
Ik merkte dat ik ook een beetje dizzie werd zuurstof tekort. Zal niet de enigste zijn geweest.
En dan nog pin storing is heel vervelend voor de organisatie maar had het niet anders gekund ??? Met muntjes werken dan belast je het toch minder de pin automaten!!
Muziek was nog wel enigszins te doen zaten leuke artiesten bij. Maarja ook niet veel van mee gekregen vanwege de lange wachtrijen tijdens het halen van eten en drinken.
Het vuurwerk en de confetti mocht ook wel iets meer zijn.
Ben niet vaak kritisch maar dit zegt genoeg denk ik over Koningsdag 538 jammer!
Slechte festival ooit!!
Slechte festival ooit!!
Zoo slecht geregeld gaat nergens over!!
Continue pin storing ze moeten blij zijn dat de mensen zo geduldig zijn gebleven!
Wc ook echt super slecht geregeld
Leek wel alsof festival bij de wc was!!
Zo druk
1ste keer 538 laatste keer ook!!
In de rij 45 minuten staan voor je drank en wc
Bagger festival
Kinderachtig praat programma geworden!!
Laag niveau. Om je te schamen
2343. Een interview over ontbrekende puzzelstukjes. Wat een verschrikkelijk niveau...
Wat een flut show .Stelletje stakkers
Kijk het is heel simpel Radio 538 is…
Kijk het is heel simpel Radio 538 is afgeleid van de oude frequentie van het verboden Veronica van 1970 vanaf het schip
Als je dat je zender is en met die gedachte is het opgericht dan moet je volgens mij daar djs hebben die je zender een smoel geven dus niet politiek correct zijn dat waren ze vroeger ook niet bij Veronica
En als je keuze heb ook dagelijks aan ruim nieuwe muziek ja waarom inderdaad dan tracks herhalen in 8 uur tijd en ja dat sommige dan 6 keer voorbij komen en andere tracks 4 keer of tracks worden onderbroken ja dat is inderdaad niet plezier luisteren en gaan luisteraars de zender rug toe keren
Dus ja john de Mol als dit zo door gaat is dit volgende zender die mol gaat en omdat ik weet dat de Mol alleen maar luistert naar mensen die het ook echt beter kunnen zou ik zeggen John en alle andere mensen oordeel zelf maar zet mij playlist maar is op dat is 490 uur muziek heb het samen gesteld alle vette radio muziek vanaf 1970 tot en met nu en de lijst wordt nu ook iedere keer aangevuld
Check hem maar john de Mol en andere mensen op Spotify Donkers Track List
Zo jammer
Vroeger luisterde ik altijd naar dit station, nu krijg ik er echt jeuk van. Dat gelijk willen krijgen brrrr....
Kan Edwin svp terugkomen?
Más información sobre otros tipos de reseñas.