Veldig rask levering
Veldig rask levering, gode priser og produkter
Veldig rask levering, gode priser og produkter
Kjapp og effektivt og konkurransedyktig priset. Love it.
Kun gode erfaringer. Serviceinnstilte og hyggelige medarbeidere. Svarer raskt på mail og svært løsningsorienterte.
Produktet: Jeg hadde tidligere testet parfymen (parfum) i en annen lokal butikk, og da syntes jeg den hadde en søt, unik og mørk lukt. Den parfymen jeg mottok her, derimot, luktet vemmelig og bittert. Etter å ha sjekket produksjonsdatoen, så jeg at batchen var 5 år gammel, noe som kan forklare den ubehagelige lukten, og potensiell dårlig lagring. Den burde imme blitt solgt. Dessverre kom dette uventet og jeg antok over lengre tid at det var noe feil med nesen min, slik at jeg ikke klagde.
Nettbutikken: Leveransen var rask og parfymen var svært godt innpakket.
Synes det er ubehagelig,
At du ikke får noen e-post med bekreftelse/kvitteringen etter å ha gjort en bestilling og at du ikke får/vet hvilket nummer din bestilling har, eller annen oppdatering som at ordenen blir nå snart pakket og sendt etc.
Du får mye nyhetsbrev ifra butikken med tilbud som virker som en vanlig nettbutikk og de virker flotte på sosiale medier med flinke ansatte.
Det kan ta tid før du hører noe ifra kundeservice, enten om det er rush eller ikke, men jeg har klart å få ting ordnet med de få bestillingene som har blitt gjort.
Sende melding både via Epost/ Facebook og Instagram for å få hjelp.
De har Fine produkter, Gode tilbud og Gode merker,
det er bare trist at Kundeservicen kunne bli gjort mye bedre, og føles akkurat nå mer som en ettertanke.
Derfor gir dette dessverre ikke et så imponert inntrykk for denne nettbutikken og vet ikke om det blir noe særlig mer shopping på denne nettsiden
Veldig veldig fornøyd! Godt utvalg og veldig rask levering rett i postkassen.
Har prøvd å kontaktet dem 3 ganger ang ødelagt produkt, men helt UMULIG å få kontakt med dem. Virker ikke som de ønsker å hjelpe sine kunder. Jeg har sendt både Mail og brukt kontaktskjema på nettsiden, men ingen svar.
7 små rom sender mye spam hvis de først får kloen i din kontaktinfo. Vanskelig å komme utenom hvis du handler hos dem.
Jeg anbefaler på det varmeste å unngå 7 små rom.
God kundeservice. Leverer varene kjapt, og kvaliteten på varene er tipp topp.
Más información sobre otros tipos de reseñas.