95percent Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben heel erg tevreden hoe alles is gegaan na mijn eerdere review. Door omstandigheden was het antwoord op mijn mail niet doorgekomen. Na mijn review kreeg ik een mail,dat ze wel geantwoo... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

255 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer goed behandeld

Ben heel erg tevreden hoe alles is gegaan na mijn eerdere review.

Door omstandigheden was het antwoord op mijn mail niet doorgekomen.

Na mijn review kreeg ik een mail,dat ze wel geantwoord hadden.

Ik mocht een paar andere schoenen uitkiezen en de schoenen die niet goed waren hoef ik niet terug te sturen.

Heel correct en vriendelijk behandeld door Saskia dank je wel voor jouw hulp.

En de schoenen van Vans die zijn super goed zo blij mee.

Al met al 95percent is 100 procent te vertrouwen.Super bedrijf ik kan met een gerust hart uitzien naar een volgende bestelling 😂

24 de septiembre de 2026

Korting alsnog verrekend.

Een paar schoenen gekocht en de volgende dag krijg je een algemene e-mail met 20% extra korting als je een aankoop doet. Contact gehad met klantenservice en die gaven alsnog de extra 20% korting op mijn aankoop. Dat is dus gewoon netjes geregeld!

20 de febrero de 2026

Respuesta de 95percent

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we je met de extra korting goed konden helpen. Zo hoort het! 💚 Graag tot de volgende keer!

Prachtige barefoot schoenen

Barefoot schoenen zijn duur. Maar....neem eens een kijkje op 95percent, daar is steeds meer aanbod. Vandaag heb ik leren vivobarefoot schoenen ontvangen met "lichte gebruikerssporen". Het zijn mooie schoenen, helemaal niks mis mee. Heel snel geleverd. Ik ga de website vaker bezoeken. Geweldig wat 95percent doet.

28 de agosto de 2026

Respuesta de 95percent

Wat een mooie review, bedankt! 😊 Fijn dat je zo blij bent met je Vivobarefoot schoenen en de kwaliteit ervan. Geweldig om te horen dat je vaker bij ons komt kijken. Heel veel plezier ermee!

Fantastische klantenservice

Ik had sandalen gekocht voor mijn vakantie. Helaas waren die snel stuk gegaan.
Toen echt super geholpen door de klantenservice.
Wat een top bedrijf en wat een goed dat ze schoenen en kleding redden van de vuilnisbelt!

19 de agosto de 2026

Respuesta de 95percent

Bedankt voor je mooie review! 💚 Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je onze missie om schoenen en kleding te redden waardeert. Heel fijn dat je zo tevreden bent!

Wederom top aankoop!

Wederom top aankoop! Op de valreep voor de vakantie nog even 2 paar sandalen voor mijn dochter gescoord. Met de zomerkorting (2de paar 50%), samen 30,- betaald. Dezelfde schoenen staan nu in de winkel voor 70,- per paar. 1 paar als nieuw en de ander wat kleine oneffenheden. Leuke prijsjes en je hoeft je dan ook geen zorgen te maken als ze met hun 'goeie' schoenen buiten spelen. ik blijf deze website ook bij iedereen aanraden en ik hoor met regelmaat dat bekenden er ook hebben besteld en net zo'n fijne ervaring hebben.

11 de agosto de 2026

Respuesta de 95percent

Wat een ontzettend leuke review, bedankt! Super dat je op het laatste moment nog twee paar sandalen voor je dochter hebt kunnen scoren en dat je met de zomerkorting zo mooi uitkwam.

Zeer tevreden!!

Ik heb al vele merkschoenen bij 95percent gekocht en ben telkens verrast, hoe mooi de schoenen er uit zien. Bij hun zijn merkschoenen nog betaalbaar!

7 de agosto de 2026

Respuesta de 95percent

Wat ontzettend leuk om te lezen! Fijn dat je al meerdere keren bij 95percent hebt besteld en telkens zo tevreden bent over de schoenen. Geweldig dat je onze merkschoenen mooi vindt én dat je ze bij ons betaalbaar kunt vinden. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende bestelling! 💚✨

Valorada con 4 estrellas sobre 5

erg mooie gedachte

erg mooie gedachte; antiverspilling en besparing op je eigen onkosten=> win win.
Snel geleverd, mooie kwaliteit met een klein gebruiksspoor.
Dat onder het motto: "het eerste krasje doet t meeste pijn"

21 de julio de 2026

Respuesta de 95percent

Bedankt voor je mooie woorden! Je omschrijft precies waar 95percent voor staat: een duurzame keuze die goed is voor de wereld én voor je portemonnee. En inderdaad: “het eerste krasje doet het meeste pijn” 😉. Fijn dat je de kwaliteit en het kleine gebruiksspoor zo kunt waarderen. Veel draagplezier!

Top webwinkel!

Hoewel we helaas in een tijd leven waarin ik merk dat de kwaliteit en service bij bedrijven steeds minder wordt valt dat over 95 percent gelukkig niet te zeggen. Ik verbaas mij er elke keer weer over dat ze naast dat ze zeer goedkope en goede/mooie schoenen verkopen ook nog eens een uitstekende klantenservice hebben. Er wordt altijd snel en vriendelijk gereageerd en eventuele problemen worden altijd keurig en passend opgelost. De verzending/bezorging is ook altijd ontzettend snel. Echt, wat een top winkel! Ik heb er al veel gekocht en zal er in de toekomst nog veel kopen. Naast dat het natuurlijk fijn is om goedkoop mooie schoenen te kunnen kopen spreekt het mij ook aan dat dit een soort van 2e kans schoenen zijn. Dit is een stuk duurzamer dan dat alles altijd maar weer wordt weggegooid, terwijl het nog prima spul is. Ik hoop dat jullie nog lang blijven bestaan en chapeau voor jullie!

20 de julio de 2026

Respuesta de 95percent

Wat een prachtige review, bedankt! Het doet ons veel plezier om te horen dat je onze combinatie van betaalbare kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service zo waardeert. Een tweede kans geven aan goede schoenen is precies waar we voor staan, en het is geweldig dat jij de waarde daarvan ziet. Dank je wel voor je loyaliteit en mooie woorden. We blijven ons iedere dag inzetten om deze ervaring te blijven bieden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie refurbished schoenen en andere kleding voor een mooie eerlijke prijs! Geen 95 maar 100percent aanbevolen!

Hele leuke website waar je voor een erg mooi prijsje mooie goede refurbished merkschoenen kunt kopen. Prijs kwaliteit is geweldig. Vaak is er naar iets kleins aan de hand (geweest) met de schoenen zoals een klein krasje of iets dat gerepareerd is. En je betaalt dan maar een schijntje van de prijs van het origineel. Dus top! En als er toch een keer een artikel niet geheel naar verwachting is kun je mailen en komt de eigenaar eigenlijk altijd met een eerlijke passende oplossing. Ik zou 95percent bij iedereen aanbevelenz zeker bij diegenen die van duurzaamheid houden!

19 de julio de 2026

Respuesta de 95percent

Bedankt voor je fantastische review! Geweldig dat je onze refurbished merkschoenen, scherpe prijzen en duurzame missie zo waardeert. Fijn dat je ook onze service benoemt. We helpen je graag weer bij het vinden van een mooie nieuwe aanwinst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supermooie schoenen waar helemaal niets mis mee is!!!

Supermooie schoenen waar helemaal niets mis mee is en dat voor een hele schappelijke prijs. Bovendien wint het milieu ook nog eens.

21 de abril de 2026

Respuesta de 95percent

Bedankt voor je positieve feedback! Super om te horen dat je blij bent met je schoenen, de prijs én het duurzame idee achter 95percent. Veel plezier met je aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super prijzen,mooie consept en heel…

Super prijzen,mooie consept en heel snel verzonden.

26 de mayo de 2026

Respuesta de 95percent

Wat een fijne review, bedankt! Geweldig dat je zo tevreden bent over de prijs, ons duurzame concept en de snelle levering. We hopen je snel weer te mogen verrassen met een mooie vondst bij 95percent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De tweede bestelling gedaan bij 95…

De tweede bestelling gedaan bij 95 percent. Weer heel tevreden. Gewoon proberen en mocht je niet tevreden zijn dan kun je terugsturen.

17 de julio de 2026

Respuesta de 95percent

Dank je wel voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je opnieuw een fijne ervaring hebt gehad met 95percent. We willen het juist laagdrempelig maken om tweede kans schoenen te ontdekken: gewoon proberen en ervaren hoe mooi ze nog zijn. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer!

Prima schoenen

Prima schoenen, nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Snelle bezorging en maatschappelijk verantwoord (refurbished).

29 de junio de 2026

Respuesta de 95percent

Bedankt voor je positieve feedback! Super om te horen dat de schoenen bijna niet van nieuw te onderscheiden zijn en dat je onze snelle service en duurzame aanpak waardeert. Veel plezier met je aankoop!

Nette service

Nette service, snelle levering, prachtige schoenen. Kortom een zeer tevreden klant.

17 de marzo de 2026

Respuesta de 95percent

Bedankt voor je positieve feedback! Super om te horen dat je tevreden bent over de service, levering en je nieuwe aankoop. Veel draagplezier en graag tot de volgende keer!

Goede dienstverlening

Al veel sneakers, slippers en laarzen gekocht en blij mee! Keuze is er altijd genoeg, dus voor ieder wat wils en mooie merken. En als er iets aan de schoen mankeert, dan lossen ze het altijd met/voor je op. Raad deze website zeker aan

10 de junio de 2026

Respuesta de 95percent

Bedankt voor je geweldige feedback! Super om te horen dat je al meerdere keren blij bent geweest met je aankopen. Fijn dat je onze keuze, merken en service waardeert. We helpen je graag weer bij het vinden van een mooi paar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

kledingbudget ruim gehalveerd voor het gezin

wij hebben schoenen, broeken, shorts, hoodies, jassen besteld. alle produkten waren voor ons ontvangen als nieuw. Wij zoeken soms naar de oneffenheden en alleen bij een paar schoenen hebben we aan de zool kunnen zien dat deze even gedragen was, verder geen slijtsporen. alles werd altijd keurig verpakt geleverd binnen drie dagen en soms binnen een dag, wij wonen in Belgie. Je herkent en erkent een goed bedrijf als de service afwikkeling snel en zonder problemen wordt afgewikkeld, een keer doos schoenen ontvangen met twee linkse schoenen erin. prompt is er een nieuwe set opgestuurd. Geen geleuter. Ik heb dan ook al mijn collega's, familie en vrienden ingeseind op deze site. Met een speciale actie van Timberland had ik 5 paar schoenen besteld voor 107 euro! Mijn collega's konden het niet geloven, daarop heb ik elke dag een ander nieuw paar Timberlands aangedaan. Ze waren impressed. Dus voor ons een dikke tien. Ons kledingbudget is nu meer als gehalveerd wat natuurlijk zeer welkom is. groet en ga zo door. Groet Ruud

17 de junio de 2026

Respuesta de 95percent

Beste Ruud, hartelijk dank voor deze geweldige review! Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten, prijzen en service. Fijn dat je ook bij een onverwachte situatie hebt ervaren dat we snel voor een passende oplossing zorgen. Bedankt voor je enthousiasme en alle aanbevelingen aan je omgeving. Veel plezier met je mooie aankopen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het was een goede ervaring om tegen…

Het was een goede ervaring om tegen zo'n lage prijs goede schoenen en kleding te kunnen kopen.

Het is wel bijzonder dat het er op lijkt dat anderen, zeg maar "de leveranciers" deze schoenen/kleding wegdoen terwijl ze nog in een verbazingwekkende goede staat zijn, weinig of niet gedragen en dan weer nieuwe kopen. Als dat bij 95 percent is maakt dat niet zoveel uit, maar in een gemiddelde schoenen/kledingwinkel is dat een stuk duurder. Wat ik me verder afvraag is waarom mensen zich zo laten leiden door verkooppraatjes in de modewereld en dan iets aanschaffen om te laten zien, kijk mij eens hoe modebewust ik ben. De site van 95 percent is goed, duidelijk en gemakkelijk om te zoeken. De filters werken goed, Ook de weergave van de artikelen is scherp en goed. Het bestelproces werkt prima en de terugmelding over je bestelling is er snel. De bezorging is snel en correct. Het retourproces werkt ook goed. De afdeling klantenservice is bemenst met medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn en zijn zeer correct in hun bewoordingen en dienstverlening en afhandeling van afspraken die worden gemaakt.
Kortom ik blijf klant van 95percent en probeer mensen in mijn omgeving, kennissenkring, familie et cetera er toe te bewegen dat de site van 95percent maar eens moeten bezoeken. Succes met het ondernemen

18 de junio de 2026

Respuesta de 95percent

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten, website en service. Fijn dat je de gedachte achter 95percent waardeert en bewust kiest voor een duurzamere manier van winkelen. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbevelingen aan anderen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede schoenen voor een prima prijs

Ik heb al verschillende paren schoenen en laarzen bij 95percent gekocht. Goede levering.en prima schoenen. Wat je ziet is wat je krijgt. De prijs is goed, en de werkwijze is duurzaam.Prima initiatief!

20 de enero de 2026

Respuesta de 95percent

Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons veel plezier dat je de kwaliteit en het concept van tweede kans schoenen zo waardeert. Dat je meerdere keren hebt ervaren dat je krijgt wat je ziet, is precies waar we voor staan. Veel draagplezier en graag tot de volgende keer!

Duurzaam en goed

Ik was niet op de hoogte van het bestaan van deze webwinkel totdat ik een specifiek model/merk sandaal zocht via google. Zo heb ik deze online webwinkel gevonden en er mijn 1e bestelling geplaatst voor sandalen met 4 sterren. De sandalen zagen er perfect uit. Leuk dat de mogelijkheid bestaat om te kiezen uit verschillende 'staat van zijn' van de producten die deze webshop verkoopt. Ik vind het een geweldig duurzaam concept en zal deze webwinkel zeker bij anderen aanbevelen.

16 de julio de 2026

Respuesta de 95percent

Wat een fijne eerste ervaring, bedankt voor het delen! We zijn blij dat je via Google bij 95percent terecht bent gekomen en dat je meteen een mooi paar sandalen hebt gevonden. Geweldig dat je de combinatie van kwaliteit, keuzevrijheid en duurzaamheid waardeert. We hopen je nog vaak te mogen verrassen met mooie tweede kans producten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was de eerste keer dat ik iets…

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde bij 95percent. Bestelde een paar schoenen en dat een miskleun. De schoenen hadden 5 sterren. Maar dat was er niet aan te zien. Ze waren van binnen smerig en van buiten beschadigd. Dus heb ik gebeld. Moest een Foto maken en doorappen. Kreeg vrij snel een appje terug dat dat niet moest kunnen. Kreeg mijn geld terug en mocht de schoenen houden. Positie ervaring.

5 de mayo de 2026

Respuesta de 95percent

Bedankt voor je eerlijke review. Jammer dat je eerste ervaring niet direct perfect was, maar fijn dat we het snel en goed hebben kunnen oplossen. We waarderen je vertrouwen en hopen dat je volgende ervaring met 95percent helemaal naar wens zal zijn!

8 consejos para escribir buenas reseñas.